1/28/2020

Ici, des EU policiers tombent= politie schiet op de Franse brandweer

Neerwaartse spiraal en die beelden zijn nou niet echt zalvend voor het moraal. Diep triest dat Frankrijk zo naar de klote gaat.  Hier wordt een grens overschreden! Dit is niet te tolereren!
Dan is wel erg dictatuur als je de wouten tegen de Brandweer laat knokken. Waar is de joie de vivre van Frankrijk?
 
Et voila, die politie, is dat Police Municipale, Police Nationale of Gendarmerie. Of, want dat kan ook nog, is het EUGENDFOR en laat Macron Franse brandweerlieden door Nederlandse, Spaanse, Poolse en Turkse militaire politie kapotschieten? Fuck EU!!!
Is Marcon ook voorstander van een EU leger? Een EU leger, om het eigen volk in bedwang te houden?
En maar slap lullen over "het klimaat", Wacht maar war er a.s. vrijdag gaat gebeuren. De verenigde résistance heeft al tot grote tegendemonstraties opgeroepen.

Een brandweerman die op het waterkanon is geklommen rond de dertig seconden wordt geraakt door een LBD40 kogel.  
-
 Ici, des EU policiers tombent au sol alors que les pompiers forcent un barrage. Nog een filmpje ter bevestiging: rond de dertig seconden zie je de brandweerman ineenkrimpen.

U weet waarom de brandweer actie voert?
Ze demonstreren voor de pensioenen- de brandweer daar met 52 jaar met pensioen - is echt niet meer te betalen. En ze hebben geen pensioenfondsen. 
Wordt uit de lopende rekening betaald door de Staat.  
De EU draagt haar financiële steentje wel weer bij. Ze willen niet voor niets onze pensioenpotten. Frankrijk kan en mag niet verloren gaan en daar moet de rest van netto betalend Europa eventueel maar voor bloeden.

Er is een steeds groter wordende kloof tussen rijk en en arm. 
De armoe daar bestaat ook in Nederland maar dat wordt gecamoufleerd door o.a. voedselbanken. Intussen wil men de pensioenen overdragen aan de hoogste private bieder met het risico dat er aan het einde van de rit te weinig overblijft om van rond te komen. 

Ook in Nederland moet de politie de nek uitsteken en hun leven in de waagschaal leggen voor een schamel loontje. Kwestie van tijd dat ze wakker worden en het verdommen om op de demonstranten te schieten.

De Fransen vechten tenminste voor hun rechten, dat kun je van die laffe Nedriglanders niet zeggen.
Die slikken de woorden van rubberen Rutte voor zoete koek. 

Maar tegen die tijd heeft DE EU-defensie gelukkig genoeg personeel uit het buitenland gerecruteerd dat wel op eigen burgers wil schieten.

Geen opmerkingen: