12/18/2021

“Klaus Schwab en Christine Lagarde zwaaiden om bij een grote Witte Hoeden overwinning.”

De coalitie die vecht om de aarde te bevrijden van Satanische overheersing behaalde vorige week een grote overwinning door daadwerkelijk de controle van de VN en de Europese Centrale Bank over te nemen, zeggen bronnen van de Mossad en het US Space Command (USC). 

Dat zat er achter de bezoeken aan Antarctica vorige week van de directeur van het Wereld Economisch Forum Klaus Schwab en hoofd van de Europese Centrale Bank Christine Lagarde.

complexen en de geheime genootschappen.

 

Schwab-Lagarde en hun teams dachten dat ze naar Rothschild Eiland in Antarctica gingen om nieuwe marsorders van de Khazariaanse Maffia te krijgen. 

Wat ze niet wisten was dat Rothschild Eiland was overgenomen door de alliantie ter bevrijding van de aarde

Dit is wat een bron van het US Space Command [voormalig Pentagon] had te zeggen: Het Schwab team wist niet wat de bedoeling van de reis was. Ze volgden orders van hun meesters, tenminste, dat dachten ze. Er werd een kleine misleiding opgevoerd.
Ze kregen de kans om óf zich aan te sluiten bij de alliantie/goedgezinde mensen óf geëlimineerd te worden. Ze kozen voor het eerste. En zoals het spreekwoord zegt “De tijd zal leren of ze deze keuze echt waar maken”.

Ons werd verteld te letten op de verandering wanneer ze zijn teruggekeerd. In de komende 2 weken of zo zullen meerdere overheidsfunctionarissen positief getest worden en in “zelf-quarantaine” gaan.

 We weten wat dat betekent.

Er zijn al signalen dat Schwab, een lid van de Rothschild familie die eigenaar is van de VN, die instantie al nieuwe marsorders heeft gegeven. Het grootste teken is de onmiskenbare afbouw van de “pandemie” angst- en vaccinatiecampagne zoals het volgende nieuwsbericht toont:

De Epoch Times rapporteerde vrijdag dat de WHO eindelijk hun vraag voor commentaar had beantwoord en had bevestigd dat de instantie niet één dode kon melden die toe te schrijven was aan omicron. 

CDC [Centrum van Ziektecontrole en Preventie] directeur Rochelle Walensky bevestigde vrijdagmiddag dat in Amerika slechts één patiënt in het ziekenhuis was opgenomen als gevolg van omicron.

https://www.zerohedge.com/covid-19/only-1-american-has-been-hospitalized-omicron-variant-spreads-22-states

En zo bleek plotseling een “nieuwe variant die 500 keer dodelijker zou zijn” vals te zijn.

Dit nieuws geeft ook een aanwijzing voor de nieuwe marsorders die aan Lagarde zijn gegeven:

De nieuwe Duitse Minister van Financiën Christian Lindner heeft zijn debuut gemaakt als minister van financiën door een injectie van Euro 60 miljard voor het klimaat aan te kondigen. De fondsen daarvoor zullen komen uit eerder ongebruikte verplichtingen.

https://www.dw.com/en/germanys-new-finance-minister-announces-billions-in-climate-investments/a-60085847

Dit is een teken dat de Duitse Centrale Bank is overgenomen en dat de “ongebruikte verplichtingen” fiatgeld is dat wordt gedrukt voor redenen van milieubescherming. En zo zien we leiders die de pandemie- angst afzwakken terwijl ze geld drukken voor andere redenen dan oorlog en ziekte.

Maar vergeet niet dat we uiteindelijk te maken hebben met een strijd over het psychologisch beslissingsproces wat wij als soort in de toekomst doen.
De strijd gaat tussen degenen die angst en haat willen gebruiken om ons tot slaaf te maken en degenen die met elkaar een betere toekomst willen opbouwen.
In dat opzicht krijgen we veel berichten over een massameditatie op 21 december om positief denken te stimuleren. Deze meditaties zijn niet religieus maar bedoeld om positief denken te bevorderen omdat de beste manier om het negatieve aan te pakken, het positieve is. 

Nu we het over het positieve hebben, er zijn signalen dat de Witte Hoeden op het punt staan de corporate propagandamedia over te nemen.

CIA-bronnen vertellen ons dat in het bijzonder CNN grondig gezuiverd zal worden en veranderd in waarvoor het bedoeld was: een bron van waarheid en feiten. Deze kop geeft aanwijzingen voor wat er gebeurt: 

“Een CNN medewerker werd vrijdag aangeklaagd op drie punten dat hij een faciliteit van interstate commerce gebruikte om minderjarige meisjes te misbruiken.” [interstate commerce is een wetsartikel in de Grondwet van de Verenigde Staten]

De sleutel hier is “faciliteit van interstate commerce”, want dat maakt het mogelijk om CNN, Google en andere corporate mediagiganten systematisch te onderzoeken op kindermishandeling. Onze bronnen zeggen dat de officieel aangeklaagde al luid en duidelijk zijn CNN-bazen enz. verraadt.

Dit is een Fox News reactie op de witwas-rechtszaak van Ghislaine Maxwell over pedofilie aanklachten. De grootste ontwikkeling daar was dat een van de slachtoffers in de rechtbank verklaarde dat ze een foto had gezien waarop Ghislaine naakt was en zwanger. Wat is er met de baby gebeurd?   

https://www.foxnews.com/us/accuser-says-once-saw-photo-ghislaine-maxwell-nude-pregnant

Hoe dan ook een andere indicatie dat de witte hoeden een eind maken aan mediabedriegerij is dat actrice Jussie Smolett schuldig werd bevonden aan het voorwenden van een rassenhaat-misdaad.
Dit is bewijs dat de financiering door de Chinese Communistische Partij van Antifa’s pogingen om in de Verenigde Staten een rassenoorlog te ontketenen wordt stopgezet.

Er is ook een gecoördineerde, internationale juridische aanpak van de Khazariaanse maffia op meerdere fronten:

Weet je nog hoe Mark Zuckerberg’s alter-ego – de nep-woordvoerder van de US president “Jens Psaki” – een aantal weken verdween terwijl zijn Facebook Corporation werd overgenomen en de naam werd veranderd in “Meta”? Wel, nu zeggen Meta’s advocaten tijdens een openbare rechtszitting dat “fact checks” “opinies” zijn.

https://digitalcommons.law.scu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=3543&context=historical

Deze zelfde “fact-checking” communicatienetwerken worden nu ook aangewezen als de werkelijke oorzaak van de “pandemie”.
Op 23 november 2021 vroegen 289 organisaties en 34 particulieren het V.S. Hooggerechtshof om een clausule nietig te verklaren in de Telecommunications Act van 1996 die plaatselijke overheden verbiedt om de zendmasten voor de mobiele telefonie in overeenstemming te brengen met de voorschriften op basis van gezondheid en het milieu.

De inlichtingendiensten van de wereld zijn zich volledig bewust dat de meeste “coronavirus” doden in feite het gevolg zijn van elektromagnetische aanvallen, dus maakt deze stap de weg vrij voor massa-arrestaties van telecommunicatie managers, zeggen CIA-bronnen.

Ook ontving het Internationaal Strafhof op 6 december een klacht over misdaden begaan door UK overheidsfunctionarissen en internationale wereldleiders.
De gemelde misdaden zijn: verschillende schendingen van de Neurenberg-code, misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en misdaden van agressie tegen de bevolking van de UK. 

lees verder; Bron: Benjaminfulford.net,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: