10/14/2019

Oproer in Groningen - Barcelona vliegveld Barcelona bezet ...

Parijs HongKong Barcelona Groningen, het kraakt aan alle kanten.

 Terwijl de boeren Nederland in hun greep (pun) houden, giert het nu en de komende dagen ook flink uit de klauwen in Barcelona en omstreken. 
Dit zal als een aanval van Franco aankomen in Catalonië. Dit ligt nog zeer gevoelig en haalt oude wonden open. Dit zal als een sneeuwbal gaan werken tov Baskenland en Andalusië, waar men ook meer dan genoeg heeft van het arrogante Madrid. 

 

Zeven Catalaanse politici en twee leiders van Catalaanse bewegingen zijn door MADRID veroordeeld tot gevangenisstraffen van negen tot dertien jaar wegens 'opruiing' rond het referendum in 2017. 
Debatten en stemmingen over onafhankelijkheid, jarenlange celstraf,
 en dus is het raak:
 Catalaanse politici woest, vliegveld van Barcelona bezet & in lockdown, veel meer mensen onderweg naar het vliegveld, 25.000 man op het opstootjes, knokpartijen, uit het hele land politie onderweg en een openbaar leven dat compleet is ontregeld. 

Als Catalonië, de motor van de Spaanse economie wegvalt, pleurt Spanje economisch in elkaar en datzelfde geldt voor de Euro en dat kunnen de kneuzen in Brussel niet hebben........... 

Heeft iemand al iets van de EU gehoord? 


Dit gebeurt er als een overheid te ver opdringt bij de burger. Dit waren ook motieven voor de opstellers van het Plakkaat van Verlatinghe. Dit krijg je als je burgers monddood maakt door inperkende wetgeving en opdoeken referendum, dit krijg je als je burgers weerloos maakt door wapenwetten. 


Live webcam - Grote Markt - Groningen - Holland

 

Liveblog:
Doorbraak in Drenthe: regels stikstof ingetrokken,

Groningen: sfeer in Groningen is grimmig

Boeren trekken Dinsdag naar Maastricht  en Woensdag opnieuw actie in Den Haag

Voor aanstaande woensdag staat een nieuw protest op de agenda van actiegroep Agractie. Deze zette eerder de landelijke actie van 1 oktober op het Malieveld in Den Haag op poten en wil woensdag opnieuw een massaal protest laten horen in Den Haag. Opvallend is wat Agractie schrijft over de LTO-actie van vandaag.
 ,,Omdat kabinetsbeleid gaat vóór provinciaal beleid vinden wij het belangrijk dat u 16 oktober massaal uw stem laat horen in Den Haag. Wanneer u in de gelegenheid bent om óók maandag uw stem te laten horen bij de provinciehuizen heeft dat uiteraard zijn waarde.”

 

Geen opmerkingen: