12/13/2021

WOW!!!! verschillende regeringsfunctionarissen gaan straks in "zelfquarantaine" :))))

 Vertaling van artikel van Benjamin Fulford! 

Kijk wat resoneert, de rest zit achter een betaalmuur maar op donderdag wordt altijd het hele artikel gedeeld op brekend nieuws. 

Grote overwinning geboekt door witte hoeden By Benjamin Fulford Weekly Reports

De coalitie die vecht om de planeet aarde te bevrijden van Satanische controle scoorde vorige week een belangrijke overwinning door de feitelijke controle te grijpen over de VN en de Europese Centrale Bank, zeggen Mossad en US Space Command (USC) bronnen.

Dit is wat er achter de bezoeken aan Antarctica van Wereld Economisch Forum directeur Klaus Schwab en EU Centrale Bank hoofd Christine Lagarde vorige week zat.

Schwab-Lagarde en hun teams dachten dat ze naar Rothschild Island in Antarctica gingen om nieuwe marsorders van de Khazariaanse maffia te krijgen. Wat ze niet wisten was dat Rothschild Island is overgenomen door de Earth Liberation Alliance.

Dit is wat een USC bron te zeggen had:

Het Schwab team wist niet waar de reis over ging. Ze volgden bevelen op van hun meesters, of zo dachten ze toch. Er werd een beetje bedrog gespeeld.
Ze kregen de keuze om ofwel zich aan te sluiten bij de alliantie/wezens of geëlimineerd te worden. Ze kozen het eerste. 

Er is ons verteld om te kijken naar de verandering wanneer ze terugkeren. Er zullen verschillende regeringsfunctionarissen positief getest worden en in "zelfquarantaine" gaan binnen de komende 2 weken of zo.  
We weten wat dat betekent :))

Er zijn al tekenen dat Schwab, lid van de Rothschild familie die eigenaar is van de VN, al nieuwe orders heeft gegeven aan dat agentschap.
Het grootste teken is de duidelijke ontmanteling van de "pandemie"-angst- en vaccinatiecampagne, zoals blijkt uit het volgende nieuws:

De Epoch Times meldde vrijdag dat de WHO eindelijk had gereageerd op haar verzoeken om commentaar en bevestigde dat het agentschap geen enkel sterfgeval kon noemen dat kan worden toegeschreven aan omicron.

CDC Directeur Rochelle Walensky bevestigde vrijdagmiddag dat er in de VS slechts één patiënt in het ziekenhuis is opgenomen als gevolg van omicron

https://www.zerohedge.com/covid-19/only-1-american-has-been-hospitalized-omicron-variant-spreads-22-states

Dus plotseling blijkt een "500 keer dodelijker nieuwe variant" officieel een blindganger te zijn.

Dit nieuws duidt ook op de nieuwe marsorders van Lagarde:

De nieuwe Duitse minister van Financiën Christian Lindner heeft zijn debuut als minister van Financiën gemaakt door een klimaatinjectie van 60 miljard euro aan te kondigen. De middelen zullen worden gehaald uit eerder ongebruikte schulden.
https://www.dw.com/en/germanys-new-finance-minister-announces-billions-in-climate-investments/a-60085847
Dit is een teken dat de Duitse centrale bank is overgenomen en dat de "ongebruikte schuld" fiatgeld is dat wordt gedrukt om redenen van milieubescherming.

We zien dus dat leiders de angst voor een pandemie bagatelliseren, terwijl ze geld drukken om andere redenen dan oorlog en ziekte.

Onthoud, waar we uiteindelijk mee te maken hebben is een strijd over het psychologische proces om te beslissen wat we als soort in de toekomst doen.
De strijd gaat tussen degenen die angst en haat willen gebruiken om ons tot slaaf te maken en degenen die samen aan een betere toekomst willen bouwen.
Op dit front krijgen we meerdere contacten over een massameditatie op 21 december om positief denken te bevorderen. Deze meditaties zijn niet religieus, maar eerder bedoeld om positief denken te bevorderen, want de beste manier om met een negatief iets om te gaan is met een positief.

Over positief gesproken,
Er zijn tekenen dat de propagandamedia van de bedrijven op het punt staan overgenomen te worden door de Witte Mutsen.
In het bijzonder, CIA bronnen vertellen ons dat CNN op het punt staat overgenomen te worden

Geen opmerkingen: