7/23/2020

Dit zieke systeem zal ten ondergaan. We zijn lang genoeg slaven geweest!

Bizarrwer taferelen in Bilthoven, waar het RIVM zetelt. Het lijkt wel alsof er een invasie plaatsvindt in het dorp. Lokale bewoners zagen tot hun verbazing een enorme stoet legertrucks door de straten rijden. Ook rijdt overal in Bilthoven politie. De trucks moeten de protesterende boeren op afstand houden. Dat is democratisch Nederland anno 2020.
In Brussel strooien met ons belastinggeld, de pensioenen korten, al 10 jaar geen groei van het besteedbaar inkomen en de ene na de andere leugen van premier Rutte. 
En als je daar als Nederlander iets van wilt zeggen, dan verbiedt hij het protest of zet hij het leger in.

Voorzitter van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas is op locatie in Bilthoven en deelde onderstaande beelden via Twitter. “RIVM wordt beveiligd door middel van legervoertuigen. Leger… Overal in het dorp rijdt politie ook.” Het RIVM was toch zo’n onafhankelijke organisatie?

k ben al in #Bilthoven. Zie dit net voor mij gebeuren. #RIVM wordt beveiligd door middel van legervoertuigen. Leger… Overal in het dorp rijdt politie ook. #boerenprotest pic.twitter.com/U21yRM5Nlq
— Caroline van der Plas (@lientje1967) July 21, 2020

het leger inzetten tegen de hand die je voedt.
 De manoeuvre (het inzetten van het leger) is onderdeel van het “nieuwe normaal”, zodat de nutteloze eters het werkende volk  beetje bij beetje kunnen wennen aan het idee dat het leger net als 40/45 handhavende taken op zich gaat nemen…

En dan te bedenken dat er binnen aanzienlijke tijd een Europees leger komt; lopen ze evengoed nog door uw straat om u onder schot in het Duits te vertellen dat u uw mondkap op moet doen als u geen consequenties wenst…


Bilthoven is een vrijmetselaarsgemeente . Er zitten daar heel veel rijke vrijmetselaars.
De burgemeester zelf is ook een vrijmetselaar en vrijmetselaars zijn ook allang ontmaskerd als duistere (macht)sektes.  Is het toeval dat de RIVM ook in Bilthoven zit? 



Er is maar één reden waarom ze de boel onder controle willen houden  
Ze zijn wel degelijk bang. 

Als mensen hun kracht gaan ontdekken en zich gaan verenigen dan worden ze bang voor het volk.

Zo werkt dat ook voor de elite in de top en volgens een individu uit die regionen zelf werkt dat ook zo. 


Daar heeft ooit iemand iets gezegd in de zin van ‘als de mensen ontdekken hoe ze voorgelogen zijn dan is er geen veilige plek (op de planeet) meer en zullen ze ons opjagen’. 

Daarom zijn ze bang en halen ze alles uit de kast om te onderdrukken en de mens onder hun controle te houden. 
Dat zag je in zekere zin ook al in Den Haag met de boeren. Toen de boeren op kwamen dagen vluchtte de betreffende minister en schakelde het leger in om hen te beschermen. Dat is wel degelijk uit angst.

Ze zetten under cuffer agenten in om rellen te stichten, en zodoende arrestaties mogelijk te maken, de foto’s  je zien, ongelooflijk in een land als Nederland, ze gaan constant te ver !

Dit wat je ziet/meemaakt, zijn de (resterende) machten achter de machten..
Rutte leidt aan “pachydermoperotose” vergroeid rug (lichte boggel vorm), gezichtshuid als leer (diepe rimpels), zwak zenuwstelsel, pijn psychies niet volwaardig (zie zijn lachen)

Velen zijn al opgepakt. Je voelt de laatste stuiptrekkingen, ze weten dat alles op zijn end loopt voor ze .. 
Achter de coulissen worden veel zaken uitgevochten en niet alleen hier op aarde maar ook in de ruimte. 
 

Veel wordt geheim gehouden voor het publiek.
Wist u bv dat er 650 vliegtuigladingen goud en geld uit het Vaticaan is gehaald en dat de Paus in huisarrest zit en vele bisschoppen etc. al gearresteerd zijn?
Dat The Queen ook schaakmat is gezet?

Wist u dat er belangrijke ontdekkingen gedaan zijn in Antartica?
En dat daarom de wereldleiders daar zijn gaan kijken?
Dat de Fed. geen macht meer heeft? (Heeft Trump voor gezorgd)

Wist u dat er duizenden kinderen uit ondergrondse gangen gered zijn? Kinderen wiens bloed gedronken werd en die geofferd werden voor Satanische rituelen? Etc

Wist u dat 209 landen getekend hebben voor GESARA ? Global Economic Security And Reformation Act.


Wist u dat het Corona virus opzettelijk verspreidt is als wraak en dreiging om te stoppen met het oppakken van die satansclub ..het was hun bedoeling om miljarden mensen uit te moorden. En de lijst is nog veel langer .


Het gaat nog even heel vies en heftig worden want wie niks meer te verliezen heeft vecht zich dood en ze slepen iedereen mee in de hun ondergang  Alles wat vuil vies gemeen is wordt nu op ons losgelaten, maar verlies de moed niet, het einde is in zicht.


Het zijn de laatste weeën.
Ja er komt nog een tweede lockdown maar er speelt meer mee namelijk aankondigingen die de grondvesten zullen doen schudden. 

Mensen kunnen doordraaien hierdoor en dat is nog maar het begin. Maar Blijf Kalm.
Dit zieke systeem zal ten ondergaan en dat is maar goed ook.

We zijn lang genoeg slaven geweest.
 

Geen opmerkingen: