2/07/2018

DOKUM: Een standbeeld voor Jenny Douwes!! Ze heeft een moordaanslag voorkomen!!.

Sinterklaas moest dood van extreemlinks

DOKUM  754 - Sint Bonifatius bij Dokkum vermoord
DOKUM  2018 - Sint Nicolaas bij Dokkum BIJNA vermoord

In oktober 2017 plaatste aanvoerder Michael van Z. van De Grauwe Eeuw een bericht op Facebook, waarin onder meer stond "dat er niks anders opzit dan een prijs op het hoofd van Sinterklaas te zetten". 
-
"Het wordt een dubbele prijs als alle kinderen er getuige van zijn, en massaal onder zijn hersenen en botsplinters bedekt zitten." aldus Van Z..

Opruiing

Het gewraakte bericht is diezelfde dag weer van Facebook verwijderd, maar is onder anderen de Utrechtse wethouder Diepeveen van GroenLinks onder ogen gekomen, meldt De Telegraaf


Zoals een oud gezegde uit Fryslân luid: Beter de reis bij Joure verstoord dan bij Dokkum vermoord.

 

"Terrorisme; (van het Latijnse terror, paniek) is het zonder wettige grond plegen van ernstig geweld, of ernstige dreiging daarmee, met een politiek doel."


Dus dan heeft die blokkade door de Friezen dat dus voorkomen.
En dan komt het blokkeren van die snelweg ook in een heel andere context.
Nietwaar @Het_OM?


Het Openbaar Ministerie begint een strafrechtelijk onderzoek naar aanleiding van de blokkade van de A7, voorafgaand aan de landelijke intocht van Sinterklaas in Dokkum afgelopen weekend. Pro-Zwarte Piet-demonstranten blokkeerden zaterdag in Friesland de snelweg om een anti-Zwarte Piet-betoging tijdens de intocht te voorkomen.
Een snelweg blokkeren is strafbaar. "Het versperren van een weg waardoor gevaar voor het verkeer ontstaat, is een misdrijf waar maximaal 9 jaar celstraf op staat", zegt officier van justitie Pieter van Rest. "Van een gevangenisstraf zal op zich geen sprake zijn, maar het wil wel zeggen dat het een serieus misdrijf is, vandaar ook het onderzoek van het OM."

-
Bij de actie botsten een aantal auto's op elkaar, waardoor er schade ontstond. De politie hield bij het verwijderen van de blokkade niemand aan, maar schreef wel de nummerborden van deelnemers op.
Het is de bedoeling om met het onderzoek in beeld te brengen wie er hebben deelgenomen aan de blokkade. Na het onderzoek bepaalt het OM of er een strafrechtelijk vervolg komt.
 
 Geschiedenis daar kun je gewoon over praten maar zonder geweld, want dan creëer je weer haat en racisme!

Geen opmerkingen: