10/30/2019

Mobilisatie van #grondinverzet en bouw is begonnen! Op naar #DenHaag!

Boeren, bouwers, baggeraars, ziekenhuispersoneel, onderwijspersoneel; allemaal ontevreden. 

 Boeren moeten dure vergunningen kopen voor elke uitbreiding. Daarbij komt dat boeren in de schulden zitten omdat ieder eu- kabinet de regels verandert, en steeds zwaardere eisen stelt.
Eisen die niet alleen onhaalbaar, maar bovendien belachelijk onnodig zijn.


Na de doodsangsten die Den Haag uitstond toen de boeren oprukten richting de zetels van de macht, wordt vandaag de weer vlucht naar voren genomen want de kilmakul gaat Nederland in een recessie storten.
Voor veel bouwvakkers (met name ZZP-ers) betekent dat gewoon dat ze geen inkomen hebben. En dat vanwege vrij discutabele normen.

Vandaag staan alle neuzen in de bouw dezelfde kant op, en wijzen ze samen naar het Binnenhof. Daar is het "stikstofprobleem" verzonnen, gehandhaafd en uitgevoerd - ver genoeg om de boeren in hun bestaan te bedreigen,

Heel veel foto's + timeline van Telegraaf ter plaatse na de breek, in deze timeline veel beeld van naar Den Haag bewegend bouwmaterieel en deelnemers twitteren op #bouwprotest en #grondinverzet. Programma begint om 10:00 uur, met een toeterprotest van een minuut.
Politie Update: Malieveld = VOLGEBOUWD. Svp parkeren bij het ADO-stadion en de pendelbus pakken.
 -
Eindelijk komen de bedrijven in verzet, eindelijk!!! Vergeet niet;
Eendracht maakt macht! 

 Ze bibberen in Den Haag en doen nu al kleine beloftes (niet dat die voor waarheid gehouden kunnen worden want liegen kunnen ze als de beste).
En de volgende sector moet er al weer aan geloven: de zorg. Veroorzaakt CO2! Want de zorgverleners rijden in auto's en ziekenhuizen worden verwarmd! Dus ziekenhuizen dan maar dicht en iedereen thuisblijven.
=
Tja eerst de boeren, nu de baggeraars en mensen van de bouw, leraars en mensen uit het ziekenhuis?? En toch staat de vvd nog op 27 en de pvda op 20 zetels, RA ra ra  hoe kan dat? Je zou er bijna wat van gaan denken.
Vandaag komt dus weer het normale bla bla bla van de minister retour om de gemoederen te bedaren en morgen steekt ze weer een mes in je rug, wel bekomst.
 
En er staan inmiddels al hele generaties ,,slaven,, klaar om het werk voor vrijwel niets over te nemen. 

Dus door blijven gaan totdat de extreemlinksen in het verdomhoekje zijn gedrukt met hun milieu-waanzin. D66 en GL behartigen geen enkel belang van Nederland, ze zetten zich in voor een globalistische ideologie. 
Gemiddelde Nederlanders met een baan zijn terecht pissig over deze ellende die voorgaande kabinetten en huidige kabinet over zichzelf hebben afgeroepen. De VVD is net zo schuldig aangezien zij zich amper verzet hebben tegen de Klavers en Jettens. 
Het CDA evenzo. Waarom hebben zij zich laten misbruiken voor deze bagger? Ze hebben zich overgegeven aan internationale en supranationale organisaties met onzin over 'Nederland gidsland', alsof wij voorop lopen in het progressieve geloof naar de linkse hemel. 
Ik denk dat we inmiddels de top van de cyclus wel bereikt hebben, wat in de jaren 60 is ingezet loopt op z'n einde. 

En er is maar 1 goede noodmaatregel: gedwongen opname van het voltallige EU- kabinet en alle EU- meelopers.  

UPDATE: 
Er zijn altijd wel "useful idiots" te vinden die gaan klappen voor leden van het Politburo. (zie ook Noord Korea, China, USSR) De EERDER al tam > gedwongen< grondinverzetters en bouwers kregen ook een vooropgezet plannetje voorgeschoteld door gepolitiseerde figuren die er een Mariaprocessie van maken zoals D66/VVD/CDA/CU die lachend beweren dat ze voor hun gaan opkomen... 

Op de foto zien we de VNO-NCW lobbyhoerrr & vriend van de gevestigde macht Hans de Boer, in een oranje hesje, lachen naar de hondsopportunistische huichelaar Maxime Verhagen, de baas van bouwend Nederland in een dito oranje hesje.
Op de foto staat verde het kabinetskwartet Raymond Knops (CDA), Stientje van Veldhoven (D66), Eric Wiebes (vvd) en Carola Schouten (CU), die op verzoek van de podiumpresentator met een "ridderlijk applaus" onthaald moesten worden,  

 Hieronder wat ECHTE citaten die uit hun leugenachtige bek rolden, voordat ze binnen vijf minuten weer de pleiterik maakten:

"U bent hier omdat u zich zorgen maakt."
"Laten we elkaar geen angst aanpraten."
"Laten we zoveel mogelijk ruimte benutten."
"Meten is weten."
"We moeten de ruimte opzoeken, en de ruimte pakken."
"U bent boos en dat begrijp ik."
"Het gaat niet vanzelf. Er moet elke dag hard aan gewerkt worden."
"We zien dat er een probleem is, dat willen we oplossen."
"Ik doe een oproep aan alle overheden om de reserves die er zijn om te zetten in actie. [...] Aan de slag er mee!"
"Hier staan bouwers en ondernemers. Bouwers willen bouwen en ondernemers willen ondernemen."
"U wilt uw baan volgend jaar nog hebben."
"Wij hebben een fantastische welvaart."
"Dit land gaat niet op slot." (Is het al - red.)
"We moeten doen wat al kan."

 -
Eigenlijk diep triest, dat je als actievoerder deze "EU- mensen" als een aanjager op het podium te zien krijgt. De minachting was duidelijk hoorbaar.

Maar een ding bewijzen de bouwers en de boeren wel, de politiek heeft niet of nauwelijks de middelen om deze groep in bedwang te houden. De militairen lijken weinig zin te hebben in een directe confrontatie. Alleen de NSB'ers van justitie lijken nog enigzins kant te kiezen van de regering. Verbaasd me niets eerlijk gezegd dat was in de oorlog netzo ! 
 
Als men echt wilt en de pleuris breekt uit zal niemand de regering kunnen beschermen. 

De acties zijn nog niet hard genoeg! 
Marxisten en Communisten met hun ideologische samenleving kunnen alleen met dwang en geweld stoppen. Noem het maar 'gaan heethoofden' ofzo. 
Dán weet je dat ze razendsnel zullen gaan buigen en je wel degelijk je zin gaat krijgen. 
Met netjes zijn bereik je he-le-maal nada bij de Nederlandse politici. Daar rekenen ze juist op, daar is hun hele bestaan op gebaseerd, hun manier van werken en de politici weten dat en spelen in op dat gedrag. Want als er dan een keer een groep echt boos word, zoals met het boerenprotest, dán zie je bestuurlijk Nederland massaal in hun broek poepen, het leger inzetten en straten blokkeren. 

Zó bang zijn ze voor hun eigen volk.


Geen opmerkingen: