10/18/2019

Ra-Ra wie trekken aan de touwtjes binnen GroenLinks?
Ra-Ra wie trekken aan de touwtjes binnen GroenLinks?; Joost Niemöller met Peter Siebelt

 TRIGGERWARNING;
Dit gesprek kan politiek, of maatschappelijk incorrecte inhoud bevatten die onbedoeld angst, onzekerheid of woede oproepen. Wij beroepen ons hierop, bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.

Het afbreken van de formatiebesprekingen door Groen Links kwam Jesse Klaver op zware kritiek te staan.
Wie zijn er werkelijk de baas binnen Groen Links en trekken aan de touwtjes van fractievoorzitter Klaver? Joost Niemöller vroeg het aan Peter Siebelt. 

Peter Siebelt is onderzoeksjournalist en publiceert over religieuze, links-radicalen en extremistische organisaties in Nederland. 

Siebelt schreef o.a.: Eco Nostra. Het netwerk achter Volkert van der Graaf;  RaRa wie ben ik?; Mabel. 'Koninklijk' Bal Masqué; De 4e wereldoorlog. Het pad van Marx naar Allah; Vissers in troebel water. Schandalen van kerk en politiek; Sinistra. Politieke maffiosi op Haags, provinciaal en gemeentelijk niveau; Modus Operandi. De pro-Palestijnse beweging Ra-Ra wie trekken aan de touwtjes van Jesse Klaver? De geschiedenis van een links activistische partij en de personen die het werkelijk voor het zeggen hebben.

 

 

 

Geen opmerkingen: