10/16/2019

Boeren zijn op 1 steenworp afstand van het Binnenhof!

#BoerenProtesten belegeren Den Haag


Binnenhof vergrendeld door Defensie +++ Trekkers naar Malieveld, tegen afspraak in +++ Straaljagers boven Holland +++ A4 en A12 nog stampvol
Met het motto van Rutte 3 is vertrouwen in de toekomst, "We begrijpen jullie zorgen", "we begrijpen jullie problemen" lalala lalala lalala, blabla blabla blabla......,nou dat blijkt wel. 

Boeren ziedend, pensionado boos, werkenden die er onder de streep niets bij krijgen tijdens een hoogconjunctuur, de referendummogelijkheid buiten werking stellen waardoor burgers geen rechtstreekse inspraak meer hebben, het klimaatakkoord erdoor heen jassen zonder de burger inspraak te gunnen, gaat goed zo daar in Den Haag.

Maar de boeren hebben toch alle gelijk van de wereld, ze worden al jaren door bureaucraten, die nog nooit een boerderij of koeienstal van binnen hebben gezien, opgezadeld met ronduit idiote regelgeving en moeten zich diep in de schulden steken om aan de eisen van, gemeente, provincie en overheid te voldoen. 
En dat er een deur ergens wordt geopend en dat er iemand een een Halloween-  lijkenkist vervoerd met de naam Jesse er op, geeft alleen maar aan hoe hoog het bij de boeren zit. 
De hele Overheid heeft last van het 'Syndroom van Merkel', ze zijn 'Geschokt'
En dat terwijl Groen Links de boeren juist een alternatief wil bieden voor de bio-industrie die voor de huidige ellende zorgt. Maar als je blinde haat voor links hebt, zie je dat niet.  

Vanochtend Boert Nijman op de Twitter die in één kernachtige zin de ontwikkelingen samenvat en duidt:
In deze eeuw hebben politici op ALLE grote dossiers gefaald, geblunderd, gelogen & bedrogen en niet zelden is de democratie daarbij ondergeschikt gemaakt aan hun eigen politieke en persoonlijke belangen. De boeren verbeelden dat - voor mij althans 🚜 #boereninactie
twitter.com/BartNijman/status/1184371...

-
In Den Haag is iedereen en z'n Grapperhaus in paniek, want iemand zag een man op klompen lopen OP de hofvijver. 
Net ook al een opstootje met een meppende motoragent

- Ongelooflijk, kun je zien hoe ziek de overheid is met zijn Noord-Koreaanse methoden met betaalde burger-infiltranten. En dat is een regering waar je respect voor zou moeten opbrengen? Weerzinwekkend. Is er al agressie onder de boeren?
Dan heeft NOS ook weer materiaal om te tonen bij het journaal.
 

Je ziet alleen maar gezonde Hollandse jongens die welbespraakt de Telegraaf te woord staan. Als je inteelt koppen met bijbehorend gedrag wil zien moet je naar de andere kant van het centrum lopen. Verder zal ik maar niet reageren.  
- 
Update: OM heeft het Klaverkissie ook gezien.  Tjonge. Baudet doodwensen mag wel. Weet u nog?
-
Update: Boeren in een winkelstraat, steeds dichter bij Binnenhof.
 -
Voetbalclub Ons Vios uit Tilburg steunt de boeren. Zet hem op mannen !!! 
-

Boeren op de trambaan bij CS.I

-
Boeren in een video uit de binnenstad. 
-
Boeren zwaaien naar Paleis Noordeinde.
-
Update: POLITIE ZET ROOD LINT IN  tegen die voedselketen>>Wie dient nu welk belang hè.
 -
Update: Ringweg Groningen ook ineens gevuld met toetertrucks & trekkers.

Vorige topics hierrr en daarrr
-UPDATE nu op 150 meter van Binnenhof.
De politiek doet er alles aan om interactie met normale burgers te voorkomen.
Die willen die boeren niet onder ogen komen. Dus gaat het torentje op slot, en wordt de politie ingezet.
Alleen maar om aan die volstrekt ridicule mileu-eisen uit Brussel te voldoen..... 


UPDATE: Zojuist een Leopard 2A5 Rotterdam over zien vliegen, straaljagers over 15 minuten.  Oh wacht maandag Eindhoven Airport een hele zooi militaire helikopters. Nu begrijp ik waarom.

Geen opmerkingen: