1/27/2020

5G dekking nu in 54 steden in Zwitserland: bewoners massaal ziek

Om een idee te krijgen wat er in Nederland gaat gebeuren als de telecombedrijven de nieuwe 5G-netwerken bij jou in de buurt gaan uitrollen kijken we naar wat er nu in Zwitserland gebeurt. 

 5G-dekking is daar nu beschikbaar op 102 locaties in 54 steden, waaronder Basel, Bern, Chur, Davos, Genève, Lausanne en Zürich. Swisscom heeft toegezegd tegen het einde van dit jaar landelijke dekking te zullen bieden.


Zodra de antennes waren geïnstalleerd, meldden vele bewoners en hele gezinnen in het centrum van Genève soortgelijke ongewone symptomen:
  • luid oorsuizen
  • intense hoofdpijn
  • ondraaglijke oorpijn
  • slapeloosheid
  • pijn op de borst
  • vermoeidheid
  • en zich niet goed voelen in het huis.
5G heeft een stralingsintensiteit die 15.000 keer zo groot is als 4G. Overal snel internet is fantastisch, maar veel mensen worden er dus gelijk ziek van.  
 
Duizenden mensen protesteerden zaterdag in de Zwitserse hoofdstad Bern (21-09-19) over de introductie van een draadloze 5G-technologie in het hele land, waarvan ze inmiddels aan den lijve ondervinden dat het hun gezondheid direct schaadt.


5G Aansprakelijkheid

Stel telecomproviders en politici aansprakelijk met een verbintenis inclusief dagvergoeding van maximaal € 2.000,- per dag. 
 
Wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en mogelijk schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest?

De oplossing: stel de directeuren van de telecomproviders en de verantwoordelijke politici aansprakelijk en biedt hen een verbintenis aan met een maximale dagvergoeding van € 2.000,- per dag, per overtreding.  


Let op: Deze actie tegen de telecomproviders is wegens drukte en succes verlengd t/m 31 januari 2020
Geen opmerkingen: