2/01/2018

Liveblogs: :Den Haag contra protesterende BOZE Groningse burgers

Hun enige doel is dan ook dat er zo min mogelijk escaleert en mensen de leugens uit Den Haag zolang mogelijk blijven slikken.

Liveblog: Politie probeert de boeren van de weg te krijgen- Boze boeren waarschuwen in persbericht: wij komen gewoon naar Den Haag

GRONINGEN - Boeren die vandaag donderdag met tientallen trekkers van Groningen naar Den Haag zijn gegaan om te demonstreren, mogen met de tractoren niet de stad in. De gemeente heeft een demonstratieve optocht van Groningse boeren met dertig tractoren verboden.

 „Door het ontbreken van heldere afspraken voor een veilig verloop en om wanordelijkheden en verkeerschaos in het centrum van Den Haag te voorkomen, is besloten de vrachtwagens met tractoren niet de stad in te laten rijden”, aldus de gemeente.

De volgende dieplader met tractoren komt aan bij het stadion. #EenVandaag boeren nu uit de auto’s.

RTV NOORD: Liveblog: Politie probeert de boeren van de weg te krijgen. Eerste pers en Groningers op Malieveld. Trekkers zitten nog buiten de stad. Rijden maar omsingeld. Er wordt druk onderhandeld

 
Het is gelukt! 2 trekkers naar hofvijver met alle demonstranten. Mooi compromis! Afsluiter vanavond met alle boeren erbij!

 

Geen opmerkingen: