2/14/2018

30.000 nieuwe nee-registraties na akkoord donorwet

De donorwet van D'66 werd gisteren verrassend aangenomen. Hoewel, verrassend? Het is een winstgevende miljarden handel!!
Je hoeft geen diep cynisch mens te zijn om in te zien dat er nogal wat wolven rondom een stukje orgaanvlees cirkelen. Overal in de wereld leven rijke mensen. Zeker de arme mensen zijn gemakkelijk te intimideren om dienst te doen als niets meer dan een nierboerderij.

Door nu NEE te registreren, verschaf je jezelf de optie om later op eigen initiatief met een eigen wil te kiezen van uw lichaamsdelen. En waarom mag dat eigenlijk niet, een nier van jezelf verkopen? maar wel in het buitenland?  
Er kan toch niemand zomaar monddood worden gemaakt iedereen kan het zelf aangeven t.z.t. en de familie kan ook nog wat zeggen. 
Zelfbeschikking dient ten alle tijde te blijven bestaan. 
Jouw lichaam, jouw keuze; ook als je toch dood gaat PUNT
Niemand heeft het recht om over iemands anders lichaam en sterfproces te beschikken, ook niet bij geen registratie, daar zit de fout.


Het doel heiligt niet de middelen, dat moeten we toch geleerd hebben uit het verleden. I.p.v. zoveel mogelijk organen te "oogsten" moeten we er naar toe dat zoveel mogelijk mensen keuzes maken op basis van juiste en volledige info over orgaandonatie. 

Maar het probleem bij orgaandonatie is, dat er vanuit de overheid keihard nepnieuws gepropagandeerd wordt. Men doet alsof het een simpele keuze tussen ja of nee betreft, maar heel veel informatie wordt achtergehouden of verdraaid. 
Veel mensen beseffen daardoor niet waar ze bedoeld of onbedoeld ja tegen zeggen. Hersendood is niet dood. Het is een gecreëerde term door de donorindustrie om zoveel mogelijk goede organen te kunnen krijgen. Aan dode mensen hebben ze niets. De zgn hersendode patiënt ligt aan de beademing, krijgt voedsel en medicijnen, kan nog een erectie krijgen, een zwangerschap uitdragen, poepen en plassen enz. Vervolgens wordt hij of zij vastgebonden, krijgt spierverslappers (want de patiënt kan namelijk afwerende gebaren maken, lastig hoor) en worden de organen onverdoofd "geoogst". De hartslag en bloeddruk gaan omhoog, maar hé, de patiënt krijgt er natuurlijk niets van mee... Dan zou de hele donorindustrie toch als een kaartenhuis in puin vallen??!!!
En over de impact op het sterfproces nog maar te zwijgen. 
De familie mag er niet bij aanwezig zijn, dus de patiënt sterft tussen vreemden op de operatietafel. Maar hoeveel mensen weten dat als ze zich aanmelden als donor of niets registeren???? 

Niemand zegt dat de patiënt hier niets van meekrijgt. Daarom D66 EU garantie krijg je immers alleen op stofzuigers. 

Wanneer je dit allemaal accepteert en ja zegt tegen orgaandonatie, prima. 
Maar wanneer je voor een intiem en pijnloos sterfproces kiest of zelfs een kans op overleven voor je eigen gezin, ook prima.  

Maar het ministerie van Lijfeigenen & Orgaanroof Volksgezondheid heeft al een complete PR- campagne kant en klaar staan. 
Overal duiken plots de donorwetbanners op. 
En een website
en er is geen constitutioneel hof in Nederland dat op de rem wil trappen nu alle burgers zijn overgeleverd aan de grondwetverbrandingvoor maximale winst door D'66. 
Dat is de fundamentele fout in deze wet: de overheid negeert zelfbeschikking en bepaalt vooraf voor jou wat je wil, ook als je helemaal niet weet of je dat wel wilt.
De cijfers over de bijvoorbeeld de Pakistaanse ,,vleesmarkt,, wijzen dat ook uit: "The survey showed that almost 70 percent of donors were slaves or bonded laborers; 90 percent were illiterate; 88 percent had no improvement in economic status from the donation; and 98 percent reported a subsequent decline in health, including chronic pain from large incisions."  

In de nieuwe donorwet wordt iemand die geen keuze in het Donorregister heeft vastgelegd, automatisch geregistreerd met ‘geen bezwaar’. Het staat er gortdroog. 
Wie zich niet afmeldt, wil donor zijn. 
Maar 'niet afmelden' is pertinent niet hetzelfde als 'geen bezwaar', zoals 'niet kiezen' voorheen ook nooit een bewijs was dat je géén donor wilde zijn. 
Misschien wilde je er gewoon helemaal niet over nadenken, en dat is je goed recht want, hersendode' jongen speelde na twee jaar weer bask De enige échte zelfbeschikkende keuze die Pia Dijkstra de burger nu laat, is jezelf afmelden als donor
En Weer moeten gegevens opgeslagen worden, wie heeft hier toegang toe?
Hoe weet de arts of je voor of tegen bent? Heeft hij toegang tot deze gegevens?
Vroeger was het nee tenzij je een donorcodicil had, nu is het ja tenzij ze ergens een nee vinden. En dit kan niet misgaan? Sorry computerfout, sorry verkeerde regel gelezen. 

Het is een enge gedachte en snap niet de keuze en motivering van de ja-stemmers die deze wet hebben goedgekeurd, zeker na de opmerking dat er geen garantie gegeven kon worden. En wat denk je van de partij senatoren die voor gestemd hebben...... Er is een flinke $$$lobby geweest.
Wat iedereen zomaar voor het gemak maar even vergeet is dat NL hiermee ook de universele rechten van de mensen aan de kant schuift. Rechten die wij als NL mede hebben opgesteld en hebben ondertekend. Bijvoorbeeld Artikel 8: Een ieder heeft recht op daadwerkelijke rechtshulp van bevoegde nationale rechterlijke instanties tegen handelingen, welke in strijd zijn met de grondrechten hem toegekend bij Grondwet of wet.

De ADR D66 gaat in 2020 in. Maar we voorspellen nu al dat honderdduizenden burgers nooit zullen weten of beseffen dat ze een eigen keuze over hun meest kostbare bezit moeten maken.

Meer dan 30.000 nieuwe nee-registraties na akkoord van deze donorwet.
Meer dan 30.000 mensen hebben gisteren, enkele uren nadat de donorwet van Pia Dijkstra (D66) werd aangenomen, aangegeven geen donor te willen zijn. Dat blijkt uit de dagcijfers die het ministerie van Volksgezondheid vanmorgen vrij heeft gegeven. 


Het beoogde effect - meer donoren - blijft vooralsnog echter uit. 
In totaal hebben 29.477 mensen zich gisteren geregistreerd, waarvan 24.505 mensen aangeven geen donor te willen zijn. 
Dat staat in schril contrast met de 2.782 mensen die wel toestemming geven. 

Naast de nieuwe registraties zijn er ook 12.834 keuzewijzigingen gedaan. Ongeveer de helft (6.272) heeft nu laten vastleggen geen donor te willen zijn. 
5.453 mensen geven aan dat juist wél te willen zijn. 
1.109 mensen laten liever iemand ander besluiten.


Orgaandonor worden betekent dat er wordt ingegrepen in uw stervensproces.


Opinion: Hoe werkt donorschap in Duitsland?/EU + donorpas (pdf) in 29 talen!


 

Geen opmerkingen: