12/10/2021

Mask Syndrome kan permanente neurologische schade veroorzaken.

 ODMS: Oxygen Deprivation Mask Syndrome nu over de hele wereld

Onderzoek toont aan dat langdurig gebruik van Covid-maskers, zelfgemaakt of N95, overal van vijf procent tot 20 procent zuurstofverlies kan veroorzaken, wat leidt tot hypercapnie (overmatige koolstofdioxide in de bloedbaan meestal veroorzaakt door onvoldoende ademhaling), paniekaanvallen, duizeligheid, dubbelzien, tinnitus, concentratieproblemen, hoofdpijn, vertraagde reacties, toevallen, veranderingen in de bloedchemie en verstikking als gevolg van luchtverplaatsing.

Senior Wetenschapper bij Johns Hopkins Center for Health Security zegt dat het langdurig dragen van een masker de bloedchemie kan veranderen

Het inademen van te veel uitgeademde koolstofdioxide (CO2) kan levensbedreigend zijn, volgens experts van de National Institutes of Health (NIH). Inmiddels heeft iedereen op zijn minst dat licht in het hoofd, duizelige, gefrustreerde gevoel ervaren van herhaaldelijk opnieuw ademen in je eigen reeds verwerkte lucht. Dat zijn nog maar de eerste waarschuwingssignalen voor veel ernstiger gezondheidsproblemen.

In feite kan het dragen van een masker dag in dag uit leiden tot veranderingen in de bloedchemie, en dat leidt tot “veranderingen in bewustzijnsniveau, indien ernstig”, volgens Amesh A. Adalja, MD, en senior wetenschapper bij Johns Hopkins Center for Health Security in Maryland.

Het wordt erger. 

Een Duitse neuroloog, Dr. Margarite Griesz-Brisson, MD, PhD (in farmacologie), die gespecialiseerd is in neurotoxicologie en milieugeneeskunde, waarschuwt dat zuurstofgebrek door langdurig dragen van Covid-masker permanente neurologische schade kan veroorzaken.

Ze stelt in haar onderzoek: “Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zal zonder twijfel zuurstoftekort en een overstroming van koolstofdioxide veroorzaken. We weten dat het menselijk brein erg gevoelig is voor zuurstofgebrek. Er zijn bijvoorbeeld zenuwcellen in de hippocampus, die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen zijn – ze kunnen niet overleven. De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem. “

De reden dat zoveel maskerdragers GEEN IDEE hebben dat deze chronische schade hen overkomt, is omdat zodra een persoon chronisch zuurstofgebrek heeft, al die symptomen verdwijnen, omdat de persoon gewend raakt aan de achtergestelde staat; hun efficiëntie blijft echter aangetast en het gebrek aan geschikte zuurstoftoevoer naar de hersenen blijft gevaarlijk vorderen.

Dat is de reden waarom, na langdurig maskergebruik, veel mensen zeggen dat ze het niet meer “erg vinden”  het is een onbedoelde woordspeling omdat ze hun verstand aan het verliezen zijn .

 Hoe meer je denkt dat je gewend raakt aan het dragen van je masker,hoe meer de degeneratieve processen in je hersenen worden versterkt, terwijl het zuurstoftekort voortduurt, legt Dr. Margarite Griesz-Brisson uit.
Bovendien zijn zenuwcellen in de hersenen niet in staat om zichzelf op een normale manier te delen en worden beschadigde zenuwcellen geregenereerd omdat de hersenen het ‘afval’ niet kunnen legen.

 Dit constante gebrek aan zuurstof- of het nu een langzame marteling is van5% tot 20% de hele dag , is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid van kinderen en adolescenten, het remt de ontwikkeling van de hersenen en veroorzaakt onomkeerbare schade, waaronder permanente neurologische schade, volgens een expert in het veld.

Laat dat even bezinken. Het is door maskers geïnduceerde anesthesie. Dit is het tegenovergestelde van de waarde van naar school gaan en leren.

Lijdt iemand die u kent aan het zuurstofgebreksmaskersyndroom? Haal wat frisse lucht en verander die dagelijkse omgeving zo snel als menselijk mogelijk is.
Voor betrouwbaar gezondheidsnieuws op internet, stem af op Vaccines.news  voor updates over experimentele vaccins (alle Covid-shots) die bloedstolsels en andere gruwelijke bijwerkingen veroorzaken.

Als het niet anders kan (masker op dus) ALTIJD onder de neus en met hetzelfde orgaan MET DE NEUS adem halen.

Masker onder de perforator versieren….helpt ook

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

Pandemic.nieuws

TruthWiki.org

NaturalNews.com

BlueCat.Media

UCC.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: