7/19/2020

BOZE Belgen dienen strafklacht in tegen Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid

Een groep van 220 ‘kwade Belgische burgers’ dient komende week een strafklacht in tegen onder meer Bill Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De klacht is ook gericht tegen diverse Belgische virologen en de Britse epidemioloog Neil Ferguson, die overheden adviseerde om in lockdown te gaan. 

Hij heeft volgens de groep gegevens vervalst.
Hun advocaat, Michael Verstraeten, vroeg aandacht voor investeringen van de Bill & Melinda Gates Foundation in België, meer specifiek in onderzoek van de KU Leuven en het Instituut voor Tropische Geneeskunde naar een coronavaccin. De boze Belgen beschuldigen Bill Gates van omkoping.

“Diezelfde wetenschappers zijn ook ambtenaren die de regering adviseren over de aanpak,” zei Verstraeten. Belangenverstrengeling en dubbele petten dus.
Belgische politici blijven gespaard. “Zij zijn misleid door wetenschappers,” zei hij. De groep die hij vertegenwoordigt verzet zich ook tegen een tweede lockdown en het verplicht dragen van mondkapjes.
 
Bill Gates Trackingsysteem
Bill Gates wil mensen gaan volgen. Hij is namelijk voorstander van een trackingsysteem voor besmette individuen.
Microsoft is één van de oprichters van ID2020, een bedrijf uit San Francisco dat onlangs aankondigde te werken aan ‘biometrische identificatietechnologieën voor kinderen’ gebaseerd op ‘kinderimmunisatie’.
Microsoft werkt ook aan een cryptocurrency-systeem dat gebaseerd is op de activiteit van het menselijk lichaam. Het patent in kwestie, met het nummer WO2020060606, beschrijft manieren waarop signalen van het lichaam gebruikt kunnen worden om te meten of iemand zijn of haar aandacht richt op het uitvoeren van een bepaalde taak. Na verificatie van de taak krijg je uitbetaald in digitale valuta, zo is gedachte.
Griezelige ontwikkeling
Dit wordt natuurlijk afgedaan als complotdenken, maar het is hoe je het ook wendt of keert een griezelige ontwikkeling.

Een techmiljardair bepaalt dat de wereld op slot gaat en dat we pas teruggaan naar ‘normaal’ als er een vaccin voorhanden is. 
Hij wil de hele wereldbevolking vaccineren en vervolgens in de gaten houden. 
Het trackingsysteem en het cryptocurrency-systeem lijken rechtstreeks uit een dystopische film te komen. 

Is het dan vreemd dat zoveel mensen Bill Gates en zijn stichting op zijn zachtst gezegd wantrouwen?

Een Witte Huis-petitie die de Amerikaanse overheid oproept om de Bill & Melinda Gates Foundation te onderzoeken wegens misdaden tegen de menselijkheid, is intussen al 609.948 keer ondertekend.

Wanneer 100.000 mensen zo’n petitie tekenen, wordt het verzoek ingezien door de overheid en moet de president actie ondernemen. 
De initiatiefnemers van de petitie wijzen erop dat veel vragen over de coronapandemie nog onbeantwoord zijn.

Geen opmerkingen: