2/03/2018

Deel 1: Zoek de verschillen 1940 - 2018

1940 NAZI = 2018 EU


na een kwartier kijken al punten begon je te herkennen die zich nu weer ontwikkelen in NL. En weer met volledige steun en inzet van onze eigen regering en monarchie...... Waarom herinner ik me nog wél wat er destijds gezegd werd...."NOOIT meer!" En waarom kijkt kontenkruipend Den Haag tóch weer de andere kant op???? Die VOC en NSB mentaliteit is blijkbaar toch niet helemaal uitgeroeid.


Jules Deelder heeft helemaal gelijk met zijn gedicht over die intocht in Amsterdam. "Toen bij ons die mariniers op de Maasbrugge die Moffe d'r strot afbete, stonde ze in Amsterdam godverdomme metter klauw omhoog langs de weg te kijke wat een mooie auto's die Duitsers toch hadde!" 
,,Vuile Duitsers en NSB-ers staan daar mooi de moffen met ons soldatenbloed nog aan hun handen bonbons te geven! 
Die Joden hadden desnoods zwemmend het kanaal moeten oversteken als ze dit zagen. 
Nog steeds gaan Amsterdammers gebukt voor elke invloed, of het nu racistische anti-zwarte piet zielepoten zijn of ............"


EN DE LEUGEN REGEERT

  TOT OP VANDAAG  Veel voormalige kopstukken uit de Tweede Wereldoorlog (en veroordeelden in het na-oorlogse oorlogstribunaal in Neurenberg) waren betrokken bij de opbouw van de EU. 

De meest beruchte was Walter Hallstein (1901-1982), een oud nazi-jurist die furore maakte in Nazi Duitsland met zijn ideeën over een verenigd Europa onder (Duits) -BRD-nazi bewind. 

Hij werd na de oorlog de eerste president van de EU-Commissie en hij beschouwde zichzelf daarbij als de premier van Europa. 

De EU is de ideale staatsvorm voor een oude nazistische gedachte: “Ein Volk, ein Reich, ein Führer.” Een wens gedreven door enkele machtige industrieën die onder meer beide Wereldoorlogen faciliteerde en financierden. 

 Als u het belang begrijpt van deze boodschap – namelijk de toekomst van Europa – besteedt dan a.u.b het komende half uur om dit bericht door te sturen aan zoveel mogelijk vrienden en familie in uw omgeving.

    


=
BRD  MERKEL: ,, WIR SCHAFFEN DAS" 


 

Geen opmerkingen: