12/31/2021

Segers ontkent dat minister Schouten zit bij het World Economic Forum,

 En meer dan 2000 jaren verderis er nog niks veranderd bij de Farizeeërs voor macht en zilverlingen (huidige tijd : macht en GELD ) de bevolkingen aan het stille kruis .
Ze stikken zo langzamerhand in hun eigen leugens. Ze geven niks om hun naaste. Aan de wrange vruchten herken je de boom. Segers, Schouten, Slob.

CU de landverraders partij Segers ontkent dat minister Schouten heeft deelgenomen aan bijeenkomsten World Economic Forum wow , liegt hij? 

“Ik heb nog nooit ook maar iets met dat hele WEF te maken gehad en het zegt me ook helemaal niets,” beweerde Segers. “U moet zich vooral niet onnodig bang laten maken door mensen die blijkbaar vooral chaos en anarchie willen.”

van de duivel bezeten Segers: ze heeft nog nooit deelgenomen  << LOL

Vervolgens zei iemand dat vicepremier en minister van Landbouw Carola Schouten lid is van het WEF. “Hoog tijd dat u zich daarin verdiept.”

Segers: “Dat is gewoon niet waar, man.
Je laat je ook van alles wijsmaken. Als een Zwitserse praatclub een foto van een Nederlandse bewindspersoon plaatst, betekent dat niet dat die bewindspersoon ‘lid’ is. Ze heeft nog nooit deelgenomen aan welke praatsessie van die club dan maar ook.”

Op dat moment mengde FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen zich in de discussie. “Maar waarom antwoordt het kabinet op 17 december naar aanleiding van onze Kamervragen dan dat Carola Schouten betrokken is geweest en/of heeft deelgenomen aan activiteiten van het WEF? Liegt de regering? Het kabinet waar de CU deel van uitmaakt?” vroeg hij.

Welk van de twee is het?

“Beste Pepijn, blader anders eens door die WEF-papers van je en laat me een lidmaatschap of deelname van m’n partijgenoot zien. Ben heel benieuwd,” antwoordde Segers.

“De regering zegt zelf in antwoord op onze Kamervragen dat dit wel degelijk zo is. Of wat de regering zegt klopt niet of Carola Schouten is betrokken bij het WEF, dat kan logischerwijs niet anders. Welk van de twee is het?” vroeg Van Houwelingen.

Op heterdaad betrapt

“En toen was het stil. Logisch, want het kartel is hier door ons op heterdaad betrapt. Want of het kabinet heeft op 17 december niet de waarheid geantwoord door te stellen dat Carola Schouten betrokken is (geweest) bij WEF-initiatieven of Segers liegt,” aldus Van Houwelingen.

Op de vraag of het klopt dat een aantal bewindslieden, waaronder Schouten, betrokken zijn bij het WEF antwoordde de regering: “Met uitzondering van minister Hugo de Jonge is het juist dat de door u genoemde bewindspersonen betrokken zijn (geweest) bij initiatieven en/of hebben deelgenomen aan bijeenkomsten georganiseerd door het WEF.”

 

Mondiaal centrum voor voedselinnovatie komt naar Nederland

Minister Schouten: Nederland gaat het centrum vormen voor wereldwijde voedselinnovatie met het Global Coordinating Secretariat (GCS) in Wageningen.

Dat maakte premier Rutte tijdens een digitale bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) bekend.
Het GCS maakt onderdeel uit van het voedselsysteem initiatief van het WEF om innovaties en nieuwe technologieën in de voedselketen aan te jagen die bijdragen aan de mondiale voedselzekerheid.
Het GCS stuurt vanuit Nederland de verdere ontwikkeling van de wereldwijde regionale voedselinnovatie hubs aan waaronder de Europese hub in Food Valley Wageningen.

https://www.christelijknieuws.nl/news/12493/Mondiaal-centrum-voor-voedselinnovatie-komt-naar-Nederland.

WEF: Carola Schouten
Deputy Prime Minister and Minister of Agriculture, Nature and Food Quality of the Netherlands, Ministry of Agriculture of the Netherlands

https://www.weforum.org/people/carola-schouten

 Valse sluipmoordenaar ! Boeren onteigenen om op de beste landbouwgrond van de wereld Datacentra te bouwen om de wereldbevolking te kunnen controleren cq  ZIEK te maken!!

 Het WEF was een complottheorie maar er zijn meerdere foto’s beschikbaar met rutte en schwab erop .

foto 1 https://static.wixstatic.com/media/b6ee20_3e93e479183d47a3998bf3531a024d3d~mv2.jpg/v1/fill/w_960,h_672,al_c,q_90/b6ee20_3e93e479183d47a3998bf3531a024d3d~mv2.webp

Door gelijksoortige idioten kon Hitler destijds vanaf 1933 ook ongehinderd in Nederland zijn gang gaan.
 

En we weten allemaal hoe dat afliep.

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: