3/21/2021

Het hele nep-Joden netwerk stort in elkaar!!

De hele Khazaarse Mafia met hun nep-Joden netwerk stort in elkaar als een oud kaartenhuis.
De Jezuiten en Zionisten zijn ontmaskerd als de GROOTSE misdadigers aller tijden.

De nazi zionisten dachten het recht te hebben op de Oekraïne, nadat ze in 44/45 door de Russen zijn uitgeschakeld en teruggedreven en nu via de NATO met een coup d’état en met geweld afzetten van de democratische regering een claim te moeten leggen op het Oekraïense gebied.
Dat de Russen zich niet het kaas van het brood laten eten en niet achterlijk zijn lijkt me logisch.


De nazi-zionisten denken nog  het recht te hebben op de wereld!
De EU en Nederland was al bezet door de nazi-zionisten en zitten wij hier met een schijnkabinet die totaal machteloos is en feitelijk niets meer zijn dan idiotenslaven die onder het juk staan van de EU- nazi-zionisten.

De EU-nazi-zionisten maken hier
nog een  dienst uit,
Eeeder nog met de macht van de tot en met 2020/21 
Washington (DC is al weg:) DeepState> 

Mensen die dit niet willen geloven zijn niet meer dan leeghoofdige slaven die menen dat de Russen het grote gevaar zijn en leggen dit als lesstof telkenmale voor via de mainstream, net zolang wij doordrongen zijn en willen geloven dat de Russen slecht zijn en de Oekraïne zich moet loskoppelen van de Russen en zich via hun EUropese- politiek   geïnstalleerde in een nieuwe regering  --- of zelfs de nazi-zionistische EU moeten aansluiten.

 Het Westen kent een hoog schuldenpercentage, en  zijn er oplopende financieringstekorten die nooit meer kunnen worden ingewisseld.

 Klaus Schwab : ,, This is the greatest organized conspiracy in human history and the press is welcoming it with open arms. You will own nothing in 10 years, but you will also have no rights.

Dit wil met men stelen  via <THE GREAT RESET>van de sparende en werkende slapende burger .
Men claimt het recht te hebben op alle bezittingen en  levens(wijze), gedachten en financiën van burgers.


De fascistische EU zal het onmogelijk  maken om contant geld te bezitten.
Moest men eerder al belasting betalen over geld waar reeds belasting is betaald of heft men zelfs belasting op belasting, wordt men nu ook nog  gedwongen om ziektekosten verzekeringen af te sluiten met een hoog eigen risico.
Wordt men bij weigering deze fascisten nog langer te betalen zonder pardon uit zijn huis gezet die vervolgens verbeurd wordt verklaart door gewapende nazi eu- ambtenaren.

You will own nothing  but you will also have no rights en je moet gewoon je  bek houden waarschuwt Mark Rutte de burger.

De onnozele Burger is slechts vee dat naar eigen inzicht, ook uw lichaamsdelen gebruikt mag worden. 
Lees:  in het Donor register staat letterlijk,  na mijn dood weiger ik een donor te zijn ?
Hoe pervers wil je het hebben ? Een donor is enkel uit een levend mens  bruikbaar.

Bijbelse Statenvertaling Openbaring 2 :
Ik weet uw werken, en verdrukking, en armoede (doch gij zijt rijk), en de lastering der genen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar zijn een synagoge des satans.

De bijbel is de geschiedenis van de inheemse mensen voornamelijk de mensen die in slavernij zijn gebracht door de zogenaamde joden, zogenaamde joden die zich in deze tijd nog  jood durven te noemen (ze weten ook niet beter bij sommige is het met de paplepel naar binnen gegoten) dat wil niet zeggen dat dit fenomeen niet gecorrigeerd moet worden. 

The  Great Awakening   WWG1WGA

Wereldwijd is er momenteel een opwekking  onder de nakomeling van de tot slaaf gemaakte voorouders gaande, die niet te stoppen is.
De attributen van de echte joden zijn overduidelijk.
We zijn wakker en we laten ons niet meer voor de gek houden of beter nog scholen door de nep-  joden.
De kennis hieromtrent  is ook in een hoog tempo binnen de zwarte gemeenschap gedeeld.




Geen opmerkingen: