1/30/2020

5 februari 2020 nederlandse boeren naar den haag - Agrarische -concentratiekampen in Europa:

Geweldig moedig !
Boeren willen op 5 februari massaal naar het Catshuis.DEN HAAG - Boeren willen op 5 februari weer massaal voor een protest naar het Catshuis in Den Haag.
Op die dag staat volgens de actiegroep Farmers Defence Force opnieuw een gesprek tussen het Landbouwcollectief en premier Mark Rutte en minister Carola Schouten van Landbouw gepland.

Farmers Defence Force wil dat er op 5 februari "spijkers met koppen worden geslagen. Daar moet de finale klap worden gegeven", aldus de actiegroep in een verklaring. "Het is judgementday. FDF heeft jullie nodig. Druk is nog nooit zo belangrijk geweest als op deze dag. Zorg dat Rutte zich wel drie keer bedenkt voor hij de Nederlandse boeren opnieuw durft te belazeren. Wij accepteren geen offers van boeren meer. Wij accepteren geen leed voor onze families meer. Het is genoeg geweest".

TIJD VOOR NEXIT - DE JENSSENSHOW  #96

Boeren doelbewust de nek omgedraaid.
Frans Timmermans, de EU en de VN maken onze boeren en vissers failliet en bouwen in Oekraïne eigenhandig megaboerderijen op waar ze tientallen miljarden aan verdienen.
Daar komt goedkope melk op de markt, waar bovendien aan geknutseld mag worden omdat de wetgeving er zo soepel is (lees: omdat het land zo corrupt is).
Nederlandse boeren wordt de nek omgedraaid en goedkope melk wordt voortaan uit Oekraïne gehaald. Datzelfde geldt voor eieren, vlees en andere producten.


Lees ook met video: 

Agrarische EU-concentratiekampen: de sloppenwijken van migrantenarbeiders werken zonder beschermende kleding met gif- en hongerloon.

 Dat is de nazi-EU
Deze documentatie toont de arbeidsomstandigheden van oogstmedewerkers in de landbouw: tienduizenden vluchtelingen en migranten uit Afrika worden bruut uitgebuit in de EU-landbouw.

 
Ze oogsten groenten en fruit in Spanje en Italië, die tegen lage prijzen in Duitsland en elders worden verkocht.
Volgens informatie van de Beierse omroep ontvangen bedrijven die de loon- en arbo-voorschriften overtreden, zelfs miljoenen EU- Europese belasting subsidies!!!!!!


Geen opmerkingen: