3/26/2021

4 wereldleiders vs. de Nieuwe Wereldorde: De allerlaatste slag

We leven in spannende tijden. 


Het onbekende dat ons allen te wachten staat is zowel opwindend als wellicht beangstigend. Spannend op lange termijn, maar eerder eng op korte termijn. 


                                                      

                                                  AMERIKA BEVRIJDT ZICH 

 

De rijken gaan uiteindelijk dood en dan zitten we in een rap tempo in de terminale fase van Ruttes Nieuwe Wereldorde die nooit meer zal herstellen met binnenkort het nieuwe geldsysteem Gesara Nesara

Met de fake verkiezingen  is alles op zijn plaats gezet voor de laatste slag.

Er zijn zoveel verschillende feiten en gebeurtenissen, links en rechts.

De ingestorte FED dollar/Euro

Het concept van de Nieuwe Wereldorde is simpelweg de wens van een handvol internationale bankiers die de hele planeet economisch en politiek willen regeren als één gelukkige familie. Het begon in 1773 en als het door de jaren heen belangrijke veranderingen heeft ondergaan, is het concept en de doelstelling geen jota veranderd.
Helaas voor hen worden internationale banken die sinds 1944 de planeet plunderen via de Amerikaanse dollar, nu bedreigd door hyperinflatie, omdat hun drukmachine al jaren draait om hun absurde uitgaven te dekken om de olie- en grondstoffenoorlogen die ze uiteindelijk allemaal hebben verloren, in stand te houden. Om deze aankomende hyperinflatie te voorkomen, hebben ze een virusaanval gegenereerd op vier landen (China, Iran, Italië en nu de Verenigde Staten) om paniek te zaaien onder de bevolking, met de kostbare hulp van hun schandelijke media. 

Hoewel dit ,,coronavirus,,  niet anders is dan alle nieuwe griep virussen die elk jaar de mens aanvallen, hebben de media de mensen ertoe aangezet zich vrijwillig te isoleren door middel van angst en terreur. Sommigen verloren hun baan, bedrijven gaan failliet, de paniek creëerde een beurscrash .

Niet zo ver weg in Duitsland, merkte de internationaal geprezen Dr. Wolfgand Wodarg op dat de gemanipuleerde paniek totaal nutteloos was, aangezien dit virus niet anders is dan de andere virussen die ons elk jaar treffen. Dit is een verbazingwekkende overwinning geweest voor Trump en de algemene bevolking op de sociale media, die samen de pathologische leugens van de officiële communicatiekanalen van elk land van de Nieuwe Wereldorde blootlegden.  

De facto is de geloofwaardigheid van deze marionettenregeringen in de lucht verdwenen, wat een domino-effect zal veroorzaken dat door alle EU-landen en NAVO-leden heen zal lopen. Mijn vrienden, het globalisme is dood en klaar voor de crematie.

Het graven van de afgrond

De internationale bankiers zagen het niet aankomen in 1991, toen ze na de val van de Sovjet-Unie 95% van de planeet domineerden.
Het leek erop dat niets hun ultieme missie om hun Orwelliaanse NWO- droom te voltooien kon tegenhouden: een paar landen in het Midden-Oosten vernietigen, Israël uitbreiden, en de totale controle over bevolking,  voedsel en wereldoliemarkt krijgen.

Toen Vladimir Poetin de leiding kreeg over Rusland, was er eerst geen enkel teken dat hij het beter zou doen dan de dronkaard die hij had vervangen.
Een ex-KGB-officier leek een keuze die meer gedreven werd door nostalgie dan door ideologie, maar Poetin had veel meer troeven in handen dan hij eerst onder ogen kreeg: patriottisme, humanisme, rechtvaardigheidsgevoel,  maar bovenal belichaamde hij de reïncarnatie van de lang verloren gegane Russische ideologie van de totale politieke en economische onafhankelijkheid.
Nadat hij enkele jaren lang het Russische moeras had drooggelegd van de oligarchen en maffiose die zijn struikelende voorganger in zijn spoor van lege flessen had achtergelaten, rolde Poetin de handen uit de mouwen en ging aan het werk.

Omdat zijn tegenstanders 250 jaar lang de planeet hadden geplunderd door een door een militaire overheersing verzekerde kolonisatie, wist Poetin dat hij moest beginnen met het bouwen van een onoverwinnelijke militaire machine. En dat deed hij.
Hij kwam met verschillende soorten hypersonische raketten die niet te stoppen waren, de beste verdedigingssystemen op de planeet, de beste elektronische stoorsystemen en de beste vliegtuigen.

Om er zeker van te zijn dat een nucleaire oorlog geen optie zou zijn, bedacht hij dingen waar nachtmerries van gemaakt zijn, zoals de Sarmat, de Poseidon en de Avangard, allemaal niet te stoppen en in staat om elk land in een paar uur te vernietigen.

Poetin en de militairen

Russische president Vladimir Poetin in het midden, terwijl hij spreekt tijdens een jaarlijkse bijeenkomst met topmilitairen in het National Defense Control Center in Moskou, 24 december 2019. Poetin zei dat Rusland het enige land ter wereld is dat hypersonische wapens heeft.

Met een nieuw en ongeëvenaard arsenaal kon hij elke NAVO-macht of een van haar volmachten verslaan, zoals hij deed vanaf september 2015 in Syrië.
Hij bewees aan elk EU- land dat onafhankelijkheid van het NWO-banksysteem nu een kwestie van  eigen keuze was.
 

Op diplomatiek niveau kreeg Rusland  ook het machtige China aan zijn zijde, en wist het vervolgens onafhankelijke olieproducenten als Venezuela en Iran te beschermen, terwijl leiders als Erdogan van Turkije en Muhammad Ben Salman van Saoedi-Arabië besloten de kant van Rusland te kiezen, dat niet de beste pokerhand heeft, maar het hele kaartspel.

Eindigend met de conclusie dat Poetin nu de almachtige oliemarkt beheerst, de onvermijdelijke energiebron die economieën en legers smeert, terwijl de NAVO van de bankiers alleen maar kan toekijken, zonder enige middelen om het terug te krijgen.
Met de ongelofelijke resultaten die Poetin de afgelopen vijf jaar heeft geboekt, lijkt de Nieuwe Wereldorde ineens op een kaartenhuis dat op het punt staat af te brokkelen.
Het Empire of Banks is al vijf jaar lang terminaal ziek, maar het is nu op morfine, zich nauwelijks bewust van wat er aan de hand is.

Amerika , Rusland , China en India

Hij riep een bijeenkomst op met OPEP en doodde de olieprijs door te weigeren de Russische productie te verlagen, waardoor het vat onder de 30 dollar kwam.
Zonder enige bijbedoeling en zeker nog minder wroeging doodde Putin de kostbare westerse olieproductie. Alle dollars die uit de markt waren gehaald, moesten door de Fed en andere centrale banken opnieuw worden geïnjecteerd om een neerwaartse spiraal en de uiteindelijke ramp te voorkomen. 

In de tussentijd heeft Trump nog eens geprikt op de gangsters die de das omdoen. Terwijl de media het corona dodende chloroquine onderwerp vermeden, een oude pil die bedoeld was om malaria te genezen, legde Trump aan de FDA het gebruik van dit levensreddende medicijn op aan met de VS besmette patiënten.
De media had geen andere keuze dan erover te gaan praten, wat een kettingreactie veroorzaakte: grote farmaceutische CEO's werden ontslagen omdat ze net het vaccinatiecontract hadden verloren, landen als Canada zagen er als genocidale dwazen uit omdat ze de goedkope en onschuldige medicatie niet gebruikten, terwijl een zeer schandelijke criminele daad van een regering in het volle licht werd ontmaskerd: de regering
Macron had in januari 2020 uitgeroepen dat chloroquine schadelijk was en had het gebruik ervan ingeperkt, slechts een paar weken voor het uitbreken van de nep-pandemie! Russische roulette is tegenwoordig een populair spel in westerse EU- regeringen.

De clou

Ik zei al eerder dat het elke dag geweldig nieuws brengt.
De meest prachtige van hen allen viel als een ton van bakstenen op sociale Main- media:
Enkel voor beperkte omstanders leerden dat Trump de controle over de Federal Reserve had overgenomen, die nu wordt behandeld door twee vertegenwoordigers van de Schatkist van de staat.
Van al het gekke nieuws van de afgelopen maand is dit veruit het beste en meest schokkende. 

Na drie jaar aan de macht te zijn geweest, heeft Trump eindelijk zijn verkiezingsbelofte waargemaakt om particuliere banken uit de Amerikaanse publieke zaken te halen, waarmee een einde komt aan een eeuw van uitbuiting van de burgers wereldwijd. 

Hij heeft de beruchte Blackrock-investeringsgroep zover gekregen dat hij belangrijke bedrijven voor de Fed gaat kopen, wat betekent dat hij brokken van de economie nationaliseert, terwijl hij de crash van de markt vermijdt door belangrijke privé-investeerders bij de deal te betrekken.

Trump en Powell

President Donald Trump staat samen met Jerome Powell, zijn genomineerde om voorzitter te worden van de Amerikaanse Federal Reserve .

Deze gedurfde stap komt op een cruciaal moment en confronteert ons met het besef dat Vladimir Poetin en Donald Trump  samen met China en India verenigd zijn op het kruispunt van de Nieuwe Wereldorde en  de mensheid naar de vrijheid hebben gebracht .

De Nieuwe Wereldorde wordt geconfronteerd met de vier machtigste landen op de planeet, en deze neppe pandemie heeft alles veranderd. Het liet zien hoe wanhopig de bankiers en EU puppets zijn.

 Onze wereld kan binnenkort veel beter worden.

De paas verrijzenis komt eraan. Dit kan bijbels worden.

BRON: Oriental review

Geen opmerkingen: