3/02/2020

De Staatsbeerput wordt steeds verder open getrokken.Herstel de Republiek!!

Alles draait om de combinatie geld en macht MET PAPIEREN CRISISSEN 

Onderschrift voor de omgekeerde vlag "We willen geen Roverheid maar enkel dienstbaarheid!"

 Zo ruimt het kabinet de economie om zeep
Dit filmpje is de spijker op de kop!!!  ONTLUISTEREND!!
Steun onze boeren; 
steun elkaar!  Lid worden

BoerenVlag - ­č嬭čĆ╝­čĺÜ­čîŞ Word lid van FDF


Zo onteigend de onbetrouwbare Roverheid het eigendom van het hardwerkende volk.

De Nederlandse staatsburger staat garant voor de heersende macht. Het woord “burger” staat nergens anders voor dan “(waar)borg(er)”. Omdat ouders verplicht zijn hun kind “aan te geven”, als ware het een misdaad, wordt dat kind staatsburger en debiteur, schuldenaar. De overheid ziet een burger als iemand, van wie ze nog een paar ton tegoed heeft. 
Dat brengt ons allemaal dus vanaf het begin in een ondergeschikte positie. Er is door onze ouders aangifte gedaan, waardoor we kunnen worden geregistreerd en levenslang uitgemolken.
Dat uitmelken gebeurt door het belasten van twee menselijke deugden, werken en sparen. 
Aan het eind van de rit hebben we 85% van onze verdiensten afgedragen als inkomstenbelasting en premies, BTW, accijnzen en allerlei andere licenties, zonder welke we niet eens zouden kunnen functioneren. Van de resterende 15% moeten we dan ook nog geld opzij leggen voor ons pensioen. 

Na de oorlog tot en met vandaag hebben de Nederlanders voor hun pensioen € 1.700.000.000.000,- opzij gelegd. 
Die vetpot wordt door de overheid met enige regelmaat aangetast door het verhogen van premies en het verlagen van de pensioenen. Er is geen land ter wereld waar er met die 15% zo spaarzaam is omgesprongen. 

In die 10 jaar zijn we per artikel een stukje wijzer geworden.
We zijn al snel gestopt met het schrijven van nette, stevig onderbouwde artikelen, waarin we de monarchie aan de kaak stellen. Het roofzuchtige uitschot dat hier het staatshoofd levert, wordt nu door ons bejegend voor wat het is: overbodig, parasitair uitschot. Tuig van de bovenste richel, crimineel tot op het bot van oudsher. Landverraders en vreemdgangers, die worden beschermd door staat, Vaticaan en onderwereld. Zolang de zogenaamde Oranjes in het gareel blijven lopen is er niets aan de hand. Zouden ze enig medeleven met hun financiers tonen, dan is een fataal ongelukje nooit ver weg. De heersende macht maakt korte metten met gechanteerde zetbazen die ook maar ├ę├ęn seconde aan hun onderdanen denken. Vandaar dat hun lakeienbende beweert dat ze “het zo goed doen”. W├ít deze over het paard getilde roofzuchtige drugsbaronnen en volksverraders dan zo goed doen is staatsgeheim.

Het staatsbestel – een constitutionele monarchie – is maar een symptoom en uitvloeisel van wat er werkelijk aan de hand is in dit land.
Nederland is sinds het verkwanselen van haar grondgebied door de ge├»mporteerde Duitse prinsen- en prinsessenkliek een wingewest van de overwinnaars van Napoleon. 

De eerste zetbaas van “The Crown” was koning-koopman Willem I. Daarmee werd ons land een Kroonkolonie. 
Met de invoering van de zogenaamde democratie is daar ook nog eens een zuiver tintje aan gegeven, met als doel dat wij, Nederlanders “dit zo hebben gewenst”. 
Dat is het sterke wapen van de democratie. 

Aan iedere beslissing die over onze hoofden wordt genomen kan niet worden getwijfeld, omdat wij in een “democratie” leven. Door te stemmen geven wij wildvreemde beroepspolitici mandaat om te doen en laten wat zij willen. Wij hebben hen immers carte blanche gegeven, blanco volmacht. 

Dezelfde beroepspolitici voeren slechts uit wat vanwege “The Crown” is verordonneerd. 

Al meer dan twee eeuwen worden wij zonder dat we daar over hebben kunnen stemmen overal in- of uitgerommeld. 
Het meest schrijnende voorbeeld is het zonder enkele bevoegdheid tekenen van het Verdrag van Rome, waardoor wij uiteindelijk de EU in zijn gerommeld. Een zo mogelijk nog erger feit is het door de strot duwen van een politieke Europese munt, met alle verarmingsgevolgen van dien.

Nergens naar gevraagd, nergens over gestemd. 

De enkele keren dat er wel een volksraadpleging heeft plaatsgevonden zijn een teken aan de wand geweest. Consequent worden desgevraagd de beslissingen in Den Haag in opdracht van elders afgeschoten. Daarom noemen de beroepspolitici een referendum “ondemocratisch”. En zo gaat het met alles. Wit is zwart en democratie is tirannie. 

We hebben nooit iets te kiezen gehad. Stemmen is namelijk niet kiezen, maar het aan een wildvreemde zetbaas over laten. “Wij, simpele werkers en belastingbetalers zouden van die dingen geen verstand hebben”. 
 https://herstelderepubliek.files.wordpress.com/2019/12/5-punten-plan-republiek.png
Enfin, voordat wij in een vrije republiek kunnen leven en werken, zal er nog wel wat water door de delta vloeien.

Geen opmerkingen: