7/14/2020

Boeren, vissers en mkb gaan eisen opstellen aan de corporate Nederland!




Heel goed om eisen te gaan stellen, want dit zijn is de Agenda. 
  
En vergis je niet, het EU-VN administratiebureau in Den Haag is volledig ondergeschikt aan VN Agenda 2030. 
Heel onlangs was nog in het nieuws dat Kabinet Rutte Nederland vanaf 2030 verbiedt om benzine auto’s te (ver)kopen. Dit is een EU-VN dictaat wat dus ook in andere landen opgedrongen wordt. Inclusief automatische boete als je even ergens ‘te hard’ rijdt.

Agenda 21/2030 is in 1992 getekend door 178 landen wereldwijd, waaronder Nederland.
Het opschroeven en verplichten van vaccinaties, wereldwijde illegale geo-engineering programma’s, implementatie van 5G en “smart-cities”, afschaffing van het contant geld, het chippen van de bevolking (is gaande), zo veel mogelijk genetisch gemanipuleerde landbouw en zo min mogelijk biologische landbouw, multinationals hebben inspraak in onderwijsprogramma’s, nóg meer controle/manipulatie/censuur van de media, verminderen van democratische inspraak d.m.v. de E.U. met het uiteindelijke doel: één wereldregering. met het uiteindelijke doel

één wereldregering.

 Dat is ons uitzicht onder Agenda 21.

Onder het mom van zorg om de aarde wordt de mensheid volledig uitgeroeid.  
https://jdreport.com/heb-jij-al-eens-gehoord-van-de-v-n-agenda-2030-de-oude-agenda-21-en-de-17-globale-einddoelen/  





 

Blue Tiger Studio

In dit, over en rond de boeren georganiseerde, gesprek werken we toe naar een bredere verzetsbeweging die boeren, vissers, ondernemers en burgers verbinden in hun verzet tegen Den Haag, Brussel, ngo’s, multinationals en banken. 

Daarachter schuilt het netwerk van de UBO’s, de ultieme eigenaren van de hele BV Nederland en misschien wel van de BV Europa. 

Hoe gaan we samenwerken tegen deze macht, die voortdurend groepen in de samenleving tegen elkaar opzet en uitspeelt? 
Hoe verenigen we groepen die in feite allemaal hetzelfde lot boven het hoofd hangt, namelijk heel Europa richting een grote DDR duwt?

Geen opmerkingen: