3/15/2021

FVD: Operatie Wereldvrede = Einde van Deep State in Europa !


De FVD Vrijheidskaravaan trekt heel het land door. Nu zijn we in Utrecht.

Einde van Deep State in Europa !

 morgen dinsdag zijn we :

 

De EU is een Fascistische Pedofiele NAZI- Dictatuur. 

Rutte en zijn handlangers hebben geen bestaansrecht meer.
Ze zijn  ontmaskerd  als hedendaagse smerige Nazi’s die de eigen bevolking op een onvergefelijke wijze hebben misbruikt, misleid en bestolen!

 De hele wereldbevolking zal de ondergang van de Dutch Cabal gaan zien

De verwijdering van de Deep State Satanisten in Europa. 

We waren allemaal getuigen hoe Mad Nancy tijdens de State Of The Union het script van de toespraak voor de ogen van de hele wereld verscheurde, toen Donald J Trump tijdens deze geweldige goede toespraak ook de democratisch gekozen president Juan Guaidó Márquez van Venezuela tijdens de toespraak benoemde.
Dus als de Alliantie Juan Guaidó Márquez als rechtmatige gekozen staatshoofd erkent, zal dit ook in andere gevallen gaan gebeuren.

Via ingesproken berichten uit Duitsland, krijgen we te horen dat gemeenten geen reispassen meer vernieuwen doet in naam van Bundes-Republiek-Deutschland, die BRD >>Die BRD ist nicht Deutschland


Ook  de video boodschap van Robert F Kennedy jr
. voor de Duitse Burger was opmerkelijk:
 Hij gaf hier een boodschap af, die er op duit dat hij spoedig
naar Berlin 29.08.2020 naar Duitsland zal komen, waar hij  in deze video spreekt over de misdadige fascistische farmaceutische bedrijven die via de BRD- politiek een gedwongen vaccinatie programma opdringen aan de Duitse bevolking.

We hebben het hier over de poging tot vooropgezette Genocide tegen eigen bevolking.
Het opzettelijk ziek maken van de bevolking om 50 Miljard dollar te verdienen, met de behandeling van de gevolgschade van 500 Miljard is een groot verdien model voor de Satanisten.
Corrupte EU politici werken hier graag aan mee omdat ze omgekocht zijn  en of gechanteerd zijn met hun pedofiel gedrag.

Ook kwam er  goed nieuws dat er al veel arrestaties gaande zijn in Duitsland, waarbij het bestuur van Duitsland onder SHAEF is gekomen.

Weten jullie nog dat Donald J Trump de bal van Vladimir Poetin heeft ontvangen, met de 160 Terabyte aan info en sleutelcode om deze uit te lezen.
Hierin zal 100% zeker ook het hele tweede wereld oorlogsarchief met bijbehorende info over de Yalta conferentie met uitvoerige beschrijving over de restricties die Duitsland opgelegd waren en de verdeling van Duitsland.

Yalta Conference

Het is ook geen geheim dat Merkel eerder al bij Poetin ontboden is om hier haar de kans te geven om de overgave te accepteren van de Cabal in Europa wat nog altijd bezet gebied van de geallieerden is.
Wat we hebben ervaren gaat  deze mevrouw Merkel gewoon door met het uitrollen van de Fascistische NWO in de BRD .


Maar het maakt niets meer uit wat Merkel in haar BRD  in het gekaapte land Duitsland wel of niet doet!
Want net als Juan Guaidó Márquez van Venezuela, zal straks de ware erfgenaam de Burger  voor het in 1990 al eerder allang bevrijde Duitsland  komen om daar  bij de Duitse Burgers  nog een keer het vredesverdrag te ondertekenen.
Maar dan Publiek :)

Daar deze chantage mee door de voormalige Koningin Wilhelmina en Bernhard von Lippe als Stadhouder door Hitler is erkend, is het naoorlogs bedrog voor de bevolking geheim gehouden kunnen worden. Want de capitulatie van Duitsland op 5 mei 1945  was enkel een overeenkomst geweest om de Duitse soldaten vrije doorgang te verlenen terug naar Duitsland.

Daarom is de Yalta conferentie op 8 mei 2020 het officiële einde van de tweede wereldoorlog, met het erkennen van de erfgenaam van de Kaiser-Georg Friedrich die echter  zie bovenstaande Video van zijn recht afziet.

Ook zal  het in Nederland grote verwarring scheppen, want de Dutch Cabal Pedofielen moeten nu toe geven dat ze ruim 80 jaar vanaf 18 mei 1940 met de toenmalige Nazi’s hebben samengewerkt, en veel Joden die in Nederland opgepakt zijn hebben laten doodwerken in Duitse werkkampen, want de eigen mannen waren aan het front, dus er moest wel een toelevering zijn van wapens en benodigdheden.

Nu is Mark Rutte een ongeslagen Leugenaar maar dit zal hij nooit goed gepraat krijgen tegen de bevolking, politie en leger.

Feit is dat ze geen bestaansrecht hebben en ontmaskerd zijn als hedendaagse Nazi’s die de eigen bevolking op ee

n onvergefelijke wijze hebben misbruikt, misleid en bestolen.

u weet het inmiddels de Naziroots van de Brusselse EU  

De EU is een Fascistische NAZI- Dictatuur. 
Geld regeert ons, en niet menselijkheid. Onze welvaart en cultuur is ons ontroofd, en onze enige beloning voor meewerken is dat wij onszelf net zo schaamteloos mogen gedragen als de Elite die ons beroofd, zodat wij daarmee onze eer en morele bovenwaarde verliezen.
Wat overblijft is een cultuur van vergetelheid en ontevredenheid, ondergedompeld in verderfelijk en schaamteloos gedrag.

De overgang naar een nieuwe wereld in overvloed vrede en geluk, kan dus nooit plaats vinden als dit Satanisch NAZI ongedierte de dient uit blijft maken in Nederland, het land zonder legitieme rechtspraak!

Maar een georganiseerd misdaad kartel op basis van eigenbelang en willekeur heeft geen plaats in een Nesara Gesara soevereine Republiek der Nederlande.

Het staatsgoud van de Cabal Fake koning en zijn familie worden onteigend en terug gegeven aan de uitgebuite Nederlandse slaven die hun leven hebben gedwongen hebben gewerkt om deze Nazi’s aan de macht te houden.  
De hele wereldbevolking zal de ondergang van de Dutch Cabal gaan zien.
Hoe klein een land ook is, in Pedofilie, corruptie en satanisme zijn ze niet te evenaren.


Het is de Stilte Voor de Storm zoals Donald J Trump het noemde.
Als ieder land zijn eigen valuta terug gaat krijgen, kunnen we er zeker van zijn dat het lelijke hoofd van Willy de overbodige er niet op komt te staan
naar onze start naar een veel betere toekomst zonder oorlogen on culturele geschillen, want door de islamisering van de EU zal er  door de wereldvrede geen rede meer zijn dat deze mensen nog langer  in Europa willen blijven. Want deze mensen gaan hun eigen land ook weer opbouwen met hulp van over de hele wereld.

Want ook zij hebben een hoge prijs betaald door de misdaden die de Deep State Cabal in de loop der eeuwen heeft aangericht in hun landen.

De politieke hervormingen moeten door de bevolking opgedragen worden aan bestuurders, die deze opdrachten krijgen via een referendum uitslag.
Daarvoor trekt de FVD Vrijheidskaravaan door heel het land door.  Overal waar FVD komt, komen honderden mensen die helemaal klaar zijn met de lockdowns van VVD, CDA en alle andere partijen. want het FVD is de enige Volks partij die Nederland weer vrij wil!


Het mag nooit meer zo zijn dat we iemand aan de macht hebben die regeert via dictaten in een schijn democratie van corruptie en eigenbelang.

De voorgestelde NWO-Cabal wetten in Europa gaan niet door.

Lang leve de vrijheid , vanwege het einde van het EU-fascisme.


 

 

Geen opmerkingen: