10/30/2019

Onderzoek: biomassacentrales stoten meer CO2 uit dan steenkoolcentralesBiomassacentrales stoten meer CO2 uit dan kolencentrales, blijkt uit onderzoek van adviesbureau DNV GL - hahahahahaha  in opdracht van ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. 

Wat ook een waanzinnig is, is de verplichte invoer van E10 Benzine.
Dat moeten we gaan rijden omdat het beter voor het milieu is ivm met lagere Co2 uitstoot. Maarrrrr het verbruik van E10 ligt hoger dan van Euro95 waardoor de Co2 uitstoot van E10 hoger is dan als je met Euro95 rijdt. 
Ook een maatregel die het alleen maar erger maakt en ondertussen voor enorm veel bijkomende ellende zorgt.
autorai.nl/e10-benzine-onzuiniger-dan...

En als je de auto een paar maanden stil zet zie je sliertvorming in de brandstof waardoor  je injectiesysteem dicht slibt en je slangetjes moeten vaker vernieuwd worden.  
-
Biomassa is nep groene stroom.
U moet maar eens gaan googelen wat voor natuurgebieden vernietigd worden.

 Het kappen van oerbossen in de VS en Canada op de plek waar dit gebeurt duurt het 25/50 jaar voordat de jonge aanwas die geplant wordt groot genoeg is om de gelijke hoeveelheid stikstof op te nemen als de volwassen bomen die er stonden.
Hele delen van het daar aanwezige regenwoud (ja dat hebben ze aan de Westkust van Canada ook!) worden gekapt voor de houtpellet BIO industrie  (ook in Europa). Het hout wordt op zeer milieubelastende manier verwerkt tot pellets en getransporteerd naar de biomassa centrales (ook milieubelastend). Vervolgens verstookt en produceert het naast het onschuldige CO2 veel fijnstof (slecht voor de gezondheid van omwonenden). Oftewel, wie biomassa ziet als milieuvriendelijk houdt zichzelf voor de gek! Wat een waanzin...

De ziekte van het Deugvolk is een hele ernstige aandoening en maakt een hoop kapot.

En dan is het  toch wel de grootste waanzin die ik tot nu toe ben tegengekomen in de energietransitie.

Gisteren: Motie Ouwehand over alle geplande subsidies voor hout­ge­stookte biomas­sa­cen­trales stop­zetten
Voor: PvdD, SP, PVV, FVD, 50Plus, vKA, Van Haga
Tegen: GL, D66, VVD, CDA, CU, PvdA, SGP, DENK

En het is feitelijk nog veel erger.

Gewolmaniseerd hout (kankerverwekkend maar dit hout wordt gebruikt op elk peuter speelplekje) wordt ook als bio verbrand.
Daar komt o.a. dioxine bij vrij.
Dat is ietsje dodelijker dan NOx.

 -
Alle belastingbetalers naar het Malieveld !!!

Geen opmerkingen: