3/12/2021

€ 225.000 voor het bewijs van bestaan SARS-CoV-2

 Vlak na de oorlog werd in Nürnberg nog zo duidelijk vastgelegd dat experimenten op mensen op geen enkele wijze ooit nog zouden mogen worden uitgevoerd.  

Wij hebben ernstige zorgen dat het toedienen van de vaccins onder ‘menselijke experimenten’ valt, die een schending van de Nürnberg Code zijn’  

 Niemand wil of kan aantonen dat SARS-CoV-2 een ziekte genaamd Covid-19 veroorzaakt.


Een Canadees team kreeg ondanks 40 WOB verzoeken geen bewijs voor  het SARS-CoV-2 Virus.

En er  is nog steeds niemand erin geslaagd het SARS-CoV-2 virus te isoleren en objectief aan te tonen.
Een Duits team heeft daarom een beloning van € 225.000,- uitgeloofd voor iedere wetenschapper die het onomstotelijke bewijs kan leveren dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd en dus bestaat.
Als dat lukt komt daar nog eens € 11.250,- van het Isolate Truth Fund bij.

Maar al die filmpjes op TV dan, waarin ze precies laten zien hoe het virus eruit ziet en in het menselijke lichaam te werk gaat?
Dat zijn – soms bedrieglijk echt lijkende – simulaties, meer niet. 

Er bestaat nog niet één echte foto of opname van het coronavirus waar nog steeds dagelijks zoveel angst over wordt aangejaagd, en dat nog steeds als voorwendsel wordt gebruikt voor het opleggen van almaar totalitairder wordende maatregelen.

225.000 euro snel verdiend, toch?

Jaap van Dissel, Diederik Gommers, Hugo de Jonge, Mark Rutte, Marion Koopmans, Ab Osterhaus en andere ‘corona tsaren’ kunnen in één klap meer dan een ton rijker worden
(alhoewel Osterhaus dat met € 5,6 miljoen aan Big Pharma ‘bonussen’ op zijn bankrekening (in 2018) niet echt meer nodig heeft).

Alles wat ze hiervoor hoeven doen is objectief bewijs leveren voor wat ze nu al een jaar beweren, namelijk dat er een levensgevaarlijk ‘killer’ coronavirus rondwaart waar de economie en samenleving langdurig voor ontwricht en beschadigd moeten worden.

Dat bewijs dienen ze dan te delen met een van hun Duitse evenbeelden, aan wie de beloningen van € 225.000,- en € 11.250,- specifiek zijn uitgeloofd.
Wordt de beloning dan gedeeld, dan levert dat toch nog een dikke € 118.000,- per persoon op. Nou, heren in Den Haag, wat let u? Het was nog nooit zo makkelijk geld verdienen. Maar wees er snel bij voordat een van uw collega’s u voor is.

Het Duitse Team Samuel Eckert en het Isolate Truth Fund zijn er echter van overtuigd dat dit niet gaat lukken. 

‘Wij beweren dat de afgebeelde professoren geen tekstpassages van publicaties kunnen presenteren die wetenschappelijk bewijs leveren van het proces van isolering van SARS-CoV-2 en diens genetische substantie.’

 ‘Het is onze missie dat als er geen publicatie kan worden getoond, er samen met ons en de betreffende persoon controle experimenten en de beslissende profilering (van het virus) moeten worden uitgevoerd.
Kan in deze gezamenlijke experimenten of met de publicaties onze bewering worden weerlegd, dan ontvangt de betreffend persoon de in dit fonds gelegde € 225.000,-.’

 

Geen opmerkingen: