2/20/2018

Dutch Media-Blogs vs.fake EU See You at Court!- over false fakenews

GEENSTIJL DAGVAARDT EUROPESE UNIE

https://images.gscdn.nl/image/232c17ed1e_hollandsprintje.jpg?mark=%2Fimage%2Fwatermark%2FGeenstijl-watermark-def.png&markalign=top%2Cright&markpad=12&markscale=10&w=593&s=f568062722ffcc2cb02c73ce9b7a1d40


Amsterdam, NEDERLAND, 20 februari 2018 - GeenStijl heeft de Europese Unie gedagvaard naar aanleiding van de onheuse beschuldigingen van nepnieuwsverspreiding jegens het weblog. De betekening (pdf Nederlands, Engels) is verschenen op de website van het advocatenkantoor Kennedy Van der Laan dat GeenStijl in deze zaak vertegenwoordigt. 


"We gaan ze vervolgen tot aan de poorten van de hel", aldus hoofdredacteur P. Stift van GeenStijl. 

Ook De Persgroep, die vermeende nepnieuwskrant De Gelderlander uitgeeft, en The Post Online sluiten zich aan bij deze dagvaarding om de vrije pers te verdedigen. 

In Nederland gaan media zelf over wat ze schrijven en wensen wij geen overheidsinstantie die bepaalt wat waarheid is en wat niet.!

 Wie GeenStijl in dezen, of met andere moverende redenen, een financieel hart onder de riem wil steken wordt verzocht zich te wenden tot het premium gedeelte van deze website.
 

Geen opmerkingen: