7/25/2020

Corona-test ook Schapen en fruit positief getest op COVID19


AstraZeneca is het bedrijf wat in w.o.2 IGFarben was. 

IGFarben produceerde de chemicaliën waarmee de vergassingen werden uitgevoerd. 

Duizenden mensen vermoord of ernstig ziek.
Ook de Wereld Gezondheidsorganisatie leidde een groot onderzoek naar de betrouwbaarheid van HCQ. Ze testten ruim 3.500 mensen. Het WHO verklaarde dat een derde van al hun proefpersonen stierf! 

De medische deskundige Dr Meryl Nass stelde echter een onderzoek in naar deze studie en ontdekte iets zeer ernstigs. 
Ze onthulde: 'In de WHO-proeven worden buitensporige, gevaarlijke HCQ-doseringen gebruikt. 
Deze proeven zijn niet het testen van de voordelen van HCQ op Covid-19, maar eerder het testen of patiënten giftige, niet-therapeutische doses overleven.' (6E) Zoals we allemaal weten, moet medicatie altijd in de juiste hoeveelheid toegediend te worden. Slaapmedicatie kan iemand helpen slapen, maar een te hoge dosis is dodelijk. De meeste zelfmoorden gebeuren door medicatie in te nemen in een te hoge dosis.


 
 Tanzania ontmaskert bedrog President John Magufuli van Tanzania stelde zich vragen bij de covid-19 cijfers van zijn land. 

Er waren zogezegd meer dan vierhonderd gevallen van besmetting en zestien doden.   
Hij beschuldigde het Nationale Medische Laboratorium van bedrog. Om zijn vermoedens te staven, stuurde hij twee stalen op die zogezegd van mensen waren, om ze te laten testen. 
De stalen waren echter afkomstig van een papaja vrucht en een geit. Zoals hij vermoedde, kwamen ze terug... met positieve uitslag:
 'Deze mensen zijn besmet met covid-19.' Zo ontmaskerde hij de  misleiding  
De directeur van het Nationaal Medisch Labo werd prompt ontslagen.



Ook in die mondkapjes van de WHO zat het virus op. De domme schapen en bruikbare idioten maakt het allemaal niet uit..

Het coronavaccin veroorzaakt bijwerkingen bij 70% (!) van de proefpersonen.

Je weet wel, dat tijdschrift dat onlangs een controversiële studie over het antimalariamiddel hydroxychloroquine introk. De auteurs van het artikel stelden dat het middel niet werkt en zelfs tot overlijden van patiënten kan leiden. Al snel bleek dat er allerlei onjuistheden in de data zaten. Daarnaast kwamen de auteurs van het artikel met allerlei smoesjes waarom ze hun data niet konden laten zien.

Dat doet de Oxford-universiteit trouwens ook. 
De universiteit heeft aangegeven dat zij de testresultaten niet met de rest van de wereld wil MAG delen, zei politicoloog Irene Schipper tegen het AD.
70 procent
De NOS weet wel te melden dat 70 procent van de proefpersonen koorts of hoofdpijn kreeg, maar volgens de onderzoekers is dat prima te verhelpen met paracetamol. Krijgen mensen straks standaard bij hun coronavaccin nog een paracetamolletje?
In het artikel van de NOS wordt alleen gesproken over koorts en hoofdpijn, maar de proefpersonen kregen ook last van vermoeidheid, rillingen en spierpijn, zo valt te lezen op de website van AstraZeneca, de farmaceut die het vaccin gaat produceren.

Dus 70 procent van de wereldbevolking loopt straks rond met hoofdpijn, koorts, spierpijn en rillingen, en is doodmoe, maar ‘gelukkig’ heeft big farma daar weer een pilletje voor, dat overigens ook niet geheel ongevaarlijk is.
Kankerverwekkende stof in de paracetamol
Eerder deze maand kwam namelijk naar buiten dat de grootste producent van paracetamol ter wereld paracetamol verkoopt die een kankerverwekkende stof bevat. De fabrikant leverde in de afgelopen jaren de grondstof van veel paracetamol die te koop is in drogisterijen, supermarkten en apotheken in Nederland.
Minister Tamara van Ark van Medische Zorg zei dat er een onderzoek komt of de paracetamol daadwerkelijk veilig is om te gebruiken. Niks aan de hand hoor. Het is volstrekt veilig. Blijven slikken.
Je kunt AstraZeneca ook helemaal vertrouwen. 

De firma werd in 2010 alweer veroordeeld tot 2 boetes van 40 en 12 miljoen euro inzake machtsmisbruik. 

Interessant artikel van Kennedy – henrymakow.com 
De USA kinderen hebben voor hun 18 jaar gemiddeld +/- 80 Vaccin entingen ondergaan, dit levert aan latere ziektes +/- 500 milliard $ op aan de Pharmaceutische industrie ! 
Het klinkt ongelovelijk, maar lees het zelf maar ! 


In Nederland slikken zo’n 4 miljoen mensen bloeddrukverlagers. 
Een veelgebruikte bloedverdunner veroorzaakt hartfalen. 
Dat blijkt uit een nieuwe studie. 
Het medicijn nifedipine wordt geassocieerd met een hoog risico op een plotselinge hartstilstand, zo laat de European Society of Cardiology weten.

Voorbeeld 2:
Bijna twee miljoen Nederlanders slikken statines die het cholesterol verlagen. 

Uit een nieuwe studie is gebleken dat mensen die de pillen slechts drie maanden innemen, al kans hebben om diabetes en huidinfecties te krijgen. Analyse van de wetenschappelijke literatuur laat zien dat statines het risico op spierproblemen, cognitieve problemen, kanker, beroertes, schade aan het zenuwstelsel, gedragsstoornissen, hartproblemen, Parkinson, auto-immuunziekte en slaapproblemen vergroten.

Voorbeeld 3:
Nederlandse apothekers verstrekten in 2016 aan 3,1 miljoen mensen maagzuurremmers. De meest voorkomende bijwerkingen zijn maagdarmklachten, zoals misselijkheid, overgeven, buikpijn en diarree. Ook hoofdpijn komt voor.


De klassieke handelswijze van Big Pharma: Signaleer een ‘probleem’. Zet een campagne op om mensen bang te maken. Kom met een ‘oplossing’ (medicijn/vaccin) die mensen juist zieker maakt en verdien hier ook weer aan.
Door de overheid gefaciliteerde medicijnen eisen maar liefst 700.000 doden per jaar. Het ironische is dat diezelfde overheid het publiek wijs maakt dat het ons beschermt, door iedereen die alternatieven medicijnen aanbiedt te demoniseren en af te doen als kwakzalvers. 


Dit gebeurt nu precies hetzelfde met Covid-19. Heeft u nog iets gehoord over een gewone griep dit jaar?

Wat het “Killer-Virus ” niet gelukt is , bezorgt ons nu het vaccin .
Dit bespaart miljarden aan pensioenen ! 

En er moet woonruimte vrijkomen – voor al de nieuwkomers, wetenschappers en raketingenieurs die met 100.000 per jaar per vliegtuig ons land binnen gehaald worden !

130.000 Alleenstaande Nederlanders kunnen best nog op de dood van hun ouders wachten om later het huis te erven . Met het nieuwe vaccin zal het wachten dan ook niet al te lang duren ook zij gaan dood of ernstig ziek worden .  


Wakkere huisarts spreekt zich uit over coronamaatregelen: ‘Doe hier niet aan mee’

Ik ben huisarts en ik spreek bij deze mijn mening uit over de Corona-maatregelen. 
Onder het motto Corona vinden er grove mensenrechten schendingen plaats. 
Het virus is minder besmettelijk en minder dodelijk dan een griepvirus. Door middel van angst-politiek, uitgebreide propaganda en censuur wordt de bevolking een eenzijdig beeld opgelegd. 
We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen, quarantaine van gezonde mensen, de 1,5 meter maatschappij, het gebruik van desinfecterende hand-gel en mondkapjes en misschien zelfs een vaccin. 
Doe er niet aan mee. 
Voed je gezondheid, niet je angst. Verbeter je afweer. Ga naar buiten, beweeg, lach, zing, dans, verbind en knuffel elkaar.

Geen opmerkingen: