10/11/2019

Boeren in Leeuwarden, provincie trekt KLIMA maatregel in!!

Goedzo boeren stop de klimagekte!  Hulde voor onze boeren!!
Geweldig dat kan de provincie zo maar regelen!! Gaat wel lekker vaag worden zo. Het mag niet, oh wacht het mag toch wel. Er is wel een wet, maar die handhaven we nu even niet!.*kuch*

Boeren parkeren zo dicht mogelijk bij de deur voor het Boerendebat aan de Uni Wageningen:
 
Een slag gewonnen maar de oorlog duurt nog!!!!!!

En vanmorgen hoorde je nog een hakkelende minister in Den Haag dat de rechter maatregelen verwacht die het verminderen en dat daarom de norm absoluut niet op de Duitse niveaus gezet kon worden.

Had Carola Schouten het niet ook over uitbreiden van meetstations... laat ze er ook eentje 150 meter van de startbaan in Schiphol plaatsen, liefst kort in de buurt waar de tankwagen staan met kerosine.. en
in de buurt van die biocentrales.

 

Volgende week maandag gaat er een delegatie naar het RIVM met gerichte vragen omdat ze ernstig twijfelen aan de betrouwbaarheid van de RIVM metingen, deze zouden een tolerantie kunnen hebben van 30 tot 70%.
 

Er zijn bv. nu 8 meetstations die behoren minimaal 300 meter vanaf een stikstofuitstotend bedrijf / boerderij te staan. 
Welnu 1 staat op circa 30 meter en eentje staat vrijwel boven een rioolput van een boerderij.
Ook is het zo dat het RIVM gebruik maakt van een rekenmodel dat al sinds 2016 is verboden.


Het is natuurlijk raar dat de overheid pas na boerenprotesten gaat luisteren naar hen en dat we nu pas naar een eerlijker speelveld gaan dat wordt bemand door de echte deskundigen met echte feiten en dat niet is GEKAAPT door praatjesmakers als Jesse Klaver en Rob Jetten.


Geen opmerkingen: