10/15/2019

16 oktober gaan ONZE Boeren naar Den Haag


Klimaatfanatici worden gesteund door de regering, boeren worden tegengewerkt.


En weet wel< > Bestuurders zitten er niet voor de burger...... die zitten in een baantjes caroussel wachten op een beter baantje. 
Die zitten er alleen ter meerdere eer en glorie van zichzelf vergetende dat ze gekozen zijn door diezelfde burger, de  gemiddelde bestuurder spuugt op de BELASTING BETALENDE burger die zijn mond durft open te maken!!!.


De staat mag alles van deze mensen afpakken, ettelijke boeren wellicht kapot maken. Zelfdoding is niet ongewoon. 
Maar ze spreken allemaal schande van een kapotte deur en een hek.
Evengoed, de MSM met de NOS voorop. 

Zodra boeren deuren open beuken hebben de media gereedschap waarmee zij een wig tussen de boeren en gewone burgers gaan drijven.

Vanochtend op de radio een boer met een ander aspect: De boeren moeten enorme bedragen neertellen voor diverse vergunningen. Die boer sprak over een ton per jaar. Dan heb je tegen hoge kosten eindelijk de vergunning, krijg je dit. Geen wonder dat het kwaad bloed zet; het lijkt op wanbestuur.

Vergis je niet in de macht van de TV die bij de meeste mensen dag en nacht aanstaat en ongemerkt hun "eigen mening" vormt.
Verdeel en heers.
 Vandaag worden de boeren geslacht en het maakt u weinig uit omdat zij toch lelijke dingen doen en omdat u geen boer bent.

Morgen zit u in de kou zonder gas en met een warmtepomp die u een vermogen kostte en die het niet doet.  En de welgestelden eten de Nederlandse kip (die aan heel strenge regels voldoet) en de rest  ja het domme belastingbetaler eet plofkippen (uit Oekraïne) en rundvlees (met tropische ziektes en hormonen) uit Zuid-Amerika. En dat is volgens dezelfde overheid en dierenactivisten totaal geen probleem.  

Want als de Nederlandse boer is verdwenen en EU zaken kan gaan doen met heel donker Afrika. Afrikaanse import is goedkoper. EU subsidieert ze!!
Vraag het maar eens aan de Spaanse boer met een sinaasappelboomgaard. Die
sinaasappels hangen al jaren weg te rotten, de boer laat ze op de grond vallen en waarom? Omdat EUropa ze liever inkoopt in Afrika, in Marokko. 

En zo zal dat ook gaan met de landbouw hier in Nederland en de rest van Europa, die mensen moeten verdwijnen. En die zogenaamde groenen, die zo zitten te huilen over het klimaat...bedenkt het even als je een bosje van die mooie rozen op tafel zet, die komen al jaren uit Afrika en Equador met het vliegtuig. Ja met het vliegtuig, al jaren lang.
Terwijl de Nederlandse rozenkweker naar de klote gaat staan kinderhandjes die bosjes rozen te bossen ergens in de bush, worden ze met  grote zakken massaal ingevlogen. Het is om te kotsen zo hypocriet deze samenleving is geworden. De werkelijkheid, en de domheid van de consument, is weerbarstiger dan velen denken.

Er is geen stikstof en stikstofoxide probleem in Nederland.  De meeste stikstof komt uit het roer gebied Er is geen stikstof probleem. Stikstof is atoom nr 7 , en kan gedefinieerd worden als stikstof. 2 stikstof atomen aan elkaar, zijnde een molecuul, zijnde stikstof als (inert) gas is als 79% in de lucht aanwezig, kan als stikstof gedefinieerd worden.
    
Wat is de verborgen EU- agenda?  

Er is een ruimteprobleem.
Om 22mln inwoners te huisvesten heeft Nederland ruimte nodig wat momenteel wordt ingenomen door de agrarische sector. Het stikstofoxide probleem is louter in het leven geroepen als handvat om de agrarische sector te halveren. 
Dan komt er land vrij om huizen op te bouwen voor alle nieuwkomers . Want iedereen is welkom in mijn land vindt de roverheid. 

Het is een kwestie van tijd. Maar als de Euro straks in elkaar zakt en miljoenen mensen hun baan verliezen en geen toekomst en werk hebben, zullen we het nog gaan beleven hoe deze moraalridders dan reageren.

 
En de verpaupering van NL neemt toe. 'De jeugd gaat de straat op voor het klimaat'.
De gekte en waanzin in één zin.
Kijk hier in je buurland daar gebeurt het al!!!
honderdduizenden banen weg mensen geraken in de armoede !!!!

De boeren zijn een voorloper op de ellende die de rest nog over zich heen gaat krijgen.Onthoudt deze zin !!

Het is nu wachten op de implosie van de economie, einde gekte huizenmarkt, einde bijdrukken euro’s  totale geldontwaarding….

1 Val van de Euro en miljoenen werklozen als gevolg.
2 Val van de EU
3 Zwak en verdeeld Europa dat van alle kanten zal aangevallen wordt en dat over 10 jaar volledig Islamitisch is.
4 Veel geweld veel bloedvergieten, veel ISIS en rechteloosheid.


Na al deze "mooie" gebeurtenissen die er zonder enige twijfel zitten aan te komen, zullen we met weemoed terugdenken aan  DE MOEDIGE SLIMME boeren.

En dit alles dankzij de EU- politiek en de volgevreten en de zelfgenoegzame Nederlander. Hoe lang nog Nederlanders?
De boeren zijn gewoon gefucked door die schijnheilige Schouten en dit kabinet.
Ik zou in hun plaats ook ziedend zijn.
tpo.nl/2019/10/12/briefje-van-jan-aan... 


Sta allemaal achter de boeren, https://www.boerderij.nl   waarvoor mijn diepe respect en steun. KOOPEENKOE.NL 


Ben ik de enige die inziet dat de bom allang is gaat barsten? 
Voor alsnog gaan onze Boeren woensdag het Binnenhof bezetten na de val van Assen, Leeuwarden en Zwolle, behalve Groningen. Want daar heeft men eigen belangen afgewogen en niet naar een breder plaatje willen kijken. 

De provincie Groningen heeft een aantal grote prestigeprojecten op stapel die nu niet vergund kunnen worden.
Er is @provgroningen alles aan gelegen om eigen prestigeprojecten door te rammen.


Ergo: de boeren hebben pech in Groningen. Ze moeten wijken voor een college dat andere belangen heeft.
Groningen had gewoon helaas een harde aanpak nodig. Daar zetelt dankzij studentenstad Groningen een door extreem-links gedomineerd provinciaal bestuur GL is de grootste partij, gevolgd door PvdA en verder bijrollen voor D66 en CU/CDA. 


Boeren beginnen waarschijnlijk te beseffen dat ze al jaren op partijen stemmen die hun belangen in Brussel verkwanselen.
Een eigen boerenpartij - dat is mogelijk de enige angst waarvoor nationaal en provinciaal bestuurders hebben.
Met name die van de meest smerig achterbakse, hypocriete en farizeeër partij van Nederland - het CDA. Hoe robotachtige ambtenaartjes hun wetjes gebaseerd op onwaarheden opleggen zonder daar zelf enige schade van ondervinden..... Hoe makkelijk is het om corrupt te zijn gedicteerd door de groene maffia.... Erg gemakkelijk.... Mensen hun levenswerk kapot maken met 1 pennenstreek.

EU- politiek zet woensdag het leger in


Want als in een agrarische provincie als Groningen al geen ruimte is om eten te maken maar wel voor zonneparken en bouwplannen (en azc's) die zijn belangrijker. Overbevolking en boeren oprollen, dan wordt honger lijden.

Beste boeren,, ga zo door HEEL weldenkend Nederland staat achter jullie, en ook de acties zijn geweldig.
Nu zien we steeds meer leugens tevoorschijn komen.. en zien we hoe smerig er gewerkt word, in de hoge sferen, om anderen het leven zuur te maken, en zoveel mogelijk geld te innen.. alles om de economie die ze vernietigt hebben met hun geldpersen.. weer over de ruggen van anderen weer te herstellen.. 

de crisis is nog nooit weggeweest, ze hebben alleen de naam veranderd... naar klimaatcrisis..

Een algehele revolutie is misschien nog de enige optie.
Geen opmerkingen: