3/18/2021

Vruchtbaarheidsonderzoek na vaccinaties in Israël

 Vruchtbaarheidsonderzoek na Covid-19 vaccinaties in Israël

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden

 De ‘vaccins’ zijn in een hoog tempo ontwikkeld, sommigen verdedigen dit als voordeel van de nog niet eerder toegepaste techniek: gentherapie.

Jeroen Pols, jurist van de stichting Viruswaarheid, heeft kortgeleden de staat gedagvaard over de campagne die de staat voert rondom vaccinatie. Tijdens een persconferentie gaf Pols aan wat iedereen zou moeten weten rondom corona ‘vaccins’:

“Ten eerste ontkent de staat niet meer dat het hier gaat om iets wat je gentherapie noemt en niet een vaccin.
En nog belangrijker, de staat bevestigt wat wij eerder gezegd hebben in onze brieven aan de artsen. Namelijk, de verantwoording voor de gevolgen van die injectie ligt bij de artsen en verpleegkundig personeel.”

Maar als de burger er zelf voor kiest is het zijn/haar eigen verantwoording!

“Het gaat hier om een experimenteel middel wat feitelijk een gentherapie is.
Dit is een techniek die nog nooit  eerder op mensen gebruikt werd voor immunisatie.
Door het middel te nemen doet u mee aan een verboden medisch experiment met ernstige gevolgen.

Het voldoet niet aan de gezondheidsautoriteit’s eigen definitie van een vaccin”, zegt Dr. Steven Hotze.
Dr. Steven Hotze, een medische professional uit Houston, VS, wil dat mensen weten dat de Covid-19 injectie technisch gezien geen “vaccin” is en eigenlijk “een gevaarlijke, experimentele gentherapie” is.

“Het zogenaamde Cobid-19 vaccin is helemaal geen vaccin. Het is een gevaarlijke, experimentele gentherapie. Het Center for Disease Control, de CDC, geeft de definitie van de term vaccin op haar website. Een vaccin is een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit te produceren tegen een specifieke ziekte. Immuniteit is de bescherming tegen een besmettelijke ziekte.
Als je immuun bent voor een ziekte, kun je eraan worden blootgesteld zonder geïnfecteerd te raken”,
legt hij uit.

“Dit zogenaamde Covid-19-vaccin verschaft geen enkel individu dat het vaccin ontvangt immuniteit tegen Covid-19. Noch voorkomt het de verspreiding van de ziekte”, vervolgt de arts.

Hierdoor,

“Voldoet het niet aan de CDC’s eigen definitie van een vaccin. Daarom is het een misleidende handelspraktijk, onder 15 U.S. Code Section 41 van de Federal Trade Commission, voor farmaceutische bedrijven die deze experimentele gentherapie produceren om te beweren dat het een vaccin is”.

Dr. Hotze beweert dat deze bedrijven, samen met de gezondheidsbureaucraten van de overheid, liegen tegen het publiek door het product verkeerd te etiketteren.

Dr. Hotze beweert ook, dat de farmaceutische industrie zichzelf heeft beschermt “omdat kwetsuren of sterfgevallen door vaccins bij wet zijn vrijgesteld van enige productaansprakelijkheid-rechtszaken”.

Zonder gepubliceerde dierstudies en zonder langetermijnstudies bij mensen, zijn individuen die de experimentele gentherapie-“vaccins” nemen, in feite proefkonijnen voor de wetenschappelijke elite.

De dokter uit Texas voegt eraan toe:

“Deze ‘vaccins’, die gemaakt worden met cellen afkomstig van menselijke baby’s die in de jaren ’70 geaborteerd werden, zouden beter een experimentele gentherapie genoemd kunnen worden. Ze zijn een niet geteste, onbewezen experimentele gentherapie die een veel groter gevaar voor uw gezondheid vormt dan Covid-19 zelf”.

“Moderna heeft nooit eerder met succes een product ontwikkeld voor de behandeling van welke ziekte dan ook. Een experimentele gentherapie met synthetisch mRNA voor de behandeling van een infectieziekte is nog nooit bij mensen geprobeerd, vanwege de mislukking ervan in eerdere dierstudies”, stelt hij.

De experimentele gentherapie met synthetisch boodschapper ribonucleïnezuur (mRNA) heeft eerder hyperreacties van het immuunsysteem veroorzaakt tijdens dierproeven.

Dr. Hotze waarschuwt: ,,dat een soortgelijk neveneffect zou kunnen optreden bij mensen wanneer zij later worden blootgesteld aan hetzelfde Coronavirus waartegen zij eerder waren gevaccineerd. De auto-immuunreactie zou mensen een leven lang kunnen opzadelen met ernstige ontstekingsziekten."

 Australische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in “kritieke toestand” bezwijken na Covid-19 vaccins

Talrijke verhalen over de afschuwelijke bijwerkingen die leden van de Australische krijgsmacht hebben ondervonden, zijn volledig van het web gewist. Sommige zijn vervangen door sterk gekuiste propagandastukken waarin wordt beweerd dat er slechts “milde bijwerkingen” worden waargenomen.

Gregg Hunt, de Australische minister van Volksgezondheid, die de experimentele gentherapie-injecties aan de militairen van zijn land opdrong, werd zelf “ernstig ziek”, slechts één dag nadat hij een Covid-19 injectie had gekregen. Dit alles heeft grote tegenslagen veroorzaakt voor de pro-vaccin lobby, die het steeds moeilijker heeft om mensen te overtuigen om zich te laten injecteren.

Nepnieuwsdiensten zoals de NPO hebben gemanipuleerde verhalen over fatale reacties op vaccins gepubliceerd in een poging mensen ervan te overtuigen dat de vaccins “veilig en effectief” zijn. De kat is echter al uit de zak.

“Onze minister van Volksgezondheid ligt nog steeds in het ziekenhuis, de dag nadat hij zijn injectie heeft gehad!”, schreef een vertrouwde contactpersoon in Australië aan Principia Scientific International. “Geen woord over de ziekenhuisopnames bij de marine. Wat een manier om het leger van een land uit te schakelen… Met slechts één injectie!”

Wat minister Hunt van Volksgezondheid betreft, werd in eerdere berichten, die inmiddels zijn verwijderd, gemeld dat hij een “vermoedelijke infectie” had ontwikkeld na zijn injectie, waardoor hij “een nacht ter observatie” moest worden gehouden.
Hunt krijgt ook “antibiotica en vocht toegediend” voor zijn bijwerking.


 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: