3/20/2020

Er zijn miljoenen gestorven die vochten voor onze vrijheden en nu ‘Geregeerd door idioten!’

Toverwoord en droom van elke dictator = Een doodsbange bevolking !

Geloven alles, demonstreren niet , dragen belastingen af, en leveren geen commentaar. Dus ideaal voor een ongekozen instituut zoals de EU om het 4e rijk te realiseren. 
Betreft dit virus..
De WHO wordt geadviseerd door een consortium van farmaceutische bedrijven 
o.a Roche.....
En wie levert nu de testen voor corona......juist Roche.

Dus farmaceuten adviseren de wereld of er een mogelijke pandemie uitbreekt.
<< Dit is helaas serieus !

Duitse longarts: ‘Coronavirus? Er is niets aan de hand’
-  

Fiasco in de maak? Corona ‘véél minder dodelijk dan gedacht’

-
Waarom de overheid de coronacrisis gebruikt om kleine en middelgrote bedrijven kapot te maken

Nog steeds staan de voorpagina’s van de mainstream bladen iedere dag vol met nieuwe en nog ergere Corona horrorverhalen dan de vorige dag.

De mainstream media komen met horrorverhalen over de afgrijselijke situatie in Italië, waar per dag een groot aantal mensen zou bezwijken aan het coronavirus. Echter, niets is minder waar, want volgens de baas van het Italiaanse RIVM zijn er maar twee mensen doodgegaan aan het virus en zelfs dat is nog niet helemaal zeker en moet nog verder worden onderzocht.  

De bevolking is angstig en geschokt, vergelijkbaar met na de aanslagen van 9/11. Openbaar vervoer ligt lam, scholen en sportcentra zijn dicht. Mensen zijn apathisch. Angst regeert.  

 BILDERBERG- NWO- KLETSPRAAT

Niks virus dit is een biologische wapen we leven straks in een hel !  
Al onze vrijheden zal worden beperkt en onze leven is een grote leugen vooral met de komst van 5G<> Deze virus (biologische wapen) is aangekondigd allang!
En daar moeten wij burgers naar uitkijken naar de agenda 21 tot en met satanische rituelen in vernoeming naar bamophet als kinderoffers
M. Rutten heeft zo baphomet in zijn vergaderkamertje te zie op YouTube !

 NWO- KLETSPRAAT
terwijl hij de zorg heeft uitgekleed!!

Zo krijg je de bevolking onder controle Corona HYPE> Waar het mee te maken heeft is een bewust veroorzaakte traumatische ervaring, waarbij iedere mogelijkheid tot kritisch denken wordt uitgeschakeld 

Dus dit is ons moment, wees sterk, heb respect maar wees realistisch, als je voldoende charisma hebt en de juiste werkethiek vertoont zullen mensen je geloven en op de rust bouwen doe je uitstraalt.

Gewoon lekker doorgaan met het leven, natuurlijk de juiste maatregelen nemen als je ouderen ziet (geef ze de ruimte) en als je echt de (corona)griep hebt, blijf gewoon lekker thuis.

 

Geen opmerkingen: