7/08/2020

Compilatie van deboerenprotesten die eindigden op het politiebureau in Assen.

No Farmers No Food !!!  

Dit kan zo niet langer... We moeten allemaal in opstand komen... Boeren, Bouwers, Leraren, Burgers, Transporteurs, Zorgpersoneel, Ambtenaren, Zwarte Pieten, Doktoren etc... Iedereen moet weten dat het allemaal onderdeel is van de UN agenda 21 en 2030. 
 We zijn straks allemaal de pineut... Ja ook jij en jouw kinderen oom agent en militair...

Een compilatie van de boerenprotesten van vandaag die begonnen in Wijster en eindigden op een binnenplaats van het politiebureau in Assen. 


Een compilatie van de boerenprotesten van vandaag die begonnen in Wijster en eindigden op een binnenplaats van het politiebureau in Assen. Iedereen werd gearresteerd. 

Ook mensen die niets te maken hadden met de demonstratie werden door de ME en de politie opgepakt en meegenomen. Nota bene op privé-terrein. Laten wij als Nederlanders dit over ons heen gaan? 

Dan weten we wat voor toekomst ons te wachten staat. 

Bedenk wat er gebeurt wanneer die Coronawet werkelijk ingaat. 

U bent nergens meer veilig en kunt ieder moment gearresteerd worden. Vanaf morgen in Catalonië, Spanje, is een mondkapje OVERAL verplicht. Ook als er afstand gehouden kan worden. Totale gekte! 

Als wij dat in Nederland willen voorkomen, dan zullen we moeten strijden! Het land platleggen. Het kán! Doe mee! Ga naar www.commonsensetv.nl KOOP HET CSTV #KICKOUTRUTTE T-Shirt in alle kleuren en maten! 

Ook hoodies, sweaters, rugzakken, mokken en petjes zijn verkrijgbaar. https://shop.spreadshirt.nl/CSTV-Stor... CommonSenseTV -

 Door burgers, voor burgers! https://commonsensetv.nl/

Geen opmerkingen: