10/01/2019

Bravo >> Groot Protest Nederlandse boeren Livestream #Boerenprotest

Boze Boeren MASSAAL naar Malieveld Den Haag
Het EU- liegkabinet houdt mooie toespraakjes vandaag, angst voor chaos. De boeren trappen hier toch niet in!!!
Er zijn geen NPO liveuitzendingen zen nu ook de televaag  heeft geen live uitzending .. heeft de driehoek in Den Haag met stevige ingreep het nieuws platgelegd.. geen symphatie kweken.. 

Kijk als het nodig was om heel Nederland boe en bleh te laten mekkeren zenden ze wel live uit..

Onze boeren zijn top..!
Voor Ons dagelijks brood !!!!!!  

 - Drukste ochtendspits OOIT

Vannacht zorgde de Grote Boerenopstand van 2019 reeds voor volle veerboten en dichtgeslibde N-wegen, hedenochtend staan ook de snelwegen vol met Onze Boeren, die zeven dagen per week om 5 uur opstaan om ánderen van vreten te voorzien en stank voor dank krijgen omdat ze zogenaamd dierenhaters en milieuvervuilers zouden zijn. Maar de maat is vol.


LIVE: Protest boeren vanaf Malieveld

  "We zijn klaar met de berichtgeving van de media", zegt een melkveehouder tegen mediapartner NOS. "Iedere keer die halve waarheden, het is eenzijdig. Boeren komen er niet netjes vanaf. We horen eigenlijk nooit iets over de kringloop die de landbouw heeft. In plaats van dat Nederland trots is op de boeren, worden we afgekraakt.  De druppel loopt over en dat is vandaag. 

Reken maar dat er vervolg gaat komen als het Haagse geneuzel een gevalletje kluitje en riet blijkt te zijn. Dan komen er 3x zoveel en zijn ze minder relaxed. De provincie is zo onderhand wel klaar met besturend NL.

De EU>>>> milieumaffia met al die fop onderzoeken over klimaatverandering  kan wat mij betreft de kolere krijgen!!]

500 wetenschappers die zeggen dat er geen klimaatcrisis is.
Waarom maken we daar geen beleid op.
De zuidpool is groter dan ooit.

Satellietmetingen geven aan dat zeewater niet stijgt en temperatuur al meer dan 15 jaar niet stijgt. Het effect van de mens is niet aan te tonen. Grove zeer foutgevoelige gokmetingen worden gebruikt om honderden miljarden belastinggeld te laten verdampen. Waanzin! 

vanavond maar een extra dikke rib eye op de grill.
Onze dieren eten louter natuurlijk kruidenrijk gras en hooi en worden alleen afgemest met natuurlijke producten zonder gif en soja. 

Ze leven buiten zodra het weer dit toelaat, en het vlees wordt ook nog eens 21 dagen vacuüm nat gerijpt, wat natuurlijk allemaal CULMINEERT in vlees dat ongekend mals en smaakvol is.
 Voor het pakket betaalt u €159,95 voor ca. 8,4 kg vlees, wat neerkomt op €2,58 de neus per maaltijd.
 - Reserveer uw pakket snel hier, want dit is in no-time weg natuurlijk.

Goed bezig Geert. Het hele klimaat gejank moet nu echt afgelopen zijn. De hippies die wekelijks vliegen zullen niet rusten tot dat gewone man in een rieten hutje gaat wonen zonder elektriciteit, stromend water of ook maar iets moderns dat energie gebruik
 -

"EU- Tjeerd 'halveer de veestapel' De Groot uitgejoeld op Malieveld

GROENLINKS= EU- Jesse Klaver massaal uitgejoeld op Malieveld. Het publiek draaide zich massaal op, yesser rot op roepende.

 Als antwoord op EU= VVD

Eens kijken welke mate maaiers de NPO vanavond uit de kast trekt. Als staatstelevisie moet je wel wat doen voor die miljard aan staatsgeld.

Geen opmerkingen: