3/09/2021

MED Beds Arrived Netherlands-Big Parma zal worden uitgeroeid

Er komt een nieuwe gezondheidszorg die onze onderdrukkers al heel lang gebruikten!
Een aantal van deze Med-Beds zijn inmiddels aangekomen in Drachten in Nederland en worden alvast geïnstalleerd. 


FESIG 74th Meeting with Jared Rand on Off Planet Technologies 4 Mar 2020

Laat u dus niets wijsmaken over toekomstmuziek , Nee, want ze zijn er al.  Dat de media/internet daar NIET over bericht, laat zien dat de media NIET meer doet aan waarheidsvinding maar aan volksverlakkerij !

 The big awakeningQ :MED Beds Arrived Netherlands (Drachten)
Watch live ;This Next video 


Big Parma zal worden uitgeroeid;  De derde belangrijkste doodsoorzaak zijn ziekenhuisverblijven , onnozele$$$doktoren en Pharma! En verzwegen door de corrupte overheden!  

We zullen beseffen dat we bijna het kostbare geschenk van de wereld straks ontvangen, zodra de aankondiging verschijnt dat NESARA/GESARA plaats vind. 
Het nieuwe geldsysteem -
https://nesara.nl/info
 

Deze revolutionaire technologie zou al minstens 80 jaar bestaan.
Eenmaal geclassificeerd, zal de geheime technologie via het leger aan het publiek worden vrijgegeven. Er word gezegd dat het is gebruikt binnen het “Secret Space Program”.

Het militaire- industriële complex controleerde en exploiteerde ooit deze patenten,
en hielden dit geheim aan ons door middel van hun Hollywood filmproducties die eigendom waren van de Deep State.

Med Beds:  Einde aan kanker et cetera.

Medbed:  deze futuristische technologie zal een lang leven bevorderen en de mensheid zal vrij zijn van de waanzinnige hoge aantallen patiënten die leiden aan beroertes, hart aandoeningen, en vele andere ziekten die bijdragen aan het kwaad van een slechte gezondheid. 

Welke door de Big Parma kunstmatig in stand werden gehouden ! 

               Dit is ongetwijfeld een van de meest diepgaande technologieën  en zou al méér dan 80 jaar in het geheime ruimteprogramma worden gebruikt.
Het is zo geavanceerd dat het de tijd kan terugdraaien om het fysieke uit te wissen; mentale en emotionele littekens en gevechten van de dagelijkse trauma’s van het leven en het verouderingsproces door de technologieën van frequentie heling en kwantum apparaten. 

   Ze zullen in de zeer nabije toekomst komen, hoewel de exacte datums nog niet vrij gegeven zijn.
Tesla technologieën en Jarad Rand zijn twee primaire krachten achter de Med Beds en zeiden dat het tijdsbestek van onze mogelijkheden om deze moderne gratis energie gebaseerde “Fountain of Youth” genezingsapparaten te gebruiken in  2021.

Voordat het overal operationeel zal zijn, spreken we over een tijdsbestek van 1 tot 10 jaar, afhankelijk van in welke fase, de samenleving zich verkeerd.
     

  Wetende dat deze medische vorderingen  in staat zijn om bijvoorbeeld ontbrekende ledematen, binnen enkele uren weer aan te laten groeien. Maar óók organen !
De geavanceerde medische technologieën verjongen letterlijk het DNA, RNA, cellen, spieren, ligamenten, botten, organen, zintuigen en andere systemen in het menselijk lichaam.

Deze Quantum Therapy Med-beds zijn er in drie varianten met drie UNIKEKE functionaliteiten.
Ze werken allemaal op verschillende trillings- en frequentieniveaus met refracterende lenzen en 3D scanners evenals chirurgisch nauwkeurige lasers voor het openen en sluiten van wonden.

Wat betekent deze geavanceerde technologie voor een 80-jarige vrouw?

Ze zou in minder dan drie (3) minuten weer 30 jaar oud kunnen zijn.
Vijftig jaar verstreek haar leven. Nu kan ze weer kinderen krijgen.
Ze zou een heel nieuw gezin kunnen krijgen als ze dat wil.  

Interactief supercomputersoftwarescherm dat geheugenengrammen op de hersenen kan coderen tijdens het protocolproces voor leeftijds - regressie. Sommige van de Med Pods bevatten bio-mimetische gel die gezond en jong celweefsel in het lichaam zal synthetiseren.
Het biedt leeftijds- en geheugenregressietherapie aan; en geneest alle zintuigen, vooral zicht, geluid en smaak. Welke afgestompt zijn door trauma of ouderdom.

Dit therapie-bed elimineert ook ongewenst onderdrukt geheugen.  Het zal vele slachtoffers ondersteunen en genezen, die mentaal en emotioneel leed hebben doorstaan. Patiënten met PTSS en traumatische herinneringen zullen baat hebben bij het gebruik van dit Med-Bed omdat het de verbinding tussen hart en ziel geneest en ongelijkheid oplost. Deze procedures worden pijnvrij uitgevoerd.
 

 Lees hier verder:

https://indigo-times.nl/med-beds-einde-aan-kanker-et-cetera-part-1   
 

https://indigo-times.nl/med-beds-einde-aan-kanker-et-cetera-part-2    

 

 

 

 

    

             

 

2 opmerkingen:

Johnson 77 zei

Dit is geweldig nieuws voor Drachten ziekenhuis. Wat zijn de kosten voor opname in een Med Bed?

Unknown zei

Hai wanneer mogen we gebruik maken van de medbets.en voor welke mensen is het ?