12/20/2021

Na Polen en Canada volgt nu ook een aanklacht bij Internationaal Strafhof vanuit Engeland

 Hoppa!!!

Na stappen in Polen en Canada om het tweede Neurenberg proces in gang te zetten volgt nu ook een aanklacht bij Internationaal Strafhof Den Haag (ICC) vanuit Engeland tegen Britse en internationale kopstukken. Fauci, Daszack, Schwab, Boris Johnson, Bill Gates en directeuren diverse farmaceutische organisaties en gezondheidsinstituten staan op het menu.

Aanklachten:
- Schending van Neurenberg code (experimenteren op mensen zonder hun expliciete toestemming)
- Genocide
- Crimes against Humanity
- War Crimes
- Crimes of Agression

Ik snap dat velen onder ons de MISDADEN die voor hun neus gebeuren niet zien, maar dat maakt ze er niet minder om. 
 
Er liggen al meer aanklachten bij het ICC. ook vanuit Israël waar politici zelfs openlijk toegegeven hebben dat hun land als EXPERIMENT dient voor de rest van de wereld.

Het bewijs dat de "vaccins" niet werken en/of vele onherstelbare neveneffecten - inclusief dood bij KINDEREN - hebben etc. blijft zich maar opstapelen.
Steeds meer wetenschappers durven zich te laten horen dat deze GEN-THERAPIE vooral AVERECHTS werkt. Hoewel de enorme censuur gaande is, is er via de zoekmachines nog altijd voldoende te vinden. (Duckduckgo is daarbij een goed alternatief op Google en Bing die de zoekuitkomsten manipuleren. Rumble en Bitchute dienen als goed alternatief voor YouTube waar ook een hoge graad van censuur gaande is!)

Hele aanklacht: https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf

Geen opmerkingen: