1/17/2020

“EU is Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s”

 Professor: “EU is Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s”

Op 23 juni mogen de Britten aangeven of ze in de Europese Unie willen blijven of eruit willen stappen. De Brexit-koorts loopt steeds hoger op. Pas geleden vergeleek Boris Johnson, de oud-burgemeester van Londen, de EU in een interview met de Daily Telegraph met Hitler.
Zijn uitspraak deed, zeker in Groot-Brittannië, veel stof opwaaien. 

Het ging hem met name om het in zijn ogen heilloze plan om van Europa één machtige staat te maken. Johnson geldt als één van de fanatiekste pleitbezorgers van een Brexit.
Heeft Johnson gelijk? 
Op 8 september 2012, vier dagen voor de verkiezingen dat jaar, verscheen er een column in De Telegraaf van de hand van wijlen professor dr. Bob Smalhout (1927-2015) over het boek The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’.
Bayer en BASF
Bijna driekwart eeuw werd de wereld verteld dat de Tweede Wereldoorlog was veroorzaakt door de levensgevaarlijke psychopaat Adolf Hitler, samen met zijn staf van racistische boeven, de nazi’s.
Geleidelijk begint het duidelijk te worden dat de Tweede Wereldoorlog niet alleen was voorbereid, aldus professor Smalhout, maar ook logistiek en technisch werd ondersteund door het grootste en beruchtste toenmalige kartel.
Bob Smalhout (ANP)
Die combinatie van machtige industrieën bestond vooral uit het IG Farben-kartel, dat een samenstelling was van onder meer Bayer, BASF, Hoechst en nog enkele andere chemisch-farmaceutische industrieën, legde Smalhout uit.
Bij het befaamde naoorlogse Neurenbergproces werd onder meer vastgesteld dat zonder IG Farben de Tweede Wereldoorlog waarschijnlijk nooit had plaatsgevonden. De industrieën leverden niet alleen geneesmiddelen, maar ook alle explosieven die voor oorlogsvoering onmisbaar waren. Dat waren ze al geweest in de Eerste Wereldoorlog.
Voormalige nazikopstukken
Toen waren er al pogingen in het werk gesteld geheel Europa technisch en commercieel afhankelijk te maken van een kartel onder Duitse leiding, vervolgde Smalhout. Maar dat lukte niet in de Eerste Wereldoorlog
Na de Tweede Wereldoorlog kwam het oude Duitse streven echter tot bloei in de vorm van de economische en politieke kartelvorming van een aantal Europese landen die samengingen onder de naam EU. lees hier verder:
Der Arzt Dr. Rath zeigt auf, dass die Europäische Union eine faschistische Struktur hat, die sich in die Nazizeit zurückverfolgen lassen. Einige Gründer der EU hatten damals Ausschwitz geleitet. Ausschwitz ist von den IG-Farben (BAYER, Höhst, BASF) gegründet worden. Die EU-Kommission ist von niemand gewählt worden. Das EU-Parlament ist nur zum Abnicken dar, es kann keine Gesetzte etablieren - das machen die EU-Kommissare. Je mehr Rechte die einzelnen Länder an die EU abgeben, je mehr entfernen wir uns in Europa von der Demokratie und nähern uns einer Diktatur. Schritt für Schritt hat die EU in den letzten Jahrzenten Gesetzte erlassen, die die Freiheit der Menschen einschränken -- so langsam, dass es den wenigsten aufgefallen ist.

Geen opmerkingen: