2/10/2018

Schandelijke wanvertoning, Deze mensen bepalen dus de koers van uw land.

Thierry als jonge puppy tussen de hyena's  van Den Haag. Het is ook nog eens flink aan het escaleren.
Hij heeft de dikke huid nog niet die Geert heeft en de finesse om te navigeren tussen die achterbakse helhonden. 
Maar je zie een frisheid in hem, een onschuldige blik, die ervoor gaat zorgen dat hij de hoogste bergen gaat bedwingen en hem gaat brengen waar hij moet zijn.  
Zijn hart leeft en dat ten opzichte van bijna al die linksknakkers zijn hart niet is versteend, maar echt oprecht is Daaraan vast blijven houden: 

Zo wordt ook Pim's missie alsnog met eer bekroond. Pim is nooit voor schofterigheid gebogen.
Op vrijdag 9 februari 2018  organiseren De Balie en Het Parool het Leve Amsterdam: Landelijke Lijsttrekkersdebat. 
Nationale lijsttrekkers van de grootste partijen in Amsterdam en landelijke nieuwkomers die ook lokaal hopen een plek te veroveren, gaan in debat over de toekomst van Amsterdam.
Primeur:
tijdens deze avond treedt Lilian Marijnissen voor het eerst in debat met de andere lijsttrekkers.
Met: Jesse Klaver (GroenLinks) / Alexander Pechtold (D66) / Lodewijk Asscher (PvdA) / Lilian Marijnissen (SP) / Thierry Baudet (Forum voor Democratie) / Tunahan Kuzu (DENK) / Sybrand Buma (CDA) Op de avond vóór de verkiezingen, 
Redactie:
Tim Wagemakers (De Balie), Michiel Couzy en Ruben Koops (Het Parool) 
Dit was geen debat maar het was een wedstrijdje modder gooien
met als doel het FvD te besmeuren. 
En met wat een verschrikkelijk valse deugers, met z'n allen inhakken op Dhr. Baudet. Het hysterische politiek- correcte gekrijs op allerlei terreinen is niet te harden.
Met een gretige D66- Alexander P. de nieuwe Marcel van D.? Met de gretigheid en hijgerigheid waarmee hij op Baudet inhakt (op basis van een vage uitspraak van diens ,,gekleurde,, nummer 2 in A’dam VOORDAT hij lid was van FvD) kent bijna geen grenzen.
Dikke kans dat het is dat je ergens tegen afzetten en met het morele vingertje zwaaien (hoe volstrekt onterecht bij deze profiteur!) zoveel makkelijker is dan zelf iets inhoudelijks naar voren brengen. Daar houd ik het voorlopig op. Sollicitatie naar Marcel van Dam II is te absurd. Anders wel de nieuwe Ad Melkert. 
Met een Asscher die zijn ware bek laten zien met z'n jij-bakken tegenover collega Baudet.
De grootste prutser van Amsterdam tijdens zijn wethouderschap denkt de grootste bek te kunnen opzetten. 
Ik wens de Amsterdammers veel wijsheid toe in maart. 
 -
Die laatste paar partijen die de Nederlandse cultuur niet willen verloochenen, die vinden dat wij onze democratie moeten behouden, evenals onze cultuur en identiteit, die partijen liggen onder vuur en worden voor gek gezet.-

En die idioten maar denken dat ze de Thierry's van deze wereld n kopje kleiner maken terwijl ze hen in werkelijkheid groter en groter maken.
Maar DAT is waar ze allemaal doodsbang voor zijn, wat resulteert in dit wanstaltig stukje schertstheater in de video's. 

 

Samengevat is toch dat Baudet 't prima heeft gedaan. Hij had twéé belangrijke doelen om te bereiken:
1e benadrukken dat FvD niet racistisch is; geslaagd.
2e laten blijken, dat bijna alle partijen heel partijdig FvD van racisme betichten; geslaagd.
Dat Baudet niet de indruk gaf, iedereen korte- metten van repliek te dienen, lijkt misschien geen overwinning, maar is 't wel.
Baudet laat de indruk na, 'dat ze allemaal op die jongen sprongen,
Want als deze politiek correcte,  Kafkaëske karaktermoordenaars zich sterk en zelfverzekerd voelden zou dat niet plaatsvinden. 

Het is een uiting van een positie van hun eigen zwakte, van verval. 
En hoe walgelijk hoe met name D66 Pechtold met dat vileine trekje om zijn mond, zijn lichaamstaal en voortdurende gepleegde binnensmondse interrupties Thierry Baudet schoffeert, demoniseert en belachelijk maakt. 
Vreselijk wat een laaghartig en bedroevend laag moreel niveau.
Je raakt echt geschokt door het gedrag van Asscher en de rest van dat gajes. Hoe smerig durf je het te spelen. Ongelooflijk.
Baudet is nog veel te netjes tussen deze slangen

Overigens is dit niet de eerste keer dat in De Balie overwegend links klapvee in de zaal zit.
Nee, ze zijn geen spat veranderd sinds Pim Fortuyn.


Met z'n allen tegen 1. Hieha.  Yernaz R. wordt gediscrimineerd door deze politiek correcte schijnelite. Het is bijna te ludiek voor woorden. Ze weten van ellende niet hoe snel ze Yernaz van het podium moeten krijgen, want anders ziet het publiek misschien dat het een 'zwarte' was die de IQ uitspraak deed en dan kan je geen racisme meer zeggen, want 'geen positie van macht als minderheid'
Je kan Baudet in ieder geval als dapper kwalificeren dat hij zich in deze ruftende slangenkuil heeft begeven.

Thierry is niet gek, hij wist wat hem te wachten zou staan, alleen niet met welk goor venijn. Hij staat nog, zal wel moe zijn en van binnen brandt een vuurtje, zal slecht slapen, maar hij heeft denk ik wel een aantal mensen die hem weten te "normaliseren".
En hij heeft nog steeds zijn aanhang, die hem denk ik nog meer zullen steunen. Het enige wat Thierry vanavond verloren heeft is energie, de anderen hebben zich als hooligans gedragen. ik weet niet of ik eerder in ooit een dermate droef politiek dieptepunt heb meegemaakt. Dit slaat volgens mij alles.
Zo werkt dat dus bij de  bedrijven CDA, VVD, PvdA, GL en sinds 1994 ook bij D66.
Het is  een uiterst ingewikkelde structuur die bijna niet te doorbreken is.

En wat het opmerkelijke is:
dat iedereen maar loopt te roepen dat iedereen gelijk is en die uitspraak baseert op artikel 1 van de grondwet. Daarin staat niet dat iedereen gelijk is.

Maar er staat het volgende: 

"Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."

Dat is NIET dat iedereen gelijk is. Iedereen is uniek en het maakt geen donder uit of je een andere kleur hebt of een lager IQ. Het gaat om je gedrag, dat is wat telt. Als je die idioten in de video hoort dan neem ik meteen vrijwillig afstand van hun uitspraak dat iedereen gelijk is want zoals zij zijn wil ik nooit worden.


Maar helaas; Zowel partijen als kartels kunnen we missen als kiespijn. 
Een mening vormen en een stem uitbrengen kan het volk echt zelf.
Maar Waarom vertrouwen we nog op politieke tussenpersonen?
Als de gevestigde orde geen referenda wenst, dan hoef je dat niet te accepteren. Je hebt twee zetels en die kan je gebruiken!!!!
Stel ze ter beschikking aan het volk.
Als je sympathisanten inspraak willen, maak het dan mogelijk middels een systeem zoals GeenPeil dat voor ogen had. 
Tip voor FvD: maak jezelf onsterfelijk door het idee van GeenPeil te omarmen!
Een van je doelstellingen was immers e-Democracy voor het volk Geef dan het goede voorbeeld en voer het in. Nu!


Geen opmerkingen: