7/08/2020

Waar zijn de zwangeren vrouwen uit het AZC?

Na de dubieuze "zelfmoord" van Jeffrey Epstein, de steenrijke handelaar die op het punt stond berecht te worden voor mensenhandel en het seksueel misbruiken van minderjarigen, leek zijn zaak met alle macht onder het tapijt geschoven te worden door hen die door hun banden met hem in verlegenheid gebracht konden worden. 

Nu zijn compagnon Ghislaine Maxwell is gearresteerd lijkt de mogelijkheid teruggekeerd dat de duistere geheimen van de elite aan het licht gebracht gaan worden. 

De vertakkingen van het netwerk zouden wel eens veel verder kunnen reiken dan men zich voor kan stellen. 
Hoe diep gaat het konijnenhol? 
En wie komt men onderweg allemaal tegen? 
Zal ook president Trump ontmaskerd worden of is het door Q beloofde Grote Ontwaken in volle gang? 

Zal ook Maxwell op mysterieuze wijze het leven laten voordat zij een boekje open kan doen over praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen, of zal zij het einde inluiden voor deze mensen zonder moraal en hun eeuwenoude geheimen?

Infanticide wordt doodgezwegen door media

in Californië wordt infanticide gepleegd op pasgeborenen. Zuigelingen worden direct na de geboorte van al hun organen ontdaan in speciale klinieken.

Er wordt een gat geboord in hun hoofd om hun hersens weg te nemen. Hun hart wordt vaak nog kloppend geoogst. De organen worden doorverkocht aan derden. Vaak laboratoria.
  
Op de dag van het Menselijk Leven protesteerde de ‘Purple Sash Revolution Pro Life’ actiegroep bij het kantoor van Nancy Pelosi tegen infanticide.

“De Nationale Dag van de Heiligverklaring van het Menselijk Leven, dat gevierd wordt sinds 22 januari 1973.” zei Donald Trump dat alle leven heilig en waardevol is.
“Ieder mens, geboren of ongeboren, de arme, de verslagene, de gehandicapte, de zwakkere en de oudere, iedereen is van grote waarde.”

 Hier een langere versie, met Sandra Bullock en Ellen Degeneres die het gewoon bespreken voor publiek:

Geen opmerkingen: