3/30/2021

EVERGREEN blijft zich ontvouwen - Red Sea Moment!

  WATCH THE WATER -   HET SCHIP  EVER GIVEN

 Google Earth heeft een tijdlang de strook waar het schip vastzit in het kanaal verduisterd, waarom? Wat willen ze niet dat mensen zien, misschien wat er in die containers zit?

 Het schip EVER GIVEN

De Rederij Compagnie EVERGREEN is Hillary Clinton en het houdt verband met kinderhandel, maar ook met andere criminele handelingen.   

 Het nummer van het schip dat is “vastgelopen” is  H3RC.
HRC = Hillary Rodham / Rotten Clinton!
 

 Maar dit zijn niet alle mensen. 


VesselFinder.com

Het schip dat de H3RC probeerde te bevrijden, is "BARAKA."(Barack)
En de drie boten rond Mosaed (Mossad) 1, 2 en 3.

Rumble: Een video gezien van Robin Bullock een dag voor het gebeuren Hij voorspelde al  vooraf , dat er een schip vast komt te zitten in het kanaal . Hij voorspelde ook dat dit nieuws een brekend nieuws zou worden voor de mensheid.  Robin Bullock is een waarzegger.

Dit is geen toeval!
Men hoeft geen geografie-experts te zijn, maar iedereen kon op de kaart  kijken of  tv zien dat het schip vast kwam te zitten in het Suezkanaal,  met een directe verbinding met de Rode Zee!

 Watch the Water :  De Rode Zee

Met deze duidelijke bewijzen  kunnen we overgaan op het het Symbolische- Bijbels  . 

Mozes leidde de mensen door de water naar het beloofde land

De uittocht uit Egypte of exodus is het verhaal uit de Hebreeuwse Bijbel over het vertrek van de Israëlieten uit het oude Egypte

Mozes een ontmoeting met God, die vertelde dat zijn naam JHWH is en hem de opdracht gaf naar de farao te gaan om de vrijlating van de Israëlieten te eisen.
Hierna keerden Mozes en zijn gezin terug naar Egypte en begon hij met zijn opdracht. 
Er ontwikkelde zich een zware strijd tussen Mozes, Aäron en de Israëlieten aan de ene en farao en zijn hof aan de andere kant.
Uiteindelijk bracht de laatste van tien plagen, de dood van alle eerstgeborenen in de Pesachnacht, de farao eindelijk op de knieën om de Israëlieten te laten gaan.

Het volk moest tijdens de laatste plaag klaar staan om weg te trekken. Als ze bloed op de deurpost hadden gesmeerd, zou de dood hun eerstgeborenen niet treffen.
Midden in de nacht (het is volle maan) werden ze Egypte uitgejaagd.

Toen de farao over de uittocht van zijn horigen werd bericht, bedacht hij zich weer en zette de achtervolging in.
Bij de Schelfzee (Rode Zee) bereikten de achtervolgers de Israëlieten, die hierop in paniek raakten.

Maar Mozes zegde hen de hulp van JHWH toe en door een wonder verschafte Hij een doorgang door de Rode Zee door deze te splijten.
De Israëlieten konden over de droge bodem van de zee naar vrijheid lopen, maar toen de Egyptenaren hen achtervolgden, sloot de zee zich weer en de farao kwam samen met zijn strijdkrachten om het leven.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Uittocht_uit_Egypte

 


 Watch the Water: De Rode Zee

GAC, een in Dubai gevestigd maritiem dienstverlenend bedrijf, zei dat de Ever Given gedeeltelijk was gelicht en langs de kanaaloever was verplaatst, daarbij verwijzend naar informatie van de SCA. "Konvooien en verkeer zullen naar verwachting worden hervat zodra het schip naar een andere positie wordt gesleept", zei GAC op zijn website.


 

 

                                                  Watch the Water

 20 -3 -2021:EVERGREEN blijft zich ontvouwen - Red Sea Moment! Momenteel is hij los maar hij blijft gevangen.

Het is allemaal het onderdeel van een grote puzzel.
Lex Wexner / Ghislain / Robert ‘Mossad’ Maxwell Epstein Soros Jp Morgan / Goldman Sachs banken ...childtrafficking  Clintons pizzagste / podesta a / Maddie McCain allemaal verbonden

 Vergeet niet dat al het ¨nieuws¨  wat je nu over dit schip via de MSM komt is niet te vertrouwen! Het hoort bij het spel 

ALLES VAN DE MSM IS FAKE!  

DEZE WEEK IS AL EEN HEEL BIJZONDERE WEEK.

DIT SPEL HEEFT EEN DOEL,
OM HEEL VEEL MENSEN WAKKER TE SCHUDDEN MET DE MINST MOGELIJK SCHADE VOOR DEGENEN DIE AL WAKKER ZIJN. 

 

Geen opmerkingen: