3/02/2020

Je suis greece! Send them back!!! You have full right to protect your own country. NA 5 JAAR EU BELEID:
is Griekenland wel klaar met De EU =Omvolking. 

Bootjes vol dobbersyriërs dat door Turkije erop uit is gestuurd om nog eens 6 miljard euro binnen te harken bij de Brusselse pinautomaat (lees: u) werd in het zicht van de haven helemaal de tiefus gescholden door lokale Lesbianen. 
De Grieks is wat roestig. Maar "go away" verstonden ze wel. Evenals: Αυτή η χώρα είναι η χώρα μας.

Het cynische spel dat over de rug van de mensen wordt gespeeld door Erdogan en gefaciliteerd door Europese besluiteloosheid.


Wat we hier zien is een isis invasie (van vluchtelingen) georganiseerd door Erdogan met baby fake foto's   voor de EU media.
Zo
faciliteert men de mensenhandel. Dit zijn geen vluchtelingen volgens het vluchtelingenverdrag: in het veilige Turkije waren het vluchtelingen, nu zijn het illegale migranten met veel IS ertussen!!!!
Dit heeft niets met vluchtelingen te maken. Een vluchteling vraagt gewoon netjes asiel aan volgens de regels. Het is een leger dat gewapend met stenen een Navo land probeert binnen te dringen. Een aanval op 1 lid is een aanval op alle leden. Dus waarom sturen we de Navo legers niet naar Griekenland om een handje te helpen?

Het is simpelweg EU-beleid en deze beelden van zielige economische immigranten zullen weer worden misbruikt om de Brusselse mensenhandel te legitimeren met zielige nepverhalen van de eu media


2020 Wordt een record-crisisjaar:


- PFAS-crisis
- Stikstof-crisis
- Huizen-crisis
- Corona-crisis
- 'Vluchtelingen /migranten'-crisis
- Bouw-crisis.

- Globalisten crisis
- Beurscrisis

Beschaving is slechts een dun laagje vernis
De EU heeft het gewoon laten rotten en nu zijn de rapen gaar. 
Al die jaren het vertikt om de buitengrenzen van de EU te bewaken, dus heerst in Afrika en het M.O. het idee dat men makkelijk naar Europa kan komen, en dat is in feite ook zo, kijk maar naar de wekelijkse aantallen. En dan nu de massale hordes, die Europa bedreigen, zoals het ooit de ondergang betekende van het Romeinse Rijk. 
Bedankt Brussel en al die volgevreten politici die daar hun zakken vullen.
Er schijnt een eerste dode gevallen bij de invasiecrisis aan de Grieks/Turkse grens. 
De man probeerde Griekenland binnen te komen en werd geraakt door rubber kogels. Het gaat om de 22-jarige Mohammed AlArab uit Aleppo, aldus Jenan Moussa van tv-zender Akhbar Al Aan. De Macron politie zou heel wat meer ogen uitschieten.
Maar die mogen alleen mikken op mensen die opkomen voor behoud van hun rechten, niet op nieuwe slaafse onderdanen.


Niemand kan illegaal de grens over te steken. 
Turkije is veilig, dus er kan geen noodzaak zijn dat men doorvlucht naar de EUROPA. 
Het is het probleem van Turkije en als Turkije ze ook niet wil moeten ze ze keren op hun eigen grens.
Aangezien ze niet luisteren zou ik maar eens beginnen met het volledig platleggen van de Europese handel en het toerisme met Turkije en hen uit de NAVO te schoppen. 


De Grieken worden opgeofferd met een seniele dictator uit Turkije.
met de hulp van een laffe, incompetente achterbakse hypocriete en corrupte lobbycratie de EU, met hun globale- geo politiek.
Turkije heeft (met dank aan de EU) 900.000 manschappen paraat staan. 

In het zuiden is Erdogan met het Turkse leger Syrië binnen gevallen in het westen stuurt Erdogan enorme groepen vluchtelingen Europa binnen, om Europa te ontwrichten. Voor hem is het win win. 
Die sprinkhanen kwijt en miljoenen EUropees Belastinggeld toe. Ondertussen schiet hij heel Noord Syrië naar de klote want wie doet hem wat als NAVO lid.

Elke dode wordt natuurlijk door de eu-media uitgebreid uitgebuit voor een propaganda verhaal.
Door appeasement politiek van Europese regeringsleiders hebben die er aan bijgedragen dat het zover heeft kunnen komen. Ondanks alle geuite zorgen, alle kritiek en het evidente falen van beleid, zoals steeds duidelijker werd in diverse Europese steden en opvangcentra.

Is dit het moment dat de schellen van de ogen vallen? Zal de wal nu het schip keren? Of blijft men vast houden aan het oude (non-/wan-?) beleid? Hoe het ook zij dit is niet om aan te zien. Iedereen met een beetje gevoel in zijn donder beseft dat dit niet langer kan. 
Het  probleem is , dat mensen dit verplicht 'logischen zielig ' móeten vinden.
 Als er mensen 'vluchten' en daarvoor de halve wereld over reizen om vervolgens naar het meest lucratieve land te vluchten, dan heeft dat niets meer met vluchten te maken. 
En die nuance is eruit geramd.   

Je mag D66/GroenLinks en de PvdA op je blote knieën bedanken voor de volksverhuizingen van complete volksstammen richting Nederland. Dankzij deze deugpolitiek dat simpelweg beleid is hebben we in ons midden een forse toename van verhuftering, criminaliteit, salafisme, terreur en ook onze verzorgingsstaat is de onhoudbaar geworden... 
Fijn die afbraak van zorg,
fijn de afbraak van politie en veiligheid, 
fijn al die miljarden die nu opgaan aan immigranten i.p.v onze ouderen en gehandicapten Nederlanders. 
Fijn dat onze kinderen nog 5-10 jaar langer op hun sociale woning kunnen wachten met een basisschoolonderwijs die volledig naar de knoppen zijn van al wat we hebben opgebouwd na de WO2.

fijn dat islamitische en dominante straatbeeld dat overal uit de grond gestampt kan worden...En het zal fijn zijn 
onthou echt eens welke partijen dit willen en u en uw omgeving dit heeft aangedaan de volgende keer als u in het stemhokje staat.
 
Laat de rest van de wereld ook maar eens een steentje bijdragen, in het Midden-Oosten hebben ze plek en geld zat.
Bovendien zijn die landen dichter gelegen bij al die ellende, de culturen zijn nauw aan elkaar verwant en er is geen oorlog.EN:
 
 There are over 52 Islamic republic nations. Why Europe?
 
 
 
 

Geen opmerkingen: