10/25/2019

STOP ! Code rood! bij de Agrarische sector ( Farmers Defence Force

Het is de EU- roverheid die voortdurend de spelregels voor de boeren veranderd.
De Brabantse boeren moesten uiterlijk in 2028 zorgen dan hun stallen minder amoniak uit stoten, dit wil het College naar voren halen en nu krijgenze maar de tijd om dit te regelen voor 2022.
Die gekte komt voort uit conferenties als bilderberg en davos, vervolgens wordt die opgetuigd als wetgeving door de eu en door onze strot geduwd door den haag. Zo gaat het...
Dit is  een beleid van de NWO - POLITIEK  het vergt voor de boeren op zeer korte termijn grote investeringen en die kunnen ze deze op korte termijn niet ophoesten. 

Dit is de huidige wet die het huidige Rutte 3 regime er door wil drukken en de oorzaak dat de gehele Nederlandse economie de nek wordt omgedraaid .
En ook deUN agenda 2030 genoemd. 
De boeren worden bestolen van hun rechten door overheids maatregelen = Nederland zonder boerderijen en weilanden EN Groenlinks juichend in Diemen heeft het ergens op hun website staan, en de quote luidt  : “We BOUWEN de hoogte in”.  *.
Dit is wat boeren dwars zit. Links politiek gekonkel: 


En oh ho wat klinkt het allemaal scheinheilig mooi... totdat je de werkelijke vertaling ziet: minder mensen, met minder rechten, op minder land. www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ontw... 
 
Het zijn onze boeren en onze bouw sector. De Boeren snappen het;  het is bukken of vechten.  De gevestigde orde kunnen de borstjes nat maken! 

Agrarische sector roept ZuivelNL/NZO op alle werkzaamheden in stikstofdossier per direct te stoppen! Code rood!
 Met ingang van heden, ALLE WERKZAAMHEDEN AANGAANDE HET STIKSTOFPROBLEEM TE STAKEN.

Donderdagavond 24 oktober hebben op uitnodiging van de het Farmers Defence Force (FDF) ALLE partijen in de Nederlandse landbouw de koppen bij elkaar gestoken. 
=Op een enkele afmelding na waren alle sectoren binnen veehouderij, intensieve veehouderij, akkerbouw, fruitteelt, vakbonden, LTO, FDF en Agractie, aanwezig evenals enkele externe adviseurs.

In navolging van de acties van 1 en 16 oktober onderstreepte de aanwezigheid van allen de noodzaak en de bereidheid om één front te vormen om nu en in de toekomst schouder aan schouder te strijden voor het belang en voortbestaan de Nederlandse Agrarische sector. 

Stappen zijn gezet en contacten worden aangehaald om hier op korte termijn verdere uitwerking aan te geven. 
Maar de intentie is uitgesproken om vanaf nu samen op te trekken; ons niet meer tegen elkaar uit te laten spelen en samen de bedreigingen, uitdagingen en kansen te lijf te gaan. 

Een legendarische stap in de geschiedenis van de Nederlandse Agrarische sector!
Het heeft wat jaren geduurd, maar nu komt toch het verzet tegen de overheden en hun veels te warme banden met lobbyisten, in heel de EU.
Al zal de EU er alles aan doen dit totaal te negeren, terwijl ze op zoek zijn naar Afrikanen om een EU-leger te bouwen.


De bouw en grondwerk staat volgende week op de stoep in Den Haag, hopelijk met zwaar materieel.

De volgende die aan de beurt is voor de sloopkogel van Mark Rutte is de transportsector. Distributiecentra, ook bestaande, moeten een stiksofvergunning aanvragen, die krijgen ze niet want vieze vrachtwagens en dus dadelijk illegaal. Als de distributie problematisch wordt, kunnen we onze halve economie afschrijven.

Steeds meer mensen zijn de dupe van het pure afbraak beleid van Rutte. Steeds meer mensen vragen zich af wanneer zij aan de beurt zijn.

En zoals eerder opgemerkt, deze overheid is alleen met succes aan te pakken met intimidatie, bedreiging en geweld. Kijk maar naar de dierenextremisten en KOZP. 

Dus helaas heeft de ervaring geleerd dat je met alleen praten en demonstreren uitgelachen word.
 
En reken maar dat ook U een keer aan de beurt komt. En niet zo'n beetje ook. 
En dan, als ze over U de leugens uitspreiden, gaat U dan ook nuanceren?
Gaat U dan gedwee buigen voor de flagrante NPO leugens? En netjes de rekening betalen met als beloning de grijnzende kop van Jetten, de victorie kraaiende rode hanenkop van Klaver? 
De gluiperige grijns van meneer Rutte en zijn 'dankbaarheid' aan het dociele volk die zich uit in het uitpersen van zoveel mogelijk welvaart?
Het is krankzinnig om te zien hoe een land haar eigen economie moedwillig en doelgericht om zeep aan het helpen is, te beginnen met zijn asielindustrie, echter draait die op volle toeren. Verwarmde huizen, Miele's en koelkasten vormen een groot probleem voor het milieu. 
Doch wordt dit volop uitgedeeld aan asieleisers uit de krochten van de wereld. Deze mensen kennen geen vliegschaamte. Laat staan zonnepanelen, warmtepompen en elektrieke auto's.

   Boycot>>>.Wikipedia : De Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. is een grote, internationaal opererende zuivelcoöperatie, gevormd door melkveehouders in Nederland, België en Duitsland.
 Es war einmal... Die club knijpt alles en iedereen uit, de boeren voorop. Friesland-Campina Is inmiddels verworden tot een grote bende met zwendelaars/witte boorden criminelen. 

Geen opmerkingen: