2/12/2018

Memo van Russische ambassadeur aan Poetin, over fakenews MinBuZa Halbe Zijlstra

Onderschept! Memo van Russische ambassadeur aan Poetin, over leugens MinBuZa VVD- Halbe Zijlstra

Via onze cyberontvangers hebben we een telexbericht in het sleepnet gevangen, afkomstig van de Russische ambassadeur in Nederland en verzonden aan zijn president Poetin in het Kremlin.  "Zeer geachte Kameraad Poetin,
 -
Groot nieuws hedenmorgen uit het kleine koninkrijk aan de Noordzee. De minister van Buitenlandse Zaken heeft bekend dat hij gelogen heeft en nepnieuws heeft verspreid over een ontmoeting met u, president van de Russische Federatie, toen hij nog een klein gemeenteraadslid was in Utrecht, en freelance medewerker van de Koninklijke Shell.
-
De Volkskrant, zeg maar de Nederlandse Pravda, opent vandaag met de onthulling dat Halbe Zijlstra in 2016 op het voorjaarscongres van zijn VVD-partij heeft gelogen dat hij in 2006 aanwezig was op uw datsja, alwaar hij u zou hebben horen zeggen dat u zou terugverlangen naar een Groot Rusland, en dat u van plan bent om daarvoor diverse landen te bezetten. Dit verzonnen verhaal vertelt hij al sinds 2014.
-
Maar de grootste grap is natuurlijk dit: Deze man, die oorlogstaal in uw mond legde, en nu zijn leugen daarover toegeeft, is nu minister van Buitenlandse Zaken! De politieke voorlichters van de vvd hebben dit verhaal altijd in stand gehouden, omdat het de onnozele Zijlstra een beetje statuur moest geven, en geloofwaardigheid in zijn nieuwe rol als minister van Buitenlandse Zaken. Die geloofwaardigheid is nu helemaal weg, iedereen in Nederland heeft het over u en over hem! Dit is spectaculair!
-
Morgen komt meneer Zijlstra naar Rusland, om met minister Sergej Lavrov te praten over MH17. Binnen de Nederlandse coalitie van vier partijen houdt iedereen de lippen stijf op elkaar, maar van onze bronnen in de wandelgangen weten we dat de voorlichters allemaal bijeen zijn nu, en dat er veel spanning is in de broze coalitie. Dit is goed nieuws voor ons!
-
President Poetin. Onze vrienden bij De Volkskrant hebben ons een hele mooie dienst bewezen, over de rug van de slachtoffers van MH17. De premier van Nederland en zijn vorige minister van Buitenlandse Zaken duwen en trekken zoals u weet al jaren aan de Russische Federatie om onze medewerking af te dwingen bij de opsporing, vervolging en berechting van de personen die MH17 hebben neergeschoten in 2014. Zij beweren dat de daders Russen zijn. 
En één dag voor Halbe Zijlstra daarover komt overleggen met Lavrov, publiceert de krant over de hoge mate van onbetrouwbaarheid en oorlogszucht van deze minister!
-
Hieronder ziet u straks de beelden van zijn verhaal, uit mei 2016. 
-
Dit was kort na het Nederlandse referendum over het Associatieverdrag met Oekraïne, waartegen een grote meerderheid van de kiezers NJET zei. De vvd moest een manier bedenken om toch dat verdrag te ondertekenen, en waarschijnlijk was het daarom dat Halbe Zijlstra en zijn voorlichters het verhaal naar voren brachten over een gesprek met u, om te dreigen met een oorlog met Rusland. Alsof u ooit over uw politieke agenda zou praten in een kamer vol Westerse zakenmensen!
-
Laat mij u en meneer Lavrov waarschuwen, Kameraad. U kunt vvd-minister Zijlstra alles vertellen wat u maar wilt, hij zal er zijn eigen verhaal van maken, ook als hij daarover moet liegen. Hij is onbetrouwbaar! En neem ook even kennis van Aleksandr Pechthold, die vuige vriend van Petro Poroshenko in Kiev. 
-
Hij geeft Rusland de schuld van de leugens van Zijlstra! Zo gestoord is "democratie" in Nederland!
-
Ik wens u wijsheid en geluk,
Uw ambassadeur in Nederland,
Alexander Vasilievich Shulgin",,Wat een blamage voor BuZa en alle Nederlandse ambassadeurs in de wereld het zou je baas maar zijn en hoe verzin je zo iets de man is ongeloofwaardig.
Het ergste is dat aartsleugenaar Rutte pal achter deze fantast blijft staan en afdoet als fout gemaakt, wat in werkelijkheid ophitsing en oorlogstaal was, en staatsgevaarlijke leugens. 

Zijlstra is afgedaan voor alle ministers van BuZa in de wereld,,

,,Heel snel AFTREDEN en excuses aanbieden aan Rusland voor deze leugens,,

LEES HIER VERDER: Speech Halbe Zijlstra tijdens VVD-congres 2016

Geen opmerkingen: