3/22/2020

PvdA "Ptivatiseren en Nivelleren is een feest", 2013 /2017 en nu in 2020

Oude mensen blijven thuis omdat ze bang zijn voor de verpleeghuizen

En de hoge heren en verzekeringsmaatschappijen maar geld opstrijken.
De zorgverzekeraars maakten in 2015 al één miljard driehonderd duizend winst. In cijfers 1,300,000,000 winst.
 

PvdA, CDA en VVD  moeten op dit beleid worden afgerekend.
 

Dit beleid was ingezet door het CDA . En Balkenende verdiend 3 maal de Balkenende norm.  
.  

Het is de schrik van elke Haagse politicus: een familielid dat zich openlijk met het beleid gaat bemoeien. 
De moeder van premier Balkenende die vroeg om wat meer begrip voor haar zoon. 
Paul Wilders met zijn stemomroep: 'Stem niet op mijn broertje!' 
En nu overkomt het ook Martin van Rijn, de staatssecretaris die verantwoordelijk is voor de ouderenzorg.

2014: Staatssecretaris - de  Judas van Rijn  schrikt van situatie" IN HET OPENBAAR" 
De Non-Valeur wist niet eens dat zijn eigen moeder (die hij nooit bezocht!!!) de hele dag in haar eigen stront en pis zat.

Martin van Rijn werd overvallen door het interview van zijn vader.
Maar de narcistische bewindsman reageert zeer onderkoeld: 'Mijn persoonlijke situatie is mijn inspiratiebron geweest om in de politiek te gaan. Dat is geen geheim, ik heb het een paar weken na mijn aantreden in de Tweede Kamer gezegd, dat de kwaliteit van zorg omhoog moet, wordt in heel Nederland breed gedeeld. Daarom is dat wat mij betreft de belangrijkste pijler onder de hervorming van de langdurige zorg.' 

En het is nog steeds niets veranderd :( het is zelfs  nog erger geworden!!!!
En zodoende is ,dit" door de VVD nu  WEER toevertrouwd aan ons zorg .

Martin van Rijn is van de PvdA!!! Van Rijn heeft ervaring met crisis,  vooral met het veroorzaken ervan.   
Hij was van 2012 - 2017 Staatssecretaris van Volksgezondheid en - o.a. - directeur-generaal Gezondheidszorg.
2020- Nadat achter de schermen is toegezegd dat PvdA, alle maatregelen van het kabinet steunt, mag deze broodjoker 3 maanden minister zijn.
Gelukkig voor hem zitten alle bejaarden in verpleeghuizen achter een corona slot en grendel, dus die kunnen hem niet voor schut zetten in een talkshow.

 We zijn terug in de tijd de meidagen in 1940. Ook toen na 5 dagen capitulatie en nu na 5 dagen het land ongeveer op slot, volgt er weer een capitulatie.

Van Rijn zal net als toen de zorgkosten laag houden, de zorg matig, en de maatschappelijke schade en kosten hoog. Rip ouderen:((
 
Van Rijn werd in 2014 in verlegenheid gebracht door zijn eigen vader toen deze in een interview met het Algemeen Dagblad vertelde over de volgens hem ondermaatse zorg voor zijn vrouw in een verpleeghuis in Den Haag. Van Rijn weet dus waarvoor er bezuinigd wordt.
2015 kwam Van Rijn in opspraak door de grote problemen die ontstonden met de uitbetaling van de persoonsgebonden-budget-gelden waarvoor hij verantwoordelijk was.
Sinds 1 januari 2015 regelt de Sociale Verzekeringsbank de uitbetaling van het pgb, waarmee mensen zelf hun zorg regelen. 

Van Rijn kwam telkens onder vuur te liggen omdat het na maanden nog niet was gelukt om het beleid goed uit te voeren waardoor diverse zorgverleners hun geld niet of te laat kregen."
Bij de FNV-demonstratie 'Red de Zorg' op 12 september 2015 in Amsterdam. 15.000 actievoerders gingen van het Damrak naar het Westerpark. Opvallend veel gehandicapten, strompelend op krukken, in rolstoelen, voortgeduwd door verpleegkundigen uit het hele land, zelfs een enkele patiënt aan het infuus in een rijdend ziekenhuisbed.
Ik hoor nog het oorverdovend gejoel waarmee staatssecretaris Martin van Rijn in het Westerpark werd uitgejouwd. Terecht.


Martin van Rijn ontsloeg 77.000 werknemers in de zorg.
En dat is de man die ons nu moet gaan redden? Ten grave dragen is waarschijnlijker, ligt meer in de lijn van zijn eerder gevoerde beleid.

2020- De paniek die is uitgebroken rond het Corona virus is te wijten aan het beleid van de regering 1/2/3/ Rutte.
In enkele jaren tijd werd de capaciteit van de intensieve zorg om bezuinigingsredenen bijna gehalveerd. Gebrek aan capaciteit zal vele slachtoffers vergen.

Geen opmerkingen: