12/18/2021

Cardio-anesthesioloog trekt van leer tegen OMT

 Cardio-anesthesioloog trekt van leer tegen OMT: ‘Jullie hebben nog niet 1 keer gelijk gehad met je doemscenario’s’

Het OMT adviseert het kabinet om snel extra maatregelen te nemen vanwege de omikronvariant. Er zijn bij de experts ‘grote zorgen’ over de snelle verspreiding van de variant.

Extra maatregelen zijn volgens het OMT ‘onvermijdelijk’ zolang nog te weinig mensen een boosterprik hebben gehad.

Cardio-anesthesioloog Robert Verschuren (niet- praktiserend) hekelt de omikron-hysterie.
Hij haalt op social media hard uit naar het OMT. “Jullie begrijpen het echt niet. Jullie hebben niet de noodzakelijke deskundigheid. Jullie hebben ook niet de kennis. Dito voor het talent. Jullie hebben geen enkel mandaat.”

Ga naar huis

“Jullie zijn een groepje privépersonen die onterecht doen of de hele medische wereld achter jullie staat. Dat is niet zo. Sterker nog, jullie zijn zo bang voor inhoudelijk commentaar dat jullie al 21 maanden lang de beroepsgroep niet gevraagd hebben naar de juiste weg.
Waarschijnlijk omdat jullie diep van binnen heel goed weten wat voor troep jullie ervan maken,” zegt hij.

“Jullie hebben nog niet één keer gelijk gehad met je doemscenario’s. Ga naar huis. Ga iets zinnigs doen, bijvoorbeeld voor patiënten zorgen,” aldus de cardio-anesthesioloog.

Absolute schande

Hij zegt na te gaan denken over de meest efficiënte manier om de OMT-leden uit het BIG-register te krijgen. “Want jullie zijn als groep een absolute schande voor het vak.”

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek merkt op: ‘Extra maatregelen vanwege omikron noodzakelijk, hoewel het nog niet duidelijk is hoe ziekmakend de variant is’, staat er doodleuk

Ze denken echt dat we achterlijk zijn.

Mijn huis is brand gevaarlijk, dus bel ik elke dag de brandweer om het huis te blussen, je kunt het nooit weten…….

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: