3/24/2021

Paul :, I am still alive":) vs Faul.

The fake photos en de echte Beatle

 in opdracht van de CIA : James Paul McCartney versus Faul McCartney
Het was een
satanische test hoe ver men kon gaan in het vervangen van een beroemdheid  en of  het door de massa ontdekt zou worden.

Maar de geruchten dat James Paul McCartney vervangen zou zijn door een dubbelganger circuleren al sinds 1967.  De mensen zijn niet gek !

Volgens Thomas Williams, zelf opgegroeid in Liverpool, is het verhaal daar redelijk gemeengoed. De dubbelganger komt ook uit Liverpool, en iemand heeft wel eens ‘laten vallen’ dat zijn broer de vervanger van de originele Paul was.


Ook de (zelf)moord van Brian Epstein, de eerste manager van de Beatles, is verdacht. Wellicht had hij grote moeite met het CIA plot en werd het te riskant dat hij het geheim naar buiten zou brengen.
In 2000 is er ook een moordaanslag op George Harringson gepoogd. 

Ook de moord op John Lennon kan je in een ander daglicht zien.
Hij werd vermoord door Mark David Chapman en deze vertoont alle kenmerken van een ‘Manchurian Candidate’ die in opdracht van de CIA en onder invloed van een MK ULTRA- mind-control een politieke moord uitvoerde.

Dubbelganger als CAI experiment

Uit alles blijkt dat de vervanging van Paul McCartney een zorgvuldig bewaard staatsgeheim is. John Coleman, oud MI6-agent en schrijver van het boek ‘Tavistock Institute of Human Relations’ schreef dat de Beatles een experiment waren van het Tavistock Institute en onder controle stonden van de MI6 en CIA.

 

Om vanaf nu een duidelijk onderscheid te maken tussen de twee, noemt men de échte ‘James Paul McCartney’ (1942 -1966) en zijn dubbelganger, de bedrieger van na 1966-’67 ‘Faul McCartney’.

Faul is afgeleid van false en fault.

Het album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band (1967) is daarbij het meest markante album en ook de eerste LP die uitgebracht was na de ,,vermeende,, dood van James Paul, alsof hij in het najaar van 1966 is overleden.

 In de coversong wordt een spik -splinter nieuwe band voorgesteld, de Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band, met Billy Shears als vervanger van Paul. 

De foto op de LP-hoes toont een begrafenis met aan de linkerkant de originele Beatles en rechts de nieuwe band die achter een graf staat. Allerlei aanwijzingen (zoals de linkshandige basgitaar. 

 

Op de voorzijde wordt een begrafenis uitgebeeld, waarbij afscheid genomen werd van de oude Beatles en de nieuwe band geïntroduceerd werd.
De collage bevat foto’s van prominente figuren van de illuminati, zoals: Aleister Crowley, een beruchte satanist [1]; Aldous Huxley, schrijver van Brave New World (NWO) [2]; en Karl Marx die het Communist Manifesto schreef, wat gezien werd als een van “werelds meest invloedrijke politieke manuscripten.” [3]

Op de achterzijde van de Sgt. Pepper Lonely Heart Club Band staat Faul Billy Shears met zijn rug naar de camera.  

Real  1962 -1966          Faul   1967 - 1979


De 3 overgebleven Beatles zwijgen, of werden het zwijgen opgelegd

De vele aanwijzingen in de muziek, songteksten en LP-hoezen zijn wellicht een belachelijke poging van de 3 overgebleven Beatles  om het CIA project te verdoezelen .


2021 The Real Paul McCartney with Beatles tourists

Paul McCartney's Evil Clone (Billy Shears)

 

Geen opmerkingen: