7/21/2020

De hele wereld staat in brand, ze slachten elkaar af, geleid door gekochte handlangers!

KENNIS IS MACHT

De geheime geschiedenis van de ‘Maffia uit Khazaria’

De maffia van de Khazaren en hun snode plan om de hele wereld te infiltreren en te tiranniseren wordt in dit artikel aan het licht gebracht. Alle Abrahamitische godsdiensten moeten worden uitgeroeid en alleen hun Babylonisch Talmoedische religie, ook wel bekend als het Luciferianisme, het satanisme of de eeuwenoude verering van Baal, is toegestaan.

khazaria

De geschiedenis van het koninkrijk Khazaria, in het bijzonder de geschiedenis van de Maffia van de Khazars (KM), ’s werelds grootste misdaadsyndicaat, dat met Babylonische geldmagie de macht over onze wereld in handen heeft, is bijna volledig uit de geschiedenisboeken geschrapt.




Het oorspronkelijke thuisland van de Joden, de plaats waar nu de Oekraïne ligt. Dus NIET Israël, dat door de Rotschilds als 'beloofde land' werd verkregen.. (zie de video van David Icke)
Het oorspronkelijke thuisland van de Joden, de plaats waar nu de Oekraïne ligt. Dus NIET Israël, dat door de Rotschilds als ‘beloofde land’ werd verkregen.. (zie de video van David Icke)
Khazaria is een stuk land dat ligt tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee, wat tegenwoordig Zuid-Rusland, West-Kazakhstan, Oost-Oekraïne, Azerbaijan, grote delen van de Kaukasus (inclusief delen van Georgië) en de Krim is. De herkomst van de Khazars en hun bekering tot het judaïsme is onderwerp van onenigheid onder historici.
De Kazharian Maffia (KM) van nu, weet dat het niet kan opereren of bestaan zonder die uiterste geheimhouding en heeft daarom veel geld gespendeerd aan het verwijderen van hun historie uit de geschiedenisboeken, zodat men niets te weten kan komen van het ‘onvoorstelbare Kwaad’. De schrijvers van dit artikel hebben hun best gedaan om deze verloren gegane, geheime geschiedenis van de Khazars en hun grote internationale georganiseerde misdaadsyndicaat, best bekend als de ‘Khazar Maffia’ (KM), ter beschikking te stellen aan de wereld via het internet, via de New Gutenberg Press.
Het is buitengewoon moeilijk geweest om deze geschiedenis te reconstrueren, dus bij voorbaat excuses voor kleine onjuistheden of onopzettelijke fouten, te wijten aan de moeilijkheidsgraad van het opgraven van de ware geschiedenis van Khazaria en diens maffia. Mike Harris is degene die de punten met elkaar heeft kunnen verbinden.


De achtergrond van dit artikel

Tijdens de Syrische Conferentie tegen Terrorisme en Religieus Extremisme op 1 december 2014 sprak de editor en directeur van Veterans Today, Gordon Duff, voor het eerst openlijk over het feit dat aan de basis van het terrorisme in de wereld een groot wereldwijd georganiseerde misdaadsyndicaat ligt, dat wordt geassocieerd met Israël.

Deze openbaring veroorzaakt schokgolven in de hele wereld, omdat bijna iedere wereldleider rapporten ontvangt over de onderwerpen waarover Gordon Duff spreekt. Deze golven zijn tot vandaag nog in beweging!

We weten nu, dat de KM een geheime oorlog voert tegen de VS door valse-vlag-operaties in de stijl van Operatie Gladio (Operatie Gladio is een in 1952 gestart geheim ‘stay-behind’-netwerk in Italië, gesponsord door de CIA en de NAVO. 
Hoewel Gladio alleen slaat op het Italiaanse deel, worden ook soortgelijke netwerken in andere landen met Gladio aangeduid. Uit recent onderzoek is bekend geworden dat soortgelijke netwerken in geheel West-Europa actief en aan elkaar gelinkt zijn).

De KM gebruikt ook het illegale en onconstitutionele systeem van de Federal Reserve, de IRS (Internal Revenue Service, de federale belastingdienst van de VS), FBI, FEMA (Federal Emergency Management Agency, Federaal Bureau voor Rampenbestrijding), Homeland Security en de TSA (Transport Security Administration). 

Wij weten zeker dat de KM verantwoordelijk is voor de valse-vlag-operatie op 9/11. En voor de bomaanslag in Oklahoma City, een aanslag op een overheidsgebouw met een autobom in april 1995, de ‘Alfred P. Murrah Federal Building’.

De geheimgehouden geschiedenis van de Maffia van de Khazaren

 Lees hier verder:

 

Geen opmerkingen: