3/25/2021

NRC bezondigt zich aan MK-ULTRA hetzejournalistiek.

 De Stasi-technieken van NRC 2021


De lasterlijke aanvallen van Tommy Wieringa in de NRC en van anderen in de mainstream media en de framing van Forum voor Democratie die daar op wordt gebaseerd in media en wetenschap vragen om een uitgebreider weerwoord. 


Dit is het weerwoord van Pepijn van Houwelingen, toekomstig Kamerlid van FVD en activist van het eerste uur van Burgercomité-EU, en als zodanig bekend met het klappen van de zweep van framing, demonisering en directe laster door de massamedia.

‘De fascisten van de toekomst zullen zich antifascisten noemen’ is een bekende uitspraak van Churchill en op onze tijd griezelig van toepassing. De definitieve uitslag van de verkiezing afgelopen woensdag is nog niet bekend, maar nu al wordt de toekomstige Tweede Kamerfractie van Forum voor Democratie neergezet als een verzameling antisemieten, racisten, fascisten, enzovoort.

De beschuldigingen zijn net zo walgelijk en abject als dat ze vals en onwaar zijn. Diegenen die de heersende opiniehegemonie fundamenteel niet onderschrijven zullen, in het huidige opinieklimaat, helaas onvermijdelijk op de een of andere manier door de media in de hierboven genoemde hokjes worden gedrukt.
We zijn en komen daarbij uiteraard alle acht aan de beurt, maar laat ik nu maar even mezelf als voorbeeld nemen. 

Neemt u echter gerust van me aan dat mutatis mutandis precies hetzelfde speelt bij de beeldvorming rond mijn fractiegenoten.

Geen opmerkingen: