3/26/2020

De domme EU burger betaald de propagandafabriek van de EU

Brussel  manifesteert zich als de duurste propagandafabriek van dit moment.
De EU burger laten betalen aan zijn eigen ondergang, omdat het resterende makkelijker onder de duim te houden is. 
 
Al jaren besteed de eu miljoenen op Twitter, FB zelfs Donald laat zich door de €u misbruiken van ons belastinggeld. 
If it looks like EU-propaganda, swims like EU-propganda and quacks like EU-propaganda, it probably is EU-propaganda.

De Donald Duck staat óók al vol met Brusselse propaganda. De Donald Duck Europa Special is zelfs aangepast op verzoek van de Europese Unie.
Uw kinderen mogen niet lezen dat burgers uit de Snavel Unie geld moeten betalen aan de afvalverwerkingsfabriek van Dagobert Duck, want "burger en geld betalen aan de EU ligt helaas heel erg gevoelig".

"Een document met aanwijzingen voor de redactie bevat een suggestie waaruit blijkt dat Dagobert eigenlijk zou zeggen: ‘Mijn afvalverwerkende fabriek heeft veel centjes gekost. Daar mag “Donald” of “de inwoners van Duckstad” best aan meebetalen.’ Gevolgd door de verklaring: ‘burger en geld betalen aan de EU ligt helaas heel erg gevoelig, dus die willen we liever vermijden’.

Een andere zin die Dagobert in een conceptversie van de strip uitsprak, is eveneens aangepast. 
Dat blijkt uit een e-mail van donderdag 27 juni 2019 van de vertegenwoordiging van de Commissie in Den Haag, waarin een EU-ambtenaar schrijft dat de Commissie ‘twijfels’ heeft over de boodschap van het recyclingverhaal.
 ‘Namelijk dat uiteindelijk Donald (de burger) zich moet conformeren aan regels en uitbuiting van de multinationals (Dagobert).

Pure propaganda. #nexit!!

Overal worden kinderen en jong volwassen gebrainwashed. 
kijk eens naar die jonge remainers in de UK  allemaal linkse universiteitstypes. 
Ik ga Milo steeds meer geloven, mensen komen dommer van de universiteit dan dat ze er heen gingen. sowieso alles wat niet met precieze wetenschappen te maken heeft is bijna doordrenkt met indoctrinatie.  


In Nazi Duitsland werden ook speciale boekjes uitgegeven om de jeugd te onderwijzen over de Joden. Als ze nog jong en beïnvloedbaar zijn. Pure propaganda.

Het vierde rijk grijpt terug op vertrouwde technieken uit het derde rijk. De unie is goed, de is geweldig.  Dus van wie zou de Brussel het hebben? 
-
l'histoire se répète.


Volgens Dr. Matthias Rath, mede-auteur van het boek ‘The Nazi Roots of the Brussels EU’ (klik hier om gratis te downloaden), is onze huidige economische ellende het resultaat van de ‘Nazi-EU’. 

De Europese Unie, die gebouwd is op de fundamenten van het Nazi-gedachtegoed. Gedachtegoed dat zeker niet het beste met de bevolking voor heeft.


Geen opmerkingen: