10/30/2019

Hoe kun je LEVENDE ORGANEN verwijderen uit een DOOD LICHAAM..??

Orgaandonatie Ja/Nee? Gewoon jezelf eerst EERLIJK informeren !!

 Binnenkort begint de grote discussie over wel of geen donor worden. Je bent je donoren in ieder geval kwijt, als je onverwacht sterft, wanneer je ‘niets doet’.  

Het bleek, vóór de aanname van de nieuwe donorwet, dat zo’n 9 miljoen Nederlanders nog geen keus hadden vastgelegd.
De Nederlandse Transplantatie Stichting, het ministerie van Volksgezondheid, patiëntenverenigingen, gezondheidsfondsen en alle andere betrokkenen kwamen in actie en vroegen om de bevolking TE DWINGEN EEN KEUS TE MAKEN..

Kennelijk is het tekort aan donoren belangrijker, dan de autonomie van het menselijk lichaam.
Anders gezegd:
-
je bent je lichaam  dus ‘kwijt’ als je niets doet..

We willen met dit artikel opnieuw informatie aanreiken, op basis waarvan jij een weloverwogen keuze kunt maken en niet terecht komt in een medisch-juridisch steekspel OM JOUW LICHAAM.. Ger Lodewick is de schrijver van het boek ‘Wat je over orgaandonatie zou moeten weten’ en in een video, te gast in de studio van EarthMatter, waar hij een interview heeft met Arjan Bos van Earth Matters.. 

De ‘JA’-campagne van de overheid laat het allemaal heel plausibel en menslievend klinken dat je je organen ter beschikking stelt, en daarbij is vanzelfsprekend ook fantastisch dat er mensen mee geholpen zouden worden, maar nogmaals: de informatie naar mogelijke donoren is niet compleet.
Hersendood, een bizar fenomeen om mensen ‘dood’ te verklaren!


 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: