3/16/2020

PVV en FvD hebben de lockdown veroorzaakt!

Als je imuumsysteem zwak is ben je vatbaarder voor virus en ziektes . 5G maakt je DNA kapot en weerstand.  

Wuhan (china) was een van de eerste waar 5G is roll out. 

En waar is toevàllig het Corona virus (COVID19) nou exact begonnen!!?

 
 ‘Met een bevolking die bang is kan je alles doen’: Karel van Wolferen en Kees van der Pijl

2018 griep epidemie 2900 mensen dood in Nederland.
2019 griep epidemie 9500 mensen dood in Nederland 

En geen woord over gehoord.


Brabant laat zien dat FvD al gekozen heeft voor het Kartel.  Heel erg jammer, maar het is niet anders.

Laten we even aannemen dat de Brabo’s van het FvD dit op eigen gezag deden, dan is het de taak van Baudet om er een streep door te zetten. We wachten af.

Want als je de woorden van Rob Jetten en Jesse Klaver las over de mogelijke samenwerking van VVD en CDA met Forum voor Democratie in Noord-Brabant zou je zweren dat de heren wérkelijk bang zijn.
Noord-Brabant is het centrum van de landbouw in ons land. Een rechtse coalitie in de provincie kan een einde maken aan de klimaatgekte aldaar.
In een epische draadje op Twitter legt Sywert van Lienden uit wat er wérkelijk aan de hand is. “[Z]ie hier waarom Klaver en Jetten zulke heftige woorden gebruiken voor een provinciaal bestuur,” aldus Van Lynden bij een afbeelding van een krantenartikel waarin de gevolgen van een “ruk naar rechts” in Noord-Brabant uiteen worden gezet. “Over discriminatiebeleid gaat een provincie niet. Wel over landbouw en natuurbeleid. En in Brabant zijn deze twee partijen de baas.

Maar D66 en GroenLinks blijven allebei doodsbang dat een rechtse coalitie in de provincie een eind maakt aan hun gezag en invloed — wat natuurlijk ook zo ís.
Daarbij is Brabant de cruciale provincie in het landbouw- en stikstofdossier,” gaat Van Lienden verder. “D66 en GroenLinks hebben er landelijk belang bij een andere coalitie te voorkomen.”


Creëer angst, verdeel en heers, gooi er een gemanipuleerd virusje (bioweapon tegenaan waar t vaccin in 2018 al voor gepatenteerd is
et voila: verplicht prikken die mensenhandel.
 The Eyes of darkness/Covid-19 prediction/Dean Koontz


PVV en FvD hebben de lockdown  veroorzaakt. 
Eigen carrière eerst en met een smerige grijns van Rutte :  Fuck de Nederlanders.

Want na het Coronavirus blijft de EU en Nederland  de massa Immigratie nog wel bestaan. D66 vindt dat migratie-industrie zich niet aan corona maatregelen hoeft te houden: ‘Bescherming bieden!’
 

Geen opmerkingen: