3/14/2021

WTF? @POLITIE krijgt spijt en huilt?- buitenproportioneel gedrag van @POL

,Politieagenten in gewetensnood door het beleid ‘wappierammen’: ‘Ik lig ‘s avonds huilend in bed’

- Totaal géén respect meer voor dit @POL en je kunt geen gelegenheid onbenut laten om deze schoften dat te vertellen in een fatsoenlijk dialoog. Het beleid (de NAZI- EU- wet) wat ze uitvoeren is  extreem volksvijandig en daarmee zijn ook zij vijanden van het volk.   Deze ,,usefull idiots,, zijn  dus niet voor de inwoners. 
Het is een geldverdienende EU-organisatie geworden! en ze volgen ,,de Naziroots van de Brusselse EU".
 
Het gedrag van hun zie je alleen maar in totalitaire dictatoriale politiestaten.
 
Geef  dit soort een vrijbrief om te doen en laten wat ze willen en ze zullen alle wetten overtreden die ze gezworen hebben te handhaven. Dat is altijd al zo geweest, dus om nu (na een jaar!) last te hebben van gewetensbezwaren is wel heel erg laat.


Bovendien worden dit soort mensen niet geselecteerd om te denken, maar om nazi- bevelen op te volgen. Geen respect voor.
  Lees tijdens WOII  en zie nu in WOIII !
Deze EU- psychopaten zijn op basis van hun gedrag en psychologische afwijking (agressief gedrag) speciaal voor de taak van het uitoefenen van de Nieuwe Wereld Orde opgeleid en gebrainwasht.

Als je je als agent eenmaal hebt laten manipuleren om een dictatoriale Nazi- agenda uit te voeten, kun je ook niet meer terug. Maar de afrekening komt wel voor dat afval van de maatschappij. Want steeds zal een zwaarder pressiemiddel worden ingezet om de burger de mond te snoeren en daar zal je als agent voor worden gebruikt tot sadisme aan toe, want daar loopt het op uit.
Wie nu als agent de stekker er niet uit trekt wordt een sadist, want de overheid heeft de keuze gemaakt. Het Volk moet zijn bek houden zegt Rutte !

Indien zij het er niet eens mee zijn laten zij dan een voorbeeld nemen aan collega,s in andere Europese landen die bij demonstraties zich wel bij de demonstranten voegden en hun helmen afdeden .
Zij namen wel openlijk afstand van het opgedragen EU- geweld! 
Hulde voor deze agenten  Want zij staan achter de burgers>

DE video van Huig Plug  . Op een gegeven moment zie  je daar een hele stoet afgevaardigden van het Roemeense leger voorbijkomen.
Zijn dat misschien de Romeo’s?

Wie herinnerd zich het beeld van die jongedame die laatst van heel kortbij met een waterkanon bijna doodgespoten werd  en met haar hoofd tegen een muur  aanvloog -poging tot doodslag-, het staat mij nog steeds bij.

De politie en de leger hebben OOIT een EED afgelegd om het volk te beschermen !! Mede dankzij hen is het land en het goede leven van burgers vernietigt!!  Als ze hun werk  goed doen dan hadden ze de hele regering gearresteerd en dan zou de economie  nog in volle bloei zijn !!

 
                                        Is dit Nederland ?? ja helaas !!

Gebeten worden door hond en extra stokslagen er over heen?  Rutte maakt normaal wat niet normaal is!!

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 doet sinds eind oktober vorig jaar onderzoek naar het door de overheid gevoerde coronabeleid. Dat doet de commissie door het afnemen van verhoren met getuige-deskundigen, waaronder artsen, virologen en andere experts. 

Nadat de commissie 47 politieagenten had gehoord, wilde het ministerie van Justitie opeens het gesprek aangaan met de organisatie, om te voorkomen dat de verklaringen openbaar worden gemaakt. “De BPOC2020 onderhandelt met niemand, óók niet en vooral niet met de overheid! We zullen de verhoren stap voor stap naar buiten brengen, en Nederland maximaal informeren, steeds weer, net zolang tot het geweld stopt!” reageert de commissie op social media.

En wat vind de politie ervan dat ze bij een anti racisme demonstratie alleen maar toe hoeven te kijken? Terwijl je mensen die vredelievend zijn en samen een kop koffie drinken in elkaar zit hengsten, omdat Femke daartoe opdracht geeft. 

‘Want wat er op het Museumplein en Malieveld gebeurd is gaat alle proporties te buiten’ 

 KLAARMETDEPOLITIE!! Geen medelijden mee.  Het zijn allemaal NSBers. Tribunaal !! 

museumplein

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam prees zelfs het optreden van haar politie tijdens de demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Museumplein afgelopen weekend.


 Oud-marinier: "Als je straks dit beleid gesteund hebt, dit verdedigd hebt en de dag erna geldt 't voor jouzelf, dan krijg je spijt, dan ben je te laat."
Oud-marechaussee: "Dan kun je niet zeggen, das haben wir nicht gewüsst."

Zij zijn zichzelf op deze manier tot de gezworen vijand van het volk aan het maken. Terwijl ze de moordende verkrachtende immigranten uit veilige landen hun misselijkmakende gang laten gaan, slaan ze je vader en moeder het ziekenhuis in ! Ze kikken op geweld gebruiken!

Dit alles gaat op een gru-we-lijke manier de verkeerde kant op.

 Vredig demonstrerende vrouw wordt door undercover ME-er voor ME-bus gegooid.  wtf??? POGING TOT DOODSLAG !!

Beelden van politiegeweld op het Malieveld. Schokkend. Echt, schokkend.

 WTF buitenproportioneel gedrag van @POL_DenHaag cc @OM_DenHaag

Dit gaat echt te ver. Schieten en honden inzetten.

  Mijn collega zei: dat wordt weer wappierammen. Misschien mag ik wel op ’t kanon, aluhoedjes spuiten,” liet een gewetensbezwaarde ME’er uit Den Haag weten.

“Een gevleugelde uitdrukking is: geen beklap betekent een nekklap,” zei een agent uit Utrecht. “Ik lig ’s avonds huilend in bed.”NU OPEENS ?? NU HET EINDE NADERT?????  KLAARMETDEPOLITIE!!  Ga een ander vak zoeken als je een echte vent bent of laat je afkeuren. Dat is beter voor je als mens dan tegen je geweten in handelen als mens.

Nog een ME’er uit Amsterdam:
“Ik heb er nachtmerries van. Letterlijk. Maar je moet wel.  wtf JE MOET WEL van wie ? 
Mensen in elkaar rossen die jullie salaris betalen en die ook voor jullie kinderen de straat op gaan !!!
''Anders denken ze dat je ‘er ook zo één bent’. Ik probeer zachtjes te slaan, maar laatst zei een collega: rammen die hap, ze verdienen het!”  

HIER:

Deze beelden, inclusief waarschuwingsschot, zijn van het buitenproportioneel gedrag van @POL_DenHaag cc @OM_DenHaag Om vreedzame demonstranten met #wapenschilden #pepperspray #Knuppels #Waterkanon #Politiehonden #Paarden etc te lijf te gaan is ronduit schoftig!!

 


 

Geen opmerkingen: